PDA

Виж пълна версия : 3D Studio Max R3

vutov
06.11.03 г., 12:02
От няколко години имам на диск тази програма и преди около година си я бях инсталирал на Windows 98 и си вървеше перфектно.
Но сега съм на ХП и като си я инсталирах не иска да влезе в програмата.
Пуснах и настройките за съвместимост на ХП с 98,но пак не тръгва.
Почва да зарежда,появява се снимката на 3Д Мах-а но дава грешка и излиза от програмата.
Това е грешката при включена съвместимост с 98:
Hardware lock drivers are not insalled.Application will terminate.

Ако исключа съвместимоста с 98 грешката е следната.
Hardware lock is not attached,or you are using the wrong lock,ot the lock device drivers are not running.

BeaZTiE
06.11.03 г., 12:28
няма да стане.
c_dilla protection server-а не е съвместим.
чак след версия 4.26 има съвместимост за вин ХП
от колко вореме разправям, че винХП не е съвместим със старите продукти.. ама никой не ме чете явно..

Baby Thomas
06.11.03 г., 13:24
Vutov, в сигнатурата ти има достатъчно мощна машина за версия 5 или 6 на 3Д МАХ-а. Слагай някоя от тях и почвай здраво! ;)

BeaZTiE
06.11.03 г., 13:28
хехе
пише, че това му е мечтата..
пич, опитай да си сложиш макс 4.26.. или макс 5.1 (5.0 в Ниакакъв СЛУЧАЙ)
макс 4.х има същите изисквания, като макс 3.
макс 5.1 работи на п3 800 със 128 рам - пробвал съм го.. абе работи е малко силно казано... но все пак върви някак си :)

vutov
06.11.03 г., 14:12
Мисля че от към хардуерна гледна точка,няма да имам проблем тъй като съм на АХП на 2250Мхз,256МБ рам ДДР333 на 400Мхз на 2-3-3-7.
И други такива неща.
МОга ли да ъпдейтна R3 до 6-та версия без да тегля цялата програма,или задължително трябва да си истегля на ново 6-та версия?

BeaZTiE
06.11.03 г., 14:20
дефакто 6та версия идва на 3 цд-та
първото цд е важно
другите две са спам..
дори мога да кажа, че орязаната работеща версия от цд 1 не надхвърля 120-130 мб.
само, че.. незнам дали го има някъде рип-нато за малък даунлод.
иначе нема никакъв смисъл (освен ако не си голям любопитко) да дърпаш цд2 и цд3..

аз в момента провеждам политика във фирмата да ми купят едно копие на 6-та версия... определено... е нещо невероятно добро.. засега бъгове не съм открил.. но следя този продукт от повече от 10 години и съм абсолютно сигурен, 4е е фрашкано с бъгове.

все пак по-бъгави версии от 3дс Р1/Р2 за дос, 3дс макс 1 и 3дс макс 5 не съм виждал.. също така и първата макс 3 версия имаше доста бъгз, но бързо ги фикснаха.. 4.2 също като излезе имаше гнусни бъгове, но и тях бързо ги фикснаха.. ама версия 5 ме изкърти... ако си говорим честно.. не очаквах толкова много бъгове и толкова глупава смяна на интерфейса от страна на аутодеск.. добре, че реагираха бъро и 5.1 и 6 този глупав интерфейс отсъства..

Baby Thomas
06.11.03 г., 14:21
Както вече казах, имаш вътък. Препоръчвам инсталация наново.

П.П. Не съм виждал версия 3, но се съмнявам да имат общо с 6-та. Освен това не съм чувал някой да предлага ъпгрейд като прескачаш 2-3 версии на продукта им...

BeaZTiE
06.11.03 г., 14:29
абе ъпгрейд нема :)
имах инсталирана версия 5
когато сложих диска на 5.1 макса ме помоли първо да махна в5 и след това да сложа 5.1 ;):):)
иначе май има и ъпгрейд от 5 към 5.1 ама да си кажа честно за в3 има ъпгрейд макс до в. 3.5 (или каквато там беше, непомя, доста време мина.. а и ако си говорим честно аз лично от 2.5 направо скочих на 4)

feanor
06.11.03 г., 17:22
От МАХ5.0 към 5.1 се ъдейтва. Моя 5.0 е купен, изтеглих си от Дискриит пач до 5.1, после още един за Сървис пак 1 и немам проблеми. Въпросният пачове (до 5.1) е тук:
сори пич, това трябва да го изтрия, тези адреси на ПМ моля
(38 МБ)
а SP1 го теглиш свободно от Discreet.

BeaZTiE
06.11.03 г., 17:46
е тъй де.. ама ставаше дума за ъпгрейд от 3 към 6 :)
те таквоа животно нема...
иначе мойте максове (купените) са версия 4
сега врънкам шефа ми купи 6-та версия, че наисина е къртеща...
а и този вграден ментал рей ме гложди много.... :)