Виж пълна версия : Ericsson T28
Моля ако някой има дривери за този телефон, или направо целия диск който върви към него да бъде така добър и да ми услужи :) Трябва ми драйвер за връзка с PC. Никаде не мога да открия за сега. PLS :(
BeaZTiE
12.10.03 г., 18:29
аз доста време ползвах т28с купих си го преди малко по-малко от 2 години, от година събира праха някъде из вкъщи... странно защо с него нямаше никакъв цдром и аз несъм сигурен дали изобщо има такова неща... иначе беше железен.. щом още работи след злобно хвърляне със всичка сила по бетонова стена... рядко има гсм който да ме издържи повече от 6 месеца, защото понякога съм голям нервак..
може би по-як от т28цата беше един много стар ериксон, който изхвърлих от 19тия етаж, падна на асфалта и работеше... само екрана му се беше счупил... а и сега тази моторола държи вече повече от 6 месеца я тероризирам ама не е предала Богу дух.. за жалост вече е морално стара и нея ще се изхвърлям..
но драйвери за т28... незнам пич.. сигурен ли си, че има цдром с този модел?
Originally posted by BeaZTiE
аз доста време ползвах т28с купих си го преди малко по-малко от 2 години, от година събира праха някъде из вкъщи... странно защо с него нямаше никакъв цдром и аз несъм сигурен дали изобщо има такова неща... иначе беше железен.. щом още работи след злобно хвърляне със всичка сила по бетонова стена... рядко има гсм който да ме издържи повече от 6 месеца, защото понякога съм голям нервак..
може би по-як от т28цата беше един много стар ериксон, който изхвърлих от 19тия етаж, падна на асфалта и работеше... само екрана му се беше счупил... а и сега тази моторола държи вече повече от 6 месеца я тероризирам ама не е предала Богу дух.. за жалост вече е морално стара и нея ще се изхвърлям..
но драйвери за т28... незнам пич.. сигурен ли си, че има цдром с този модел?
Диск има само за моделите с ифра-ред диод. А именно R320, R380, R520 и т.н.
Originally posted by ru-men
Диск има само за моделите с ифра-ред диод. А именно R320, R380, R520 и т.н.
А??? Не знаех че има модели с инфра-ред диод?:)
Май си я чувал тая дума - диод и сега реши да покажеш колко знаш а? Хахахаха гениално нали?
Научи се да говориш смислени неща, а не глупости!
mralien
13.10.03 г., 00:50
Originally posted by Bobo
Май си я чувал тая дума - диод и сега реши да покажеш колко знаш а? Хахахаха гениално нали?
Научи се да говориш смислени неща, а не глупости! SPAMER - научи се да говориш по-темите на хората, а не да ги спамиш с забележки показващи твоите много повече знания .. защотото и това е гениално! - няма някой който да не е разбрал какво е имал в предвид ru-men - и червена крушка да беше казал пак е ясно за к'во говори Окей!?
Научи се да говориш смислени неща, а не глупости!
На всеки може да се случи да се обърка, но не такъв е случая сега. По специалност съм завършил "електронна техника и микро електроника" така, че е ясно, че става въпрос за неточност. А и грешка няма, а само малка подробност, а именно инфраред (фото)диод и инфрред диод (приемник и предавател). За съжаление не си грамотен, за да разбереш, че грешка няма. За всички освен теб е ясно, за какво става на въпрос. Но като ти гледам постовете, май ти е простено ...
--------
Bobo, Boboоооо.... доста се изложи с този си пост, ще се смея дълго време :D :D :D .
Чудя се кой от вас двамата с кучето ти е по-интелигентния ...., май кучето печели. :D
Originally posted by ru-men
На всеки може да се случи да се обърка, но не такъв е случая сега. По специалност съм завършил "електронна техника и микро електроника" така, че е ясно, че става въпрос за неточност. А и грешка няма, а само малка подробност, а именно инфраред (фото)диод и инфрред диод (приемник и предавател). За съжаление не си грамотен, за да разбереш, че грешка няма. За всички освен теб е ясно, за какво става на въпрос. Но като ти гледам постовете, май ти е простено ...
--------
Bobo, Boboоооо.... доста се изложи с този си пост, ще се смея дълго време :D :D :D .
Чудя се кой от вас двамата с кучето ти е по-интелигентния ...., май кучето печели. :D
Не знам какво си учил, ама като ти гледам "смислените" постове - нещо май не си доучил:)
Аре пийс и виж сигнатурата!
ако си купиш /или се "снабдиш"/ инфраред порт (който се прикачва към телефона), там триабва да има ЦД със софтуер, и чесно казано не мисля че ти трябва какъвто и да е драйвер ако ползваш win2000 или winXP. Драйвера е само за инфра ред порта и той трябва да се поддържа от ПЦ-то.
А??? Не знаех че има модели с инфра-ред диод?
Ами земи научи да не се обаждаш неподготвен, че дразниш публиката, Изморений от лаици :mad:
Infrared нямам! Но определено през кабел без драйвери не ще да тръгне. Питах и в един сервиз и ми казаха 4е трябват драйвери. Но както и да е май ще се откажа от възможността да го вързвам към PC. Про4етох в раководството му 4е дори и да го вържа интернет през модема му няма да мога да ползвам, така 4е вразката ве4е става по4ти безинтересна. Позрави на вси4ки и мерси. И не се разправяйте за глупости, няма смисъл да се убеждавате един друг кои е по прав :p
Manchev
16.10.03 г., 18:26
Надявам се, си се снабдил с кабел и можеш да си вържеш телефона за компютъра. В такъв случай намери програмката Mobile Navigator. Аз ползвах версия 2 нещо си. Тя прави с телефона всичко, позволено на нормалния потребител. Пробвах я с моя Siemens S25 през сериен кабел и инфрачервен порт, всичко стана добре. След това пробвахме и с Ericsson R320s през инфрареда само(нямах кабел). Странно се държеше с ериксона, но успях да си свърша работата, която се искаше-да дръпна телефонния указател и да прослушам мелодиите. Доколкото помня за Ериксоните мелодиите са в някакъв шантав формат и трябва да си намериш, след което се качват.
За такива особени драйвери аз поне не съм чул.
Авторски права на vBulletin