PDA

Виж пълна версия : The Frozen Throne проблеми

Unreal
11.10.03 г., 21:27
Така имам 2 въпроса:

1) аз съм с виртуално IP (LAN internet) може ли да си играя war3 в bnet. Защото аз не мога да вляза в bnet. Изобщо не ме конектва. Преди съм пробвал с модем и нямаше проблеми, връзвах си се (тогава бях с реално IP). Сега ми дава съобщение че не може да се свърже, ако съм с модем да проверя дали бил свързан.

2) Някой случайно да има крак за world editor-а на The Frozen Throne v1.12 (това е файла worldedit.exe). Много ще съм ви благодарен.

gtzvetkov
12