Виж пълна версия : Подавам оставка
GeniusLoci
05.11.03 г., 20:37
Напоследък нямам време да си изпълнявам "задълженията" и затова смятам за по-добре да се намери някой с повече време и желание да "модерира", за да заеме мястото ми в модераторския екип.
Надявам се утре да си цъфна като обикновен юзър тук.
Абе какво става с вас бе хора? Един по един се отказвате:cry:
Joredos
05.11.03 г., 22:35
А бе,вЕрно какво става?Защо така един след друг? :insane:
Svetlix
05.11.03 г., 22:55
Може да има търкания между модераторите, несъвместимост в начина на мислене, тъпи интриги между някой от тях ... абе каквото и да е ние няма да разберем и това си е лично техен проблем.
{GeniusLoci} - Част от поста е изтрит съгласно новите правила от вчера
http://www.hardwarebg.com/forum/ann...=&forumid=7
GrigorBG
06.11.03 г., 00:36
Нямам представа ( само идея ) защо Ники реши така.
След малко ще говоря с него и щещ разбера.
След "аферата" Svetlix" имашще известен .... спор между модераторите....
Затова и се наложиха някой промени.
Незаеними хора и форуми няма.... какво ще стане ще видим след време.
А и това не е политиката.... всеки може да се върне ( не че и в политиката не го правят )...... Нищо се незнае. Creep си подава оставката за 2 или 3-ти път... незнам дали ще си подобри "рекорда".
GeniusLoci
06.11.03 г., 01:06
Ай стига "защо". Няма защо. А и да има - на кой му пука. Не ми е първа грижа форума, затова и няма как да си изпълнявам задълженията. Точка.
Originally posted by GrigorBG
След "аферата" Svetlix" имашще известен... спор между модераторите... Затова и се наложиха някой промени.
GrigorBG, неверни неща приказваш. Ти вероятно дори не знаеш какво се пише в служебния раздел защото се вестваш по веднъж на половин година, но проблеми относно решенията на модераторите има от месеци. А с това ново правило, дето го измисли(хте), ще има проблеми Х3, този път между модератори и обикновени участници. Svetlix няма нищо общо тук. За GeniusLoci: който иска нека си ходи, насила да се натоварва със задължения щото ти си бил решил така (примерно), не става. За промените: аз лично говоря за точно такива промени от поне година, ама теб или те няма, или не отговаряш, или си зает с месеци, или си на море, или някакви други непреодолими обстоятелства има да се появиш. Само Ba4o Kiro наминава от време на време, главно (по мои впечатления) като спре форума и някой му се обади. При всички случаи обаче по-често се появяваше Ba4o и благодарение на появяването му станаха много други неща във форума, за които пак говорехме от месеци.
{GeniusLoci} - Част от поста е изтрит съгласно новите правила от вчера
http://www.hardwarebg.com/forum/announcement.php?s=&forumid=7
Хех, все едно гледам научно популярен филм " Разпадането на една империя ". Забавно е да гледам, грешките, които са направени от предците ни в миналото да се повтарят и сега и то с пълна сила... Farewell, GeniusLoci.
GeniusLoci
06.11.03 г., 10:37
Поразчистих си темата съгласно снощните правила. Все пак бях така добър да оставя обяснение. Ае стига спам.
GrigorBG
06.11.03 г., 12:10
Валерий,
Тук съм всеки ден, чета почти всичко, но просто не се намесвам в глупави конфликти.
Киро също чете всичко в форума всеки ден.
Разпадане на империята няма! Просто става вой до небето, когато някой реши да не е модератор, или когато двама модератори започнат спорове.
Колкото е по-голямо едно семейство, толкова повече спорове има в него - това е съвсем естествено.
Говорих си с Ники. Той си е член на екипа и т.н., но просто в момента няма време да си изпълнява задълженията.
Новото правило дава повече права на модераторите. Прекалено много разводнени теми се появиха, което дразни повечето участници.
ljubo87bg
06.11.03 г., 12:52
neka ne se byrkame i da ostawim ne]ata da si wyrwqt kakto trqbwa - nikoj ne e nezamenim (ni]o li`no kym GL)
Почвам да се чувствам адски тъп. Не разбирам. GeniusLoci подал оставка, ама гледам модерира с пълна пара...
Ники, айде постигни консенсус със себе си и ни осведоми за решението си, за да знаеме и да не ни се налага да гадаеме какво ще правиш (щото аз мойта врачка я уволних - не познаваше).
GeniusLoci
06.11.03 г., 21:01
Питай началството защо още омга да го правя....
А "модерирам" защото определено има нужда, а няма кой да го прави. В тоя раздел съм (бях :)) с Дарки, ама той в момента явно не е онлайн.
Originally posted by GeniusLoci
Питай началството
Не бе аз те питам тебе - ти сега ще модерираш ли или няма да модерираш?
GeniusLoci
06.11.03 г., 21:14
Модерирам докато ми махнат правата. Така доволен ли си?
Както казах - виждам твърде явна нужда...:o
Dark Skywalker
06.11.03 г., 21:15
Originally posted by GeniusLoci
...ама той в момента явно не е онлайн. Дарки днеска почти цял ден е online и проверява форума през половин-един час, ама нещо не вижда неща за модериране.
A propos: честит ти пост № 6000.
