Виж пълна версия : бъг в т28с или ????
имали некъф бъг в тия слушалки ?!!? шото си земах една такава ими заби 2-3 пъти се едно че сам в уиндоус ... ;) като извада и сложа батерията пак се оправя .... един приятел ми каза че били бъгави за тфа забивал ... верно ли имат некъф бъг ???
cluster_bg
16.10.03 г., 00:56
Ако менюто му е бавно (като на R320s примерно), не е желателно да бързаш много докато натискаш копчетата, защото процесора на телефона е бавен и не смогва да обработи всичко => забива. Поне е така с R320s. А двата апарата са с адски сходни функции... и аксесоари.
абе и аз тфа усетих .... 4е се мъчи нешто .. а как да го клокна малко та да се опраи :D
cluster_bg
17.10.03 г., 02:49
Ами аз моя не съм успял засега. Единственото, което мога да те посъветвам е да си спреш Menu Help (Settings -> Display -> Menu Help е на R320s), поне да не те бявят допълнително.:D
[МиГ29]Fulcrum
17.10.03 г., 12:25
изтрито
BeaZTiE
17.10.03 г., 18:37
Originally posted by BuK0
имали некъф бъг в тия слушалки ?!!? шото си земах една такава ими заби 2-3 пъти се едно че сам в уиндоус ... ;) като извада и сложа батерията пак се оправя .... един приятел ми каза че били бъгави за тфа забивал ... верно ли имат некъф бъг ???
аз повече от година бях с такова нещо.. за година и нещо ми е забивал 2 пъти по незнайни причини.
иначе много държи на бой ама е супер морално стар този гсм. смених го преди година, че много бързо му падаше батерията и смс се пишеха неудобно.. ама на тертиса му сън направил 148 400 рекорд.. едва ли някой е правил толкова..
ама моя почна да забива по 7-8 пъти на ден ... :( :( :( какво да го правя ?!??!
rado_tm
21.10.03 г., 03:23
ами махаи го .
Продаваи докато можеш че после ше ти виси по сервизите .
:D :smoke:
Tarambuka3500
21.10.03 г., 11:42
Баси, стига бе - тоя архивен телефон... Махай го, какво се занимаваш с него.
Аз имах R310s, преди време, който е с неговия софтуер, ултра бавен е, чат-пат забиваше наистина.
Авторски права на vBulletin