PDA

Виж пълна версия : Photoshop 8

NerdiX
03.11.03 г., 13:41
Яде ли се, пие ли се...?
Пробвахте ли го? Как е? Какво ново? Заслужава ли си, или да остана на 7, така де ползвам го от време на време и въобще далеч от професионално ниво - за разни скромни колажчета...

BeaZTiE
03.11.03 г., 13:50
аз още към 7ма версия несъм се натуткал да се ъпгрейдна..
в общи линии най-много харесвам версия 4..
макарче тя е малко окастрена.. но е определно прекалено бърза.. сравнение с по-големите си братя...
в общи линии е пълна глупост да се юркате да слагате последните версии на който и да е софтуер.. трябва да се изчака поне 6-7 месеца.. да се пуснат 2-3 бъгфикса и тогава..
що се отнася до операционните системи.. там трябва да се чака поне година.. ако не сте мазохисти :):):)

threed
03.11.03 г., 15:40
в общи линии най-много харесвам версия 4..

да ве да, с one-level undo-то :D

BeaZTiE
03.11.03 г., 15:45
ами когато си работил 4 години на тази версия и знаеш, че ундото е 1 левъл... как да кажа.. просто няма да грешиш повече от 1 път :):):)

VLADO
04.11.03 г., 20:12
пичове, 8ма версия е просто гениална ... особенно за хората с цифрови апарати ... маниакален вграден RAW плъгин, просто ми фръкна шапката ... освен тва в Image>Adjustments има две нови неща, дет поне на мен винаги са ми липсвали ... аве мислена работа ... тва са само малко от новите неща ... с филтрите има разни хави и тн. ... ари аз още я разцъквам и се кефя

само един гаден проблем, по нашите земи за сега се шири май неква версия на която шорткътите не работят ... много терсене :(

digital
04.11.03 г., 23:29
Аз съм на с 6 ама ако ми попадне задължително ще я пробвам 8-цата... има ли някакви генерални промени в интерфейса.

BNF
05.11.03 г., 11:36
Аз не съм впечатлен определено от 8-та версия. Може би очаквах повече промени. Тази ми прилича повече на update отколкото нова версия. Това, че има два нови инструмента един разширен филтър с левели и отново не ми разпознава кирилските текстове определено не ме впечатлява.

ХристоС.
05.11.03 г., 23:33
Малко offtopic, ама... модераторите ако счетете за необходимо, трийте.
За липса на проблеми с кирилицата си има Photoshop 8.0 CE (или поне в най-скоро време ще има). Освен това, този недостатък лесно се коригира чрез промяна на кодовата таблица в Registry. Иначе аз засега 8.0 съм я пускал само колкото да видя що за животно е, малко е по-хващаща окото и по-user friendly, дори в сравнение със седмицата. Новостите не са много, но са приятни. Не си струва обаче да се upgrade-ва от 7.0 до 8.0, тези пари и по-разумно могат да бъдат инвестирани. Скоро ще се задълбоча и може и нещо като импровизирано Review да направя... само да се организирам.
BTW, проблемът с неработещите шорткъти се дължи не на бъг в самия release-a, а на кофти crack.

Baby Thomas
05.11.03 г., 23:43
Щом е малко минаваш :cool:

Това за кофти крак-а сам ли го реши или? Че ми е интересно дали наистина може да е така...

ХристоС.
06.11.03 г., 00:09
Не, не съм го решил сам - по разни чужди форуми четох. Не само че "може", ами си е точно така - по принцип с тази активация, която въведоха от осма версия, Adobe много усложниха живота на пиратите; първите crack-ове, които бяха пуснати бяха къде-къде по-зле, с тях се губеше половината от функциалността на графичния пакет. Release-a е на PARADOX и няма как да е прецакан той, защото е 1:1 копие от оригинала все пак и не дава грешки при инсталация, че еди-кой-си файл го няма примерно... FiX-чето също е на PARADOX, но все още има какво да се иска от него, както е съвсем явно. Харесват ми тези от Adobe - решиха и те да интегрират активация като Microsoft, но далеч по-добре изпипаха защитата от заобикалянето й; с 2 думи - свършиха си качествено работата.

VLADO
07.11.03 г., 20:51
Originally posted by ХристоС.
, проблемът с неработещите шорткъти се дължи не на бъг в самия release-a, а на кофти crack.

а патч да има някъв, щот аз не намерих ... а тва е адски кофти за серьозна работа където се гони все пак и бързодействие

и пак да подчертая нещо ... ако не е ясно ... 8ма версия е създадена най вече заради хората снимащи цифрово и RAW ... нормално е общо взето, човек не се занимаващ с цифрово фото или RAW формата, да не намери почти нищо ново ... но за тези които се занимават тва си е манна небесна ... обединява 3-4 програми които до сега ползвах и които не вършеха и полвината на тва което Шоп-а може

ediww
12.11.03 г., 18:09
Щтото е, Adobe.Photoshop.CS.v8.0.Cracked-PARADOX.rar
било голям шит (едно приятелче страдаше тихо). Има 2-3 вида кракове: един не работи, друг работи, но кийборд шорткътите ти ги няма, 3-тия се появи - работи. 300 меги удоволствието. И в 3-те варианта.

Originally posted by Baby Thomas
Щом е малко минаваш :cool:

Това за кофти крак-а сам ли го реши или? Че ми е интересно дали наистина може да е така...

VLADO
15.11.03 г., 02:08
има вече напълно работеща версия
Adobe.Photoshop.CS.8.0-TDA ... сичко и ОК

pharaon
17.11.03 г., 13:39
hobawoto i e `e ima ka`estwen prew\l za filtrite ... ne e nujdo da cyka[ na filtyra za da widi[ kakwo prawi ;) ima 2-3 nowi ne]a i towa e w ob]i linii ...

Plam
13.01.04 г., 09:29
[Mod. Edit] (Baby Thomas) - Нарушение на правилата на форума, точка 1.10.