PDA

Виж пълна версия : телефонни мелодии

pip00
15.10.03 г., 22:50
Здравейте. Смених си S35 с ME45 и ме интересува има ли начин да прехвърля две мелодии от S35 на ME45? Старият телефон съм го ползвал над 3 години и съм свикнал с меледиите които бях настоил, а и на този МЕ мелодиите са отвратителни ( според мен ). Ако не, откъде мога да намеря оригиналните мелодии за siemens S35 ( не ми се вярва всички бройки да са с еднакви мелодии, но съм ги чувал само на този модел, така че може и да са стандартни ) от интернет?
Търсих на сайта на Симен, както и на други страници, но не можах да ги открия. Ако не, поне някакви стандартни телефонни “звуци” ако може да сваля отнякъде, че тия “хитови” мелодии дето ги слушам нявсякъде не ги понасям. Не знам дали ще помогне, но мелодиите които търся са номер 13 и номер 9.
Мерси

Dark Skywalker
15.10.03 г., 23:32
Не би трябвало да имаш проблем да изкопираш midi файловете чрез най-обикновен data кабел (един и същ за двата телефона), използвайки програмата на Siemens. Ако не ти се дават пари за кабела, обади ми се да ти дам да си свършиш работата. Дръпни си и софтуера на Siemens, SoftDataLink 5.0 или нещо такова беше.

pip00
16.10.03 г., 01:35
Мерси, кабел си имам с МЕ45, но нещо програмата която предложи не мога да я намеря безплатно, не съм в БГ и нямам достъп до фрии сървърите там. В момента търся за нещо подобно, което да ми свърши работа.

Преди време един приятел ми вкара мелодия от S45 мисля беше директно от телефон = телефон чрез инфрареда, но не мога да се свържа с него. Някой знае ли как става номера и дали може S35 да е източника на мелодията?

Dark Skywalker
16.10.03 г., 08:48
Можеш ли да си намериш S25AtOnce? Мисля, че тя беше безплатна, а май вършеше горе-долу същите неща като тази на Siemens.

pip00
16.10.03 г., 21:41
Originally posted by Dark Skywalker
Можеш ли да си намериш S25AtOnce? Мисля, че тя беше безплатна, а май вършеше горе-долу същите неща като тази на Siemens.

Свалих я, но не можах да се справя. Малко слепешката я пробвах, защото всичко е на немски а аз не знам нито дума. Успях да сваля от телефона само мелодиите които са individual, другите не ги показва. Мерси още веднъж