Виж пълна версия : МодБин
Здравейте
някои използвал ли е програмката modbin успешно
ако има такива моля да ми пообяснят това - онова
как работи, какво точно мога да направя с нея и дали си заслужава да я използвам(да не взема да направя някоя глупост)
благодаря Ви предварително
Tarambuka3500
27.10.03 г., 19:06
e тука (http://www.biosmods.com) пише някои работи като за начало.
Ама прочети всичко внимателно, и си подготви теорията, че да не стане някоя глупост ;-)
MartinBG
27.10.03 г., 19:13
А ти какво искаш да направиш с тази програма? Аз я използвам за "отключване" на някои скрити настройки в BIOS-a и/или за промяна на опциите по подразбиране. Също може да се смени стринга, който се появява при стартиране на комп. Може и други работи, но на мен не ми се е налагало да се задълбочавам толкова. Трудно може да омажеш нещо с програмата, но е напълно възможно.
Originally posted by MartinBG
А ти какво искаш да направиш с тази програма? Аз я използвам за "отключване" на някои скрити настройки в BIOS-a и/или за промяна на опциите по подразбиране. Също може да се смени стринга, който се появява при стартиране на комп. Може и други работи, но на мен не ми се е налагало да се задълбочавам толкова. Трудно може да омажеш нещо с програмата, но е напълно възможно.
как мога да разбера кои са скритите настройки в биос-а и съответно да ги отключа.В смисъл има ли опция която да ми показва възможностите за това.
иначе благодаря за отговорите на всички
Tarambuka3500
28.10.03 г., 11:23
ами, просто отвори един БИОС със modbin-a и рагледай.
Някак да ти поднесем всичко на тепсия няма да стане.
Интерфейса е елементарен - показано е кои настройки за 'видни' и кои са 'невидими' за потребителя.
Авторски права на vBulletin