Виж пълна версия : Diablo 2 1.10 ИЗЛЕЗЕ !!!
Та вече най сетне може да се каже че 1.10 е факт ся само трябва да заработят и сървърите :)
m00 0wNz j00
29.10.03 г., 11:08
е ако и скоро пуснат хеадоффа с 1.10 ше е добре таман ше си направя ново барби да мачкам с него :) иначе съм голям фен само дето немам много време вече и финанси за игра в баттъл.нет
massacre
29.10.03 г., 17:08
Колко final е поредното 1.10? Защото ми омръзна да си затривам герои, понеже някой си искал да си тества нещо си..
kambata
30.10.03 г., 10:40
ima li 1.10 bez ladder geroi,ne mislite li bitkite m/u geroite sa mnogo mnogo precakani??? Malko e sme[no warwarin s 2500 demidj da udrq nqkoi s 800 healt i toi d ajiw,nali?????
massacre
30.10.03 г., 10:46
Аз си мисля, че е смешно паладин 50 ниво да прави 20К, че на всичкото отгоре да ми пречука (с един удар!!) 78 ниво варварин, с 4К живот и 26К защита. Просто е смешно .. Разни глупави сорс. да ходят и да размазват на Hell, а аз да се потя по 20 минути на разни глупави шамани. Дано във финалния final да са оправили наистина всичко, както обещаха...
m00 0wNz j00
30.10.03 г., 11:11
е то тва е финалния бе :) чети малко , и бтв забрави паладин или друид или ассасин да говори на варварин явно си го развил куцо (особенно кат гледам само некви 2500 дмг за 1.10 е супер малко а дефенса по рпинцип не ти трябва изобщо) :) на 1.10 с едно приятелче пробвахме почти всичко общо взето PVP си е същото само дето дамейджа са го редюснали още ама поне са оправили слоуа, в хеадофф още не го поддържат :/ за повече инфо www.headoff.com или www.battle.net и etc..
massacre
30.10.03 г., 11:45
Аз много добре се справям с четенето по принцип, обаче това ми го представят за поредния final, неслучайно питах. И не говоря за "официалните" бета версии. А колкото до варварина - всъщност е продукт на 1.09 докъм 50 ниво, а там, повярвай ми, трудно го биеше който и да е, включително с по-високо ниво. И понеже съм чел, съвсем официално казаха, че на Hell варварина е с толкова занижени способности и статистики, че няма накъде повече. А колкото до защита.. все си мисля, че като ме удря някой силен е добре да имам нещичко. :D
m00 0wNz j00
30.10.03 г., 13:05
"Reduced the HP of (Act V) Barbarian soldiers in Nightmare and Hell difficulties"
Ако искаш дори мога да се опитам да преведа вси4ко на български...,но не си прочел внимателно ми се струва или не си си го превел както трябва.А за PvP мога много да ти говоря много тая игра просто знам всичко за нея кое как каде защо, кой персонаж какво може различни тактики и стратегийй и т.н. аз съм леко вманиечен в диаблото :П тва за мен е най доброто action rpg
danailkiller
08.11.03 г., 01:06
Абе навремето и аз бях зарибен по Diablo, ама отдавна не съм я пускал. Дали тази версия има толкова много промени, аз съм играл някаква малка (1.03 примерно).
В интерес на истината Diablo не е action RPG, не знам как си го измисли. Тя е isometric RPG, подклас hack&slash.
Авторски права на vBulletin