Twinsis
07.11.03 г., 14:58
Offtopic
Ники честит 6000 пост :good:
Offtopic
Joredos
07.11.03 г., 18:48
Originally posted by Twinsis
Offtopic
Ники честит 6000 пост :good:
Offtopic
Това определено ще бъде делнато.Може би точно от Гениус :p .А Гениус има ли някакъв вариант след време да се върнеш на модераторското си място?
хехе, Крийп се оказа прав ;) не, всъщност няма нищо смешно, не знам защо ми е весело... може би защото и аз няма да мога да влизам често поради пробмела "бтк" и в собственото си нещастие търся утеха в смеха :( таа... ако още някой напусне да свирне на крийп или гениус да праиме един белот и да обсъдиме по-интересните теми лайф :rolleyes::D
METALMEN
10.11.03 г., 01:23
И аз да бях модератор щях да се откажа. ВЪпреки, че не е честно да се оттегляш в най-тежкия момент. Може би трябва да се сменят модераторите мандатно. Ставаш модератор, писва ти и доброволно си отиваш. На твое място идва някой кадърен и надъхан. После и той си отива доброволно.
Форума не върви на добре.
GeniusLoci
10.11.03 г., 10:17
Явно всички във форума са решили, че трябва да ми знаят причините за напускането ми. Дори Григор не ги знае по дяволите, за какво ви трябва на вас, че чак и на ICQ да ме тормозите с въпроси? Загриженост? Не мисля, щом имате смелостта да ме намесвате в други теми от този раздел, давайки мнение защо напускам, поне попитайте "има ли нещо такова".
Как може да си позволявате да използвате напускането ми с цел да изкарате някой (вкл. мен) виновен за нещо? Този въпрос е към всички, които ми споменаха името насам натам и то с достатъчно описания "как" и "защо", а всъщност нямат ни най-малка идея.
Е, ето ви отговор. напускам защото кисненето ми във форума по 15 часа на ден беше глупост. Беше глупост да пиша във всяка втора тема в Хардуер - май сега е по-добре като има въпроси и си стоят без смислени отговори..(то не че и въпросите винаги са смислени). Беше глупост ад искам да бъда модератор във форум, в който някои от останалите модератори смятат това за задължение по презумция - влязъл съм (независимо, че може да е за 5 мин.) - значи веднага трябва да модерирам. Преценил съм нещо, друг решава друго. Беше глупост да се опитвам да приказвам и да ви показвам, че нивото на форума далеч не е толкова ниско, колкото се стремите да го изкарате - така или иначе се снижава защото вие (тези които "плачеха" по темата) спирате да се интересувате от нещата, които знаете, мисите, че само трябва да четете нещо интересно, а всъщност си държите знанията за себе си. Беше глупост да си мисля, че като съм "зад кулисите", т.е. не ми пише името над всеки раздел, ще мога да модерирам когато поискам и имам време - не, вместо това ме питаха защо съм могъл да го правя навсякъде.
За мен не е глупост обаче, че името ми влезе в тези "списъци". Затова и напуснах. Напуснах, защото не исках да съм "публичен" модератор. Не исках да съм задължен да съм такъв и да не мога да посещавам форума и като обикновен юзър. И ако на някой обяснението му се стори смешно - ами инат съм. Правя много неща на инат и това е едно от тях. Втората, и далеч по-маловажна причина си е лична, няма нищо общо с Валерий, Creep, Стан, Дарки и т.н. компания, има общо със сайта и форума като цяло, но ще си я запазя за мен си. Не подлежи на свободно тълкуване и надали има повече от един човек (той си знае кой е), който да я знае.
И ако пак видя някой да ми каже или изрецитира друга история за напускането ми ще му ходатайствам с каквито средства мога да получи ban. Приемете го и като молба, и като заплаха. Не искам да злоупотребявате с името ми!
Фактът , че Creep и Genius Loci няма да са модератори , не означава , че напускат форума . Това , че няма да трият и редактират постове и теми не е толкова от значение - все ще се намерят съвестни хора да следят за правилата на форума .
Не бъркайте двете неща - Genius не напуска форума (той вече стана част от него) , а просто го освобождаваме от непосилната за него вече административна дейност , която друг ще поеме .
Joredos
11.11.03 г., 18:27
Да значи да,не значи не.Гениус е решил нещо и го е направил.Тези опити за връщането му не мога да си ги обясня,а и нямат значение.Въпрос,обаче изниква в съзнанието ми:Някой ще замени ли GeniusLoci и Creep.
Originally posted by Joredos
...
Въпрос,обаче изниква в съзнанието ми:Някой ще замени ли GeniusLoci и Creep.
Стига вече сте писали по тия теми! Форумът си има достатъчен брой (9) модератори! Незаменими хора няма!
Joredos
11.11.03 г., 23:50
Originally posted by Георги
Стига вече сте писали по тия теми! Форумът си има достатъчен брой (9) модератори! Незаменими хора няма!
Не ме разбра.Питах дали някой ще застане на ваше място,а ти така се изказа все едно са ви съкратили :D .
mralien
12.11.03 г., 00:06
Originally posted by Joredos
Не ме разбра.Питах дали някой ще застане на ваше място,а ти така се изказа все едно са ви съкратили :D . Не ти не го разбра и вмъкна коментар, с който искаш отнова да разпалиш дискусия по темата
Moderator I want an EXIT!!! ;)Май е време за затваряне... GeniusLoci каза подробно защо и как!
Няма какво повече да се коментира...
Авторски права на vBulletin