PDA

Виж пълна версия : Colin Mcrae Rally 3

y0y0
27.10.03 г., 21:44
Има ли тука фенове на тая игра, не вярвам да съм единствения.Интересува ме всичко свързано с нея,питайте каквото и да било.Ето Тук (www.gametimesonline.com) да сравните рекордите си с моите и с най-добрите в света.Интересно ми е кой какъв стил на каране има, всички трикове и тн.Питайте каквото и да било, може да дам някой lesson :D

PASTARMA
27.10.03 г., 22:23
играта ми забива или по скоро фърля какво е лечението

y0y0
27.10.03 г., 22:27
Да беше дал повече инфо- да не съм гадател.Най-вероятно проблема е в драйверите ако си с Нвидиа-решението е кум шорткъта на играта пропъртис в полето таргет добавяш "STATICBUFFERS" без кавичките.Ако не се оправи, от Properties на видеокартата изключваш V-sync

y0y0
30.10.03 г., 15:49
Айде бе хора, няма ли маниаци на тая играя?

AirBog
05.11.03 г., 00:16
Има ама ми омръзна, няма мултиплеар и да се гоня сам с себе си нещо не ми допада. На 2ката съм луд, сега дано 4ката да покаже мулти, за да избухнем като хората иначе тази 3ка беше разочарование от тази гледна точка, иначе признавам яка е! :)

y0y0
05.11.03 г., 01:07
Хехе, нямаш проблеми за 2-ката да спретнем едно мулти-на нея съм по-добър, само трябва да свикна малко с управлението че от тая 3-ка...Но пък на 3-ката управлението и физиката на колата повече се доближава до колите от световния рали шампионат, така че по реализъм е по-добра от 2-ката въпреки че не ми допада толкова.
4ка за Pc няма да излезе скоро, има я само за Ps2 i Xbox.Най-малко след година ще я има за PC, надявам се тоя път да я пренапишат за PC като хората, да има мулти и тн.

sashorf
05.11.03 г., 23:52
хей напрвих всичко което си написал но играта така и не можа да тръгне. Стига точно до момента в които трябва да запо4на да играя и ме рита и не знам защо. Аиначе картата ми е като твоята само че е на "Chaintech" операционната ми система XP. Дай някаква идея от какво мойе да е защото аз се изчерпах , какво ли не съм пробвал ве4е:(

y0y0
06.11.03 г., 00:31
Към шорткъта на играта в полето Target прибави ли "STATICBUFFERS" без кавичките.Ако си с детонатор версия преди 44.03 трябва да го направиш, също изключи V-Sync от Properties на видеокартата.Ако искаш да играеш шампионат трябва да включиш V-Sync ако не си сложил Patch.1.1, ако си няма проблем да играеш и с изключен V-Sync.

sashorf
07.11.03 г., 02:33
всичко се оказа заради дриверите мерси за съвета все пак:)
жалко че играта няма мултиплеар .Надявам се КОЛИН 4 да бъде съобразен за игра в мрежа.