PDA

Виж пълна версия : Добре дошли!

QWERTY
02.11.03 г., 11:56
Добре дошли в новият раздел на форумите на HardwareBG посветен на графичният дизайн и мултимедията или казано по друг начин "компютърното изкуство"!

Както може би сте забелязали, все още раздела няма модератор(и). Предложете ги сами! Нека заинтересуваните от този раздел да направят предложения за модератор(и). Нека това да е човек (хора) с трезва мисъл, достатъчно свободно време, добри познания в областта, авторитет и много, много желание.

Успех на всички дизастъри! :p

egalitarian
02.11.03 г., 12:21
Браво за добрата идея! :banana:

QWERTY
02.11.03 г., 12:26
Откриването на този раздел е в резултат на тази тема:

http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?threadid=15907

mike
02.11.03 г., 13:23
Честито и от мен:beer:
Сега само чакаме готини темички.

The Bandit
02.11.03 г., 13:48
Полезна идея :good:
По принцип под "компютърно изкуство" се обединява освен 3D също и 2D графиката, нали?

BeaZTiE
02.11.03 г., 17:02
привет и тук.

искам да благодаря на хората, които се занимават с форумите на "административно ниво", че споделиха идеята ми за подобен тип форум.

а иначе под "компютърно изкуство" може да се разбира не само 2д и 3д графика, но и музика... а защо не и мултимедийно програмиране.. да речем екшън скрипт и линго на макромедия, мел на елиъс, макс скрип на дискрийт и т.н.

пак благодаря и се надявам, че ще има доста запалени "фенове"

поздрави

egalitarian
02.11.03 г., 18:21
Originally posted by BeaZTiE

.. да речем екшън скрипт и линго на макромедия, мел на елиъс, макс скрип на дискрийт и т.н.

... DFScript на Eyeon :D...

stani
02.11.03 г., 21:32
Originally posted by QWERTY
Както може би сте забелязали, все още раздела няма модератор(и). Предложете ги сами!
Предлагам BeaZTiE за модератор, негова беше идеята, очевидно и той ще пише/помага най-много, така че ...

mike
02.11.03 г., 21:48
Аре някой да вземе да премести последните теми от "Общ софтуерен форум", които започват с "3D..."
Все пак тук им е мястото.

Dark Skywalker
03.11.03 г., 00:23
Кандидатурата на BeazTIE вече видях, че сте я предложили....
Мога ли да предложа и Baby Thomas? Ако той не желае (не съм коментирал с него), да ме извинява....

:)

stani
03.11.03 г., 00:28
От мене също един глас за Baby Thomas (хич не съм шизофреник, за 1 час два пъти гласувам, да не ме удари изборната комисия :D )

SS_SGP
03.11.03 г., 00:44
появиха ли се вече новите (пиратски) версии на Photoshop и Illustrator? и ако кажете къде ги има... :cool:

dada
03.11.03 г., 09:53
SS_SGP, ако питаш за Photoshop 8.0... можеш да провериш на free.techno-link.com (http://free.techno-link.com) но имай предвид, че е доста бъгав крака още.

Dark Skywalker
03.11.03 г., 10:18
Да ви припомня ли какви са правилата за обсъждането на пиратски софтуер във форума? ;)

The Penalty
03.11.03 г., 10:36
АЙДЕ ЧЕСТИТО!!!! :cool:
Сега с нетърпение очаквам и раздела 'Искрено и лично' за да има ХВБГ един завършен вид. :D ;)

BeaZTiE
03.11.03 г., 13:07
м.. пиратският софтуер на ПМ :)

подкрепям бебето томас :)

NerdiX
03.11.03 г., 13:34
Originally posted by BeaZTiE
м.. пиратският софтуер на ПМ :)
Вече си в час :p Така, така
подкрепям бебето томас :)
т'ва от скромност ли е, или вик за помощ:p
Идеята е гот, а от мен двоен вот:p , надявам се да приемат и двамата...

Уф, ми да пусна темичка тогава:p

BeaZTiE
03.11.03 г., 18:23
между другото изобщо няма да се разсърдя ако вкючите и стани в екипа на модераторите..
идеята за този форум възникна след няколко дни чатене по ИЦКю и ако не беше той с купчината конкретни въпроси, които ми зададе дори и нямаше да ми дойде на акъла да пусна подобна молба за този форум...

така, че... заслугата за тази инициатива е точно толкова моя, колкото и негова.

Fallen Angel
04.11.03 г., 18:54
Глас за BeaZTiE
Кефи ме пича

Baby Thomas
04.11.03 г., 19:19
Айде доживяхме, пичове!!! :D

BeaZtiE рулира (като изключим правописа му :p. Ша ма извинявате, ама...така си е!).
Все пак и аз гласувам за него.

Колкото до предложението мен да ме направят нямам нищо против, посещавам форума от първите дни на първия му вариант, а тематиката на подфорума ме вълнува доста живо, поне що се отнася до 3Д частта. Смятам да бъда повече от активен, че чак граничещ с досаден :p

BeaZTiE
04.11.03 г., 20:06
тенкс, пичове за подкрепата ама аз съм още с малка.... регистрация :) не отговарям на изискванията с 2 думи :)
като просана голям.. може :box:

Dark Skywalker
04.11.03 г., 21:04
Originally posted by Baby Thomas
Смятам да бъда повече от активен, че чак граничещ с досаден :p Ами аз мисля, че единия модератор на раздела го "оправихме".

А, Киро?

Baby Thomas
04.11.03 г., 21:31
B4K е повече от най-подходящ, ама той напоследък хич не се вясва, а и нали си е Админ пича... :D

threed
10.11.03 г., 01:33
радвам се че тази част от форума се заформя много приятна.
и смятам и такава ще си остане. :)