Виж пълна версия : Помогнете за Макс Пейн 2?
Значи стигнал съм до едно място където обиват Мона и трябва да хвана и пречукам Влад. Обаче влизам в една стая където има заредени бомби и не мога да разбера какво се прави там. Те гърмят след 10тина секунди всички и няма място където да може да се скрия от тях????
Върни се малко назад - има една метална кабинка, в която трябва да влезеш и да затвориш вратата.
Аз я врътнах малко след това:) открих я че се затваря вратата ама понеже никой не беше писъл в темата и сметнах, че не е интересна и затова не я продължих.
Накрая е интерестно, но аналогично на първата част, само дето не е хеликоптер:)
Я ме светнете мене, какво трябва да правя там? Счупих тая подставката, пуснах от горе ония шип, а Влад продължава да ми мята коктейли Молотов. Кво да правя?
Трябва му един пълнител от AK в главата и е долу. :D
Еха! Току що я превъртях... Леле страшно ме кефи. Ще си я мина и на другите две трудности с най-голямо удоволствие :)
Някой ако е гледал кредитс до самия край... Има едно много яко и обнадеждаващо изреченийце :cool:
btw някой ако я има песента "Late Goodbye" на "Poets Of The Fall" да я ъплоудне за доунване pls :D
alex_matrix
22.10.03 г., 10:55
нещо от рода беше
Мax Payne walk in the night will continue
мене адски ме изкефи и някак си ми е тъжно че свърши толкова бързо старата като че ли беше по дълга
само 12 часа ми отне да я врътна
сега ще чакам да излезе мода ТHE REAL WORLD --- и ще мога да се вживея в сцените от Матрицата презареждане
модовете относно матрицата за макс пейн са в някои отношения по добри и от самата игра Enter the matrix
Авторски права на vBulletin