Виж пълна версия : Max Payne 2 - 2 въпроса
може би ще прозвучи тъпо (особено единия) но все пак :
Как виждате - би ли могъл да се направи добър филм (май екшън - трилът) от играта ... сценария е много добър мисля.
И 2-рия въпрос - пряко към играта - вече в средата на играта след като отново те изкара в болницата - къде е изхода ??:)
Dark Skywalker
30.10.03 г., 07:54
Originally posted by venko
след като отново те изкара в болницата - къде е изхода ??:) Когато на вратата те гледа злобно един от командосите ли?
Блъскаш вратата и го събаряш. Търтиш да бягаш нагоре по стълбите. Подминаваш първия етаж и влизаш в залата на втория. Надясно по коридора, в дъното вляво в операционната и пак надясно. Излизаш в един друг коридор. В него те пресреща още един от лошите, този път в униформата на чистач. Има само един офис, в който можеш да влезеш. След теб идват и двамата лоши, но в един момент се появява охраната. Те убиват човечеца, но можеш да вземеш пистолета му. Другият вариант е да се промушиш зад гърба на охраната и да притичаш в стаята, от която е дошъл. Там има още един пистолет.
хмм...и аз съм на същото място, но това по средата на играта ли е вече ? Значи да не очаквам още много време да я играя.
Еми ти си на последния Part III, които има 8 chaptera .. наистина малко ти остава. Играта е доста добра, но за съжаление е супер кратка :mad:
Верно си е супер кратка, за 8 часа я врътнах цялата:D
А за филма: Доколкото успях да дочуя и допрочета от нета, в момента се водели преговори за филм по 2та Max-а. Дали ще се съгласят и какво отроче ще изкарат, ще видим:D
Още един въпрос като стигна последната схватка между мен и Влад, там където той ме обсипва с бомби, какво да правя? Съборих го върху конструкцията и сега какво? Играта е като зацепила! Стрелях по всичко нищо нестава. незнам какво да правя а и пода подмен е пробит :(
Dark Skywalker
09.11.03 г., 17:33
Не си съборил всичко възможно :)
Отговора ще ти го изпратя на РМ, за да не развалям кефа на другите.
Нищо нестава :( при мен не мога да я мина играта е зацепила а при един приятел я превъртях :( както и да е 10х Дарк
Трябва да събориш квадратната площадка след това оста и на накрая гръмваш гадът с снайпер.
С win98 играта дава bad allocation error в началото на две от нивата.Оправя се по два начина или си инсталираш patch 1.1 или копираш файловете с записаните игри от my documents / maxpayne 2 saved games или нещо подобно на компютър с хр минаваш нивото и се записваш отново и ги връщаш на компютъра с 98 .На мен ми даде грешката на две нива.
А играта наистина е доста къса щом аз който съм доста зле в игрите е превъртях за 10-12 часа. :D
В момента я минавам отново на втората трудност, но странното е, че не откривам никаква разлика! Пораженията, които ми нанасят чистачите (лошите:p ) са си съвсем същите сякаш. Та, какво й е по-трудното не мога да разбера. Иначе играта е много яка, ще я мина и на третата трудност пък да видим дали поне там ще е малко по-трудничко... бтв я си кажете рекордите на 'Dead Man Walking' ако сте го играли.
Сега като я минавам втори път се заслушвам в разговорите на чистачите и става голяма веселба :p Remedy много умело са включили този комедиен елемент в иначе мрачната обстановка на играта, особено костюмът на Вини Гогнити е мноо як:D
Може ли едно въпросче и от мен - има един ефект, който не знам как се казва, но ме дразни, защото прави главата (косата) на Макс като лакирана - чак отразява и лъщи :)
Знаете ли му името да го махна, че много дразни, поне да беше с бръсната глава, а то така ... :)
Originally posted by gad
... поне да беше с бръсната глава, а то така ... :)
Ей тоз от аватара ми е идеален за целта :D :D :D
Dark Skywalker
14.11.03 г., 08:27
Originally posted by gad
има един ефект, който не знам как се казва, но ме дразни, защото прави главата (косата) на Макс като лакиранаНе само косата, при мене и шлиферът изглеждаше лачен. Играта я нямам вече на диска, затова ще карам по спомени. Като отидеш в конфигурационен режим, има няколко параметъра с checkbox, които можеш да включиш/изключиш. Един от тях (май към края на списъка беше) се казваше "Mirror нещо си" май. Оттам се изключва, наистина изглежда тъпо и не мога да разбера функцията му.
Originally posted by Dark Skywalker
Един от тях (май към края на списъка беше) се казваше "Mirror нещо си" май. Оттам се изключва, наистина изглежда тъпо и не мога да разбера функцията му.
Ми освен шлифера и косата, отразяващи стават огледалата и локвите в играта. Особено много се изкефих на локвите на второ ниво от първа част. Направо като истински изглеждаха.
MartinBG
14.11.03 г., 11:53
Този ефект го забелязах и аз, когато играх с Radeon 9200. С GF 4200 всичко е наред. Това е на една машина, същата инсталация на Windows-а и на играта. Според мен е някакъв проблем в драйверите (опитах с 3.7 и 3.9) или в автоматичните настр. на играта, но не съм се задълбочавал в решаването му.
Може би това е DX9 ефект, и на мен на второ ниво локвите ме утрепаха :)
Originally posted by MartinBG
Този ефект го забелязах и аз, когато играх с Radeon 9200. С GF 4200 всичко е наред. Това е на една машина, същата инсталация на Windows-а и на играта. Според мен е някакъв проблем в драйверите (опитах с 3.7 и 3.9) или в автоматичните настр. на играта, но не съм се задълбочавал в решаването му.
Никакъв проблем не е, а е DX9 ефект. Явно оабче не са го докарали като хората, щом толкова много хора се оплакват.
превъртях я и на втората трудност играта, но още не мога да разбера за bullet time движенията :( Значи това където се завърташ, когато презареждаш само открих, други няма ли ?
И как се правят тези движения от първата игра ? Нали там когато се натиснеше настрани и bullet time и Макс скачаше настрани, но без да се превърта. Аналогично и скоците напред и назад. Тези неща как да ги направя във втората игра ?
В статията за играта в БЪГ БГ има един скрийншот, където Макс е скочил точно така настрани, както в първата игра.
това не ставаше ли със Shift+стрейф? :)
само натискаш Shift и посоката на скока :) Много е полезно за яко меле :D
10x, точно за Shift не бях се сетил :p
Иначе тръгнах да я превъртам играта и на третата трудност, но очаквах просто, че копелетата ще са много яки или по-умни, но не и че ще има ограничен брой saves:( И взех, че се отказах. Все пак 2 пъти стига, 3 пъти ше ми дойдат в повече :p Дано да пуснат някакви интересни модове.
Авторски права на vBulletin