Виж пълна версия : Как да махна този досаден Надпис в XP
Свалих си от дата-та ВИН ХР corporate с вградени SP1 и SP2(некъв release candidate). Но след инснсталацията на долния десен ъгъл на десктапа имам един надпис които не може да се махне по никакъв начин. Написа е нещо от рода:
Windows XP Professional
for testing purposes only (build ........)
Кажете някой сблъсквал ли се е с този проблем. Как да разкарам туй чудо?
ХристоС.
06.11.03 г., 17:39
Пробвай да видиш дали това tool-че ще ти свърши работа, с Windows XP pre-SP1 и Windows Server работеше: Beta Testing Stamp Removal (http://xpuctoc.data.bg/Appz%20FiXiS/Windows_XP-2003_For_Beta_Testing_Stamp_Removal.bat)
Kaligula
07.11.03 г., 00:53
И как се представя този Corporate Edition? И аз имам някакъв Windows XP Advanced Server RC1 build 3505 и се чудя какво по-интересно и ново има в него. Същото и за този Corporate. Разкажете нещо.
Става с Winboost, Tweak XP също предполагам.Опцията е Show Version on Desktop.
Не очаквайте нищо повече от поредната кръпка на ХР, какво толкоз може да се случи. Та аз дори мразя ХР-то (да не се разбира за AMD).
ХристоС.
07.11.03 г., 03:30
Разликите на Corporate с Retail са минимални и се изразяват главно в липсата на нужда от активация (и съответно - необходимост от crack-ването й). Няма разлика в "представянето" спрямо стандартно XP. А този "Windows XP Advanced Server" е нищо повече от прилично стара бета на "Windows Server 2003, Enterprise Edition".
GeniusLoci
09.11.03 г., 16:40
Друга разлика - когато правиш сериозна подмяна на хардуер (дъно например) не ти се налага да гледаш син екран. Което не го обясниха по-горе, въпреки че посочиха причината затова :)
Just me
11.11.03 г., 15:44
В RUN пишеш regedit, след което така.
User Key: [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
Name: PaintDesktopVersion
Type: REG_DWORD (DWORD Value)
Value: (0 = disable, 1 = enable)
Успех!!
Авторски права на vBulletin