PDA

Виж пълна версия : много яка игра

jor
20.10.03 г., 13:45
Горещо ви препоръчвам играта която играя в момента Freedom Fighters. Като геймплей малко ми напомня Макс Пейн ако харесвате такъв тип игри трябва да я пробвате ще се изкефите. Има я на подходящите места :)

Очаквам вашите впечатления ;)

Satanail
20.10.03 г., 14:04
Я дай малко разяснения, щото е в quote листа на флашгет-а в момента. Кога се развива действието само кажи и каква е гледната точка(дано да не е като на Макс РейнТ) :rolleyes:

jor
20.10.03 г., 14:16
Гледната точка е като на Макс т.е. във врата на героя ;), мосля, че може да се променя, но мен това ме кефи.
В играта СССР са завладяли САЩ и ти си смелия войн на който възлагат разни мисии - да освободиш заложници, да гръмнеш със снайпер едикойси, да взривиш нещо и т.н. В процеса на играта когато при изпълнение на мисиите ти се "увеличава каризмата" и имаш възможност да вербуваш все повече хора. Моя отряд в момента е от 8 души мога да ги инструктирам да атакуват, да защитават определена позиция по някой път ти се пречкат, но все пак са си 8 пушки. Играта адско ме кефи не е нито отчайващо трудна, но не е и много лесна. :) Графиката и звука също са на ниво.