Виж пълна версия : 3D - Първа темичка за новия подфорум...
Baby Thomas
20.10.03 г., 23:34
Това го правих уикенда. Доста бъгавини има, но отначалото го почнах малко през пръсти. Не вярвах, че ще стане толкова добре! :p
П.П. Давайте акъл кое как да подобря, то всичко има нужда от пипване...
http://babythomas.hit.bg/stuff/A%20Car.jpg
Baby Thomas много готин модел си направил, а ако слагаш и .max файловете хич няма да ти се разсърдя :p ;)
Като за начало започни от гумите, след това "джантите".Останалото е изпипано.Браво
Baby Thomas
21.10.03 г., 02:35
Хе-хее. Твърде топли отзиви. Не заслужавам! :p
Еми то точно "гумите" и "джантите" правих първо и там е най-големия проблем. Май трябва направо да ги почвам на чисто...
Що ти е .мах файла? Не че ми свиди, но ми е интересно...
П.П. Забравих да кажа, че идеята не е моя, правено е по туториал с леки промени в дизайна.
Originally posted by Baby Thomas
Що ти е .мах файла? Не че ми свиди, но ми е интересно...
Ми да си го гледам у нас, да си го рендвам, т.н.
Ако си намерил някакви готини tutorial-и - дай урл да ги видиме :).
Наистина ако ги започнеш на чисто ще е най-добре.
Baby Thomas
21.10.03 г., 13:36
Ще ги започна, обещавам. Едно една от версиите на .мах файла:
Купето на колата цяло ли е.И как е моделирано NURBS ?Доста неща съм правил обаче останаха в миналото.За мен модела си е направо доста добър.
BeaZTiE
21.10.03 г., 14:59
браво пичове. само дето хит.бг не работи навън.
аз имам няколко сървъра в .бг у$ и италия. мога да направя акаунти там и да си бучкаме картинки и модели.
така или иначе аз моите неща ще ги слагам в сървъра ми, който е в телекома на уорнър брос (на 100 мбпс до оц192 е вързан) защото е най-бърз от всякъде.
който иска там акаунт да ми пише меил, пм или ицкю.
само ще ви помоя да не използвате (без мое знание де) акаунта си там за странични цели.
иначе моделчето го отворих през прокси и е интересно.
също така една забележка... няма смисъл подобни неща да се рендват с врей, бразил или други "външни" рендер системи, при положение, че макс има доста як рейтрейс рендер (правен от блър студио), който е около 10 пъти по-бърз...
Baby Thomas
21.10.03 г., 17:16
MK+, само човечето е отделно и съм го пльоснал ей тъй на. Дори като пропорции не е добре.
Цялото МПС е един обект. Използвал съм бокс моделинг, едитабъл поли, мирър, етц...
Има или няма сми е спорен въпрос на който аз лично не мога да отговоря. Ползвам VRay, защото кефи, а освен това с доста по-малко позания мога да направя нещо реалистично изглеждащо... :)
BeaZTiE
02.11.03 г., 17:52
дарки, обеща, че тези теми ще ги пуснеш в подфорума..
аз напомям само >):):)
Авторски права на vBulletin