Виж пълна версия : Joredos или Mollov?
Не смятам за нужно да обяснявам защо е този poll. След като един от най-уважаваните и дългогодишни участници във форума (да не говорим че и негов първосъздател) е поставил нещата така, че трябва да избираме между него и друг недотам уважаван и отскорошен участник, предлагам на останалите участници да изберат кой от двамата би им бил по-полезен, и кой от двамата биха желали да остане за да дава мненията си във форума. Всичко зависи от Вас, вие решете като дадете своя глас! Благодаря!
Еdit: Говорих с Mollov и той ме увери че ще пропише отново във форума едва когато Joredos напусне! Той не е склонен на компромисен вариант (последно предупреждение към Joredos например) и затова не съм предвидил такъв вариант в анкетата.
P.S. Пускам този poll в качеството си на дългогодишен участник във форума, а не в качеството си на член на администрацията му! Благодаря за вниманието!
Това хубаво, а кога ще разберем че анкета е приключила?
Dark Skywalker
26.10.03 г., 21:49
Ако даден участник има проблем с друг участник, проблемът следва да се реши между тях двамата. Специално в случая на Mollov не виждам какъв му е проблемът, при положение че има функция Ignore. Poll-ът е глупав и безсмислен, все едно аз да пусна питане на тема "Какво палто да си взема за зимата -- вълнено или с копчета?".
Mollov да престане да се прави на ощипана госпожица, а Creep - на негов адвокат, отстрани изглежда смешно.
:o
P.S. Нужно ли е да добавям, че няма да гласувам при така зададен poll?
Originally posted by Dark Skywalker
Ако даден участник има проблем с друг участник, проблемът следва да се реши между тях двамата. Специално в случая на Mollov не виждам какъв му е проблемът, при положение че има функция Ignore. Poll-ът е глупав и безсмислен, все едно аз да пусна питане на тема "Какво палто да си взема за зимата -- вълнено или с копчета?".
Mollov да престане да се прави на ощипана госпожица, а Creep - на негов адвокат, отстрани изглежда смешно.
:o
P.S. Нужно ли е да добавям, че няма да гласувам при така зададен poll?
Изборът, Иване, дали ще гласуваш или не си е лично твой!
Според мен тук нямаме проблем между Тодор и Joredos, по-скоро имаме проблем Mollov. Аз лично съм научил доста от Тодор, ценя мнението му, свикнал съм с него и го смятам за несъизмеримо в пъти по-полезно от това на Joredos. И след като Mollov е категоричен, аз, като участник и ползвател на форума съм напълно в правото си да поискам този вот, в който НИЕ, ползвателите на форума да решиме постовете на кой от двамата бихме искали да четем занапред!
Този poll по нищо не се отличава от останалите, пускани в раздел "За форума". Дали ще гласуваме правила, разжалване на модератор, нови раздели, или пък участитето на мега-полезен участник - разлика няма, всичко това се прави с цел подобряване на форума и с цел ставането му по-полезен за читателя!
Originally posted by Gambit
Това хубаво, а кога ще разберем че анкета е приключила?
Прав си, забавил съм да добавя, че анкетата има валидност 10 дни!
Ми от тия две опции аз за нито едната не искам да гласувам. Какво е това "или тоя, или оня"? Нали си има ясно формулирани правила, ако някой ги наруши - изхвърча, ако не ги наруши - не изхвърча. Това е. Иначе всеки може да реши че щом някой не му е симпатичен, значи пуска "официален протест" и чака да го баннат.
Моллов нека ползва опцията "Ignore" и това е. Защо трябва да напуска заради някаква си глупост. Ми не е малък, зрял човек е, поне аз с такова впечатление съм останал.
A Joredos не мисля, че е заслужил чак банване. Може и да дразни някои понякога, но това може да се каже за абсолютно всеки.
BeaZTiE
26.10.03 г., 22:41
не гласувам и аз.
както вече казах предпочитам да чета постовете на моллов, отколкого глупостите на джоредос, но подобна крайна мярка е твърде неправилна - изобщо, ама изобщо неискам да защитавам Joredos, който написа и глупави постове - които ме засягаха пряко, но в общи линии не ми е нито на акъла, нито на опита, (за години неискам да говоря, че май моите са х2 сравнение с неговите) че да му се вързвам.
дефакто въпроса стои "или - или" - което ми се вижда малко детско.
пък и в общи линии ако изтриете на Joredos акаунта - без никакъв проблем той може да си регне друг, което ще създаде главоболия на вас - модераторите, ако потъревшия реши да си "го връща"
има прекалено много пъблик прокси-та и дори бан по ип адрес няма да спре постинигите на Joredos - естествено ако той сам не се откаже... но по неговите постинги разбрах, че той е "тъп и упорит" (неискам да засегна Joredos но по-мек израз немога да намеря за случая) и евентуален кик/бан - дел на акаунта няма да помогне особено в случая.
