Виж пълна версия : Въпрос за МОНАА Брейктру
maiko_mila
17.10.03 г., 20:40
Значи, проблема е следния:
имам МОНАА и експанжъна Спиърхед
Дръпнах и брейктру, обаче като тръгне инсталацията и иска
Medal of honor alied asault code.exe. Та как да го излъжа?
medunski
18.10.03 г., 01:05
ами първо си инсталираш на чисто allied assault после си инсталираш пач 1.11(US&UK ако ти е такава играта или някакъв друг- примерно немски-ако не е) и чак тогава инсталираш въпросния експанжън и си слагаш крака за него
maiko_mila
18.10.03 г., 07:59
Благодаря, но явно версията ми не е US, защото въпросния пач не ще да се инасталира :o. Каде има US версия?
medunski
18.10.03 г., 19:59
И моята версия не е US и затова си сложих немски пач - това не значи че в играта ще ти говорят на немски - нямаш проблеми!Потърси в гугъла пач 1.11 и направи това което съм ти обяснил по-горе.За експанжъна е важно версията да ти е 1.11 а не дали е немска или uk&us самия експанжън си е на английски език.Няма смисъл да търсиш US версия на играта(2цд-та х 700мб) а просто си намери подходящ пач(15мб) нали така;)
maiko_mila
19.10.03 г., 17:00
ЖИВ да си!
maiko_mila
21.10.03 г., 20:32
Изтеглих немския пач на МОХАА 1.11 и същата работа.
Пак иска Medal Of Honor Allied assault_code.exe.
:mad: :mad: :mad:
Абе пичове това с пача се оправя лесно. Моята версия също не е US, а пача иска само такава и не иска да се качва.
Значи прави се следното, отивате в регистрито на вин-а и намирате EA GAMES/Medal of Honor Allied Assault/1.1.12.ТУК имате три цифри които трябва да промените на 200! т.е. трябва да стане - 1.1.12.200
После УС пача бачка та се къса:D
gtzvetkov
21.10.03 г., 23:24
А най-лесно става, ако си пуснете това файлче. :D
Внимание!!! Трябва да промените разширението на файла от .txt на .reg за да си го пуснете.
maiko_mila
22.10.03 г., 21:28
Пача 1.11 го сложих, но като започна да инсталирам Брейктру
казва че липсвал "Medal of honor allied assault breaktrough_code.exe".
И преди и след слагането на пача.
medunski
23.10.03 г., 02:39
вроятно ти е преебан експанжъна:(
Joredos
24.10.03 г., 02:38
Момци нов Medal of Honour ли е излезнал?Аз съм поклонник на тази игра,ако може ми пратете линк на РМ,за да и се изкефя и аз.
Joredos
25.10.03 г., 18:03
Намерих си го.Медала,де :),обаче коя версия ще ми иска Alied Assault и Spearhead или и само първата за упгрейд на версията?
Ще иска и двете да са инсталирани преди това.
gtzvetkov
06.11.03 г., 22:39
Няма такова нещо. Бъркаш сериозно. Ако не вярваш сам пробвай след като си инсталираш MOHAA и го пачнеш, да си инсталираш и MOHAA: Breakthrough.
Originally posted by gtzvetkov
Няма такова нещо. Бъркаш сериозно. Ако не вярваш сам пробвай след като си инсталираш MOHAA и го пачнеш, да си инсталираш и MOHAA: Breakthrough.
Ще пробвам.
Авторски права на vBulletin