PDA

Виж пълна версия : Тъпа презентация на тъпата фирма където бачкам...

BeaZTiE
05.11.03 г., 21:53
Пичове..

от 2-3 дни си играя да направя демо цд с една малка част от продуктите, които прави фимрата ни...
т.е. това са продукти тип мултимедиен кур(с) за сигурността по време на работа.

най-напред ме накараха да сложа само "шефовете" на фирмата.. ама сега ме юркат да добаваям още 15тина човека персонал.. ама аз съм ги отсвирил.. защото ме мързи.. пък и за какво да добавям 3-4 секретарки и нам колко други такива, дето сами си клатят онаа работа (с извинение)

в началото трябва да започва с главозамайващо 3д клипче... което е в рпоцес на разработка.. ще го видите скоро и него :)

та.. с цел да спестя малко място (да не стане 30-40 мб зип файла) съм пуснал от бутона прдоукти само пъривя курс.. този с БАЛКАНКАР-чето (нарочно е червен, като нашите балканкари, че ме е треснал патриотизма:):):)

с 2-3 думи за проекта:
правен на флаш 5/6 експортнат в екзе
ползвал съм малко фотошоп, много флаш и тук таме 3дс макс и позер.
а да и едно програмче.. swish май се казваше.. за част от надписите..

та.. на който му е интересно може да свали зипа от ТУК (http://dimitar.dinev.com/demo1.zip)

очаквам мнения.. ама не мисля да го преправям на много.. в общи линии ми го искат за вчера... и такива ми ти работи..
та.. дърпайте и коментирайте :П

Siddhartha
07.11.03 г., 22:44
Бисти, вкарай малко анимация на линиите и смятам ще стане много стилно. Макар, че планетката много несериозно стои.
Бъмп ефекта на бутоните аз лично смятам, че е вече отживелица.
Под анимация имам предвид да се вижда как се изчертават линиите като започне от една точка.
Тва естествено е правено стотици пъти, но винаги е било ефектно.

BeaZTiE
09.11.03 г., 16:27
у... мързи ме за такава гимнастика :)
вчера направих 20тина секуни анимацийка.. малко дървена ама кат за без пари толкоз..
ще я пусна да я видите.

Siddhartha
09.11.03 г., 19:27
Хехе :) Ти трябваше да почнеш с това за безпарито :)
Щото за без пари - клати. Който иска по-хубаво - да плаща :)