мисля, че най-доброто решение е Joredos да поиска официално извинение не само от моллов, но и от купчината участници, които той волно или неволно е засегнал/издразнил и да обещае, като добро пионерче, че "повече няма да прави така".
след това да си спазва обещанието, защото (аз лично) вече бих подкрепил с 2 ръце и 3 крака изтриването на акаунта му.. и евентуално "преследване" на опитите му за писане под чуждо име.
това е моето мнение и официално (доколкото може да се направи това по форум) моля моллов да приеме някаква подобна алтернатива.
и ще помоля Joredos, ако този вариант се приеме от главния потърпевш - да се спре с пубертетските си изпълнения...
поздрави.
Д. Динев.
Ми от тия две опции аз за нито едната не искам да гласувам.
Ok, твое право си е!
Нали си има ясно формулирани правила, ако някой ги наруши - изхвърча, ако не ги наруши - не изхвърча.
Ами както всички ние, участниците сме приели правилата, и както сме подлагали на гласуване всичко, което би променило откъм добро форума, така можем да гласуваме и по този poll.
Това е. Иначе всеки може да реши че щом някой не му е симпатичен, значи пуска "официален протест" и чака да го баннат.
Така е, наистина всеки може да реши да го направи, но я посмисли, дали един такъв протест, пуснат от друг участник би имал толкова негативен ефект върху форума колкото този на Mollov?
Aз лично смятам че за форума не е добре да загуби Mollov като участник!
digital
26.10.03 г., 22:46
И аз смятам, че не трябва да се поставя така въпроса... Естествено не мога да кажа, че не ми пука дали Mollov ще пише, защото не е така...
Но не мога да кажа и, че Joredos трябва да бъде баннат...
Според мен проблема си е само между тях, и един "Ignore" би свършил идеална работа...
Плюс това категорично отказвам да повярвам че Mollov би зарязал форума заради такава глупост... просто не го вярвам, мисля, че е моментно състояние... ще му мине.
gtzvetkov
26.10.03 г., 22:48
Аз също ще се въздържа от гласуване, защото според мен, наистина не е редно да се толерира дадем мембър за сметка на друг. Евалата на Mollov, защото ако не беше той, може би нямаше да обсъждаме в момента този poll, но все пак не му прави чест да отправя такива ултиматуми. Creep, ти този poll си го пуснал от гледната точка на обикновен user, редно е тогава да не се намесваш след изтичане давността на гласуването, а Ba4o Kiro или GrigorBG да я свършат тази дейност на база преценка.
BeaZTiE
26.10.03 г., 22:49
Originally posted by Creep
Aз лично смятам че за форума не е добре да загуби Mollov като участник!
аз лично смямат че е ЗЛЕ форума да загуби Mollov, но е някак е смешно точно Mollov да се вързва на акъла на невръстен тийн като Joredos.
дефакто не печели нищо... нито въпросният Joredos е на нивото на моллов, нито... абе как да кажа. малко е тъпо това "избирайте"...
пак повтарям, че изобщо не искам да защитя Joredos, но моето лично мнение е, че подобна мярка е крайно ненужна.
има си и други начини... това е истината.
Originally posted by gtzvetkov
Creep, ти този poll си го пуснал от гледната точка на обикновен user, редно е тогава да не се намесваш след изтичане давността на гласуването, а Ba4o Kiro или GrigorBG да я свършат тази дейност на база преценка.
Естествено че съм го пуснал в качеството си на редовен участник, а не на член на администрацията! Еднолично решение след приключване на poll-а не мога, нямам правото, и не бих си позволил да взема, но със сигурност ще покажа резултатите от него на GrigorBG и Ba4o Kiro - те да решават!
GeniusLoci
26.10.03 г., 22:55
Бях се засилил да гласувам..но пасувам. Няма да гласувам някой да бъде баннат поне докато не чуя някакво ясно изразено мнение от негова страна..(виж, ако не даде такова - сори..).
Dominion
26.10.03 г., 23:33
Гласувах Mollov да остане, въпреки, че силно се съмнявам, че ще продължи да поства в този форум въобще независимо от това дали Joredos ще остане или ще се махне.
Originally posted by Dominion
Гласувах Mollov да остане, въпреки, че силно се съмнявам, че ще продължи да поства в този форум въобще независимо от това дали Joredos ще остане или ще се махне.
Да, тук напълно си прав. Току-що говорих с Тодор и той ми заяви че вече нищо няма да промени решението му, така че този poll става безсмислен! :(
Авторски права на vBulletin