pip00
15.10.03 г., 22:50
Здравейте. Смених си S35 с ME45 и ме интересува има ли начин да прехвърля две мелодии от S35 на ME45? Старият телефон съм го ползвал над 3 години и съм свикнал с меледиите които бях настоил, а и на този МЕ мелодиите са отвратителни ( според мен ). Ако не, откъде мога да намеря оригиналните мелодии за siemens S35 ( не ми се вярва всички бройки да са с еднакви мелодии, но съм ги чувал само на този модел, така че може и да са стандартни ) от интернет?
Търсих на сайта на Симен, както и на други страници, но не можах да ги открия. Ако не, поне някакви стандартни телефонни “звуци” ако може да сваля отнякъде, че тия “хитови” мелодии дето ги слушам нявсякъде не ги понасям. Не знам дали ще помогне, но мелодиите които търся са номер 13 и номер 9.
Мерси
Търсих на сайта на Симен, както и на други страници, но не можах да ги открия. Ако не, поне някакви стандартни телефонни “звуци” ако може да сваля отнякъде, че тия “хитови” мелодии дето ги слушам нявсякъде не ги понасям. Не знам дали ще помогне, но мелодиите които търся са номер 13 и номер 9.
Мерси