PDA

Виж пълна версия : Подавам оставка

Георги
04.11.03 г., 20:08
С тази тема искам да уведомя всички участници че официално се отказвам от правата си на Moderator във форума на hardwareBG. Моля "отговорните лица" да направят съответните промени по акаунта ми, и той отново да получи статут на обикновен участник (Registered User). Благодаря за вниманието!

BeaZTiE
04.11.03 г., 20:15
не се приема :)

т.е.
1. защо?
2. защо??
3. защо ???

мисля, че всяко действие трябва да се аргументира. иначе е нечестно спрямо "колегите" ти модератори и спрямо нас - потребителите...
такива ми ти работи.. не че искам да ти се меся в намеренията, но винаги е добре да се казват причините, които се те накарали да напишеш този постинг...

поздрави.

Георги
04.11.03 г., 20:17
Originally posted by BeaZTiE
не се приема :)

т.е.
1. защо?
2. защо??
3. защо ???

мисля, че всяко действие трябва да се аргументира. иначе е нечестно спрямо "колегите" ти модератори и спрямо нас - потребителите...
такива ми ти работи.. не че искам да ти се меся в намеренията, но винаги е добре да се казват причините, които се те накарали да напишеш този постинг...

поздрави.

Да кажем "несъответствие в методите на работа"...

Ba4o Kiro
04.11.03 г., 20:18
Originally posted by Creep
С тази тема искам да уведомя всички участници че официално се отказвам от правата си на Moderator във форума на hardwareBG. Моля "отговорните лица" да направят съответните промени по акаунта ми, и той отново да получи статут на обикновен участник (Registered User). Благодаря за вниманието!

OK, щом е такова желанието ти... Честно казано не ми се иска, но щом реши официално да го поискаш... Не ми остава нищо друго освен да се примиря...

BeaZTiE
04.11.03 г., 20:22
Originally posted by Creep
много шаблонно.. но все пак ти си знаеш...
"велцоме" в юзъркия екип тогава (повече сме, по-силни сме :П:П:П)

gkirilov
04.11.03 г., 20:22
Move bi tuk ne mu e mqstoto /izwinqwam se naCreep/ , no kak move 4owek da stane moderator wyw foruma?

Ba4o Kiro
04.11.03 г., 20:59
В момента - ако някой го предложи за модератор на раздела "Графичен Дизайн..." и човека отговаря на изискванията.
Първо трябва някой да "номинира" участник от форума, а съответният човек трябва да бъде одобрен от администрацията и участниците във форума.

Това е в общи линии...

digital
04.11.03 г., 22:50
Originally posted by BeaZTiE
"велцоме" в юзъркия екип тогава (повече сме, по-силни сме :П:П:П)
Хехехе... сигурен ли си :)

Baby Thomas
04.11.03 г., 22:53
В4К, ти що не се самоприемеш? Вече те предложихме дружно :p

Vanu
04.11.03 г., 23:31
Ей колко пъти съм го казвал... никога, ама никога не наказвай себе си заради грешките на други!... ей тъжно е, когато хора дали толкова много за една кауза правят такива жертви в името на идеята:cry: просто е тъжно...

Svetlix
05.11.03 г., 00:01
Бая Offtopic го давате но и аз да попитам
Защо?

Не, че нещо но мислех, че сте супер задружни. До сега не съм видял случай в който модератори да си противоречат. Според мен това е нещо временно....помисли си пак.

Айде да не ти показвам какво е "несъответствие в методите на работа" защото ще се откажеш да влизаш в форум изобщо :D

GeniusLoci
05.11.03 г., 00:17
Естествено, че няма да видиш модераторите да се противоречат - те си имат къде да го правят без ти да го видиш. ;)
Само не ми е ясно защо трябва да се обръща темата на "моите съболезнования".

Ba4o Kiro
05.11.03 г., 01:02
По мое мнение темата се изчерпа и е на път да се превърне в "другарска жалейка"... От което не виждам смисъл, a честно казано ми се обръща корема - Creep само е решил да не бъде повече модератор. Винаги има време да си почине, да поразмисли и да ревизира решението си. Точно затова остава в списъка на "Forum Leaders" където му е мястото!!!