PDA

Виж пълна версия : На какво основание спряхте правата на Svetlix да поства тук в форума?

Paradise
03.11.03 г., 16:18
Извинявам се за нарушаването на второ правило от правилника но ....
Искам да знам на какво основание бяха спряни правата на Svetlix да поства в форума. Това което е посочено като причина е супер супер тъпо. На един не му изнася и аз веднага съм лишен от права.
Прочете тук (http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?threadid=16928&perpage=20&pagenumber=1) . Не твърдя, че не съм обидил никой но .... който смята, че постовете ми са тъпи нека да не чете!
В тази тема аз изказах собствено мнение! И кво сега? Когато имам различен начин на мисле от някой и 100% не съм прав и трябва да бъда обиждан? Смея да твърдя, че всичко което казвам е 100% от личен опит. При положение, че не съм останал доволен от клока на тези процесори как да кажа, че съм доволен! И естествено, че acdc ще тръгне да ме обижда! Ще каже, че не съм прав .... все едно аз да кажа, че притежателите на АМД не правят като моите мегахерци защото са "Ламери и че причината е в тях". Не звучи ли мноо тъпо?
Има правило което гласи "който не знае не дава идеи". Е при положение, че съм си играл бая време и то не с 1 такъв процесор ... кво иска!?
Колкото до намесата на "майками" в поста .... да дойде да ми го каже в лицето ... едва ли ще е така смел!

Това не е дата.бг всеки да приказва през оная си работа но когато някой ме обижда и се заяжда аз няма да си мълча. Когато някой е човек с мен и аз ще му отвърна със същото.

Принципно преди да ми спре правата да пиша в форума Valeri не трябваше ли да ме предупреди!?
Колко пъти се е случвало до сега в форума да обидя някой така? Нито веднъж! Колко пъти сте ме виждали да псувам тук в форума!? Нито веднъж .... е добре хубаво някой пишат такива глупости и псуват като каруцари и за тях няма проблеми, а мен не ме харесват 2-3 тук от форума и кво? Режите ми правата. Това ме навежда на мисълта, че правата са сами за тези които не се харесват на някои.

Поне ме баннете да знам, че не мога да влизам .... сложете ми на IP бана за да мога да си сменя IP и да си създам нова самоличност ... но от мен няма да се отървете. Форума ми харесва и пак ще го посещавам (нищо, че нивото му е паднало супер много през послените 2-3 месеца).

Благодаря за вниманието.

GeniusLoci
03.11.03 г., 16:36
Като гледам онзи "спор" - Svetlix, наистина не си прав..нещо има объркване ама..това няма значение. Според мен или двамата (което е тъпо) или никой - което е решението. Не знам според останалите модератори. Върнете правата на Svetlix.

BeaZTiE
03.11.03 г., 16:47
абе такива неща... малко е кофти да ги гледам...
ама все пак неможе ли да мине с едно "последно предупреждение"?

а след това той сам да си вади изводи дали да вика налево надесон "у лево"...

честно казано вина за спора има и ейси диси... но.. неси заслужава да се скарат двама за някакъв миризлив процесор.. и накрая светликс, като по-млад юзър да "изгори"

според мен просто нервите трябва да си ги запазим за други неща.. а не за подобни глупави спорчета... щото този спор си беше наистина излишен и аз лично умишлено не си написах мнението, с цел да не засегна някого...

пзодрави.

Dark Skywalker
03.11.03 г., 16:48
Ако acdc и Svetlix се разберат помежду си и си стиснат ръцете, според мен проблемът ще бъде решен. Аз също не смятам, че прекратяването на правата на Svetlix в случая беше най-правилното решение предвид факта, че acdc първи заговори "лошо" - това при всичкото ми уважение към Денис.

Дара
03.11.03 г., 16:54
ВЪРНЕТЕ ПРАВАТА НА Svetlix!!!

п.п. Искаме мотиви за решението ви!

RaHzElChO
03.11.03 г., 17:07
Еееех значи,това пък какво беше.Не мога да не взема и аз участие в това което става из форума.Всичко си има мярка,това,че асдс е от "100 години" тук не му дава право да обижда който и да било,имам чувството,че някои хора се разпореждат тук заради големия си борй постове,което изобщо не е правилно,Светликс е в таози форум от доста дълго време и мисля,че до сега никога не е направил лошо впечатление за каквото и да било и се с стремял да е конкретен и доста полезен.Наистина тук той избухна,но винаги има едно НО.Питате ли се защо!?Ами аз май знам,не ви ли се е случвало в моменти на гняв,заради обида да пренебрегнете каквито и да било морални ценности и добро държание и да избухнете!?Та не сте ли изригвали при наличието на нещо което така да ви искара извън равновесие,че да постъпите като него.Репликата на асдс не беше никак удачна и явно е нацелила точно някоя от обидите от които Светликс най-много се засяга.С 2 ръце съм ЗА Светликс отново и да има правото да се подвизава с ник-а си из форума и да дава много от полезните си съвети и знания!

ljubo87bg
03.11.03 г., 18:25
o]e edin glas da se wyrne Svetlix:mad: :mad: :mad:

Vanu
03.11.03 г., 18:46
Лично според мен в случая на Валери му трябваше изкупителна жертва:mad: за насъбралото се напрежение наоколо... само че крумовите закони са важали преди 1 век, сега мисля, че има много по-конвенционални методи за подобни проблеми... просто не знам как се случват такива неща...:(

MK+
03.11.03 г., 19:01
Според мен Валерий си знае точно какво прави и сигурно проблема ще бъде решен. Постовете на АСДС напоследък са доста язвителни и към други членове сигурно има причина той си знае. А това че Светикс си пише често глупости си е така обаче то се отнася и за част от нас. ;)

mio
03.11.03 г., 19:22
Svetlix като млада пишка бързо се празни (мноо готин лаф, от "сблъсък", да), ама и acdc не лъжи :D
На мен лично ми харесва да има малко агресия в споровете, ама по културно, лек сарказъм например. Но нищо за майките :) Тия и двамата бързо излизат от добрия тон... трябва да им свикне човек.
PS: Много аругантен стана напоследък Svetix, прочети си последните постове. Самомнителен. Това дразни. Няколко човека ти го казаха.

GeniusLoci
03.11.03 г., 19:40
mio е прав в последното си изречение.

Не виждам защо някои хора като се издразнят ги избива на агресия. Останалите пък правят всичко, което могат, за да го превърнат в сензацията на форума.
Нека се появи Валерий, казвайте си ако сте в подкрепа на единя или другия и толкова. Май няма да им помогнем ако ги "осъждаме". Така или иначе много от нещата, които казвате(ме) за тях са валидни за повечето участници във форума :)

Adrian
03.11.03 г., 20:06
Според мен Светликс не трябваше да реагира чак така. Донякъде е виновен, но и acdc има вина. Нека администраторите да решат какво да правят. Ние нямаме право да решаваме съдбата на хората.
RaHzElChO не мисли.... само ти липсваш да раздаваш правосъдие.

t0d
03.11.03 г., 21:11
Много ми е интересно кога хората ще се научат на толерантност.. В едно онлайн общество като нашето място за лични нападки няма. Просто не са предмет на дейността ни, направо са си яки OFFTOPICs. Но инъче съм съгласен да бъдат налагани подобни наказания на хора, които отказват да се държат цивилизовано. (последното не е отношение по случая от тип "кой прав, кой крив")
Нивото падна много колеги :D
IQ test for admittance is a must!

GrigorBG
03.11.03 г., 21:31
Наказанието беше прекалено друго, без да има основание за такава санкция.
Отменено е, но Светликс трябва да се съобразява повече какво пише!!!!!

Svetlix
03.11.03 г., 21:55
Originally posted by GrigorBG
Наказанието беше прекалено друго, без да има основание за такава санкция.
Отменено е, но Светликс трябва да се съобразява повече какво пише!!!!!

За което благодаря!
Извинявам се за това което написах на ACDC но .... айде без майките ни....
Все пак и той навярно се е инервил от зачестилите писаници на глупости в форума но .... не това е начина.

PS: Много аругантен стана напоследък Svetix, прочети си последните постове.
Така е признавам но .... тогава обясни ми ти преди да си тествал един процесор може ли да го определиш като боклук? Някой тук (дата.бг посетителите) са виждали само на картинка интелски процесор и той вече е дърво (следва обида за моята машина). Опитвам се да се защитя след което следва присмех ....
Ами в един момент писва да се занимаваш с леймъри и ти кипва. Махнах си конфигурацията от сигнатурата за да няма повече караници.
Peace!

Благодаря на всички които ме подкрепиха и по-специално на:
GeniusLoci, BeaZTiE, Dark Skywalker, wild rain (приятно изненадан съм от нейната подкрепа :ghi: ), ljubo87bg, RaHzElChO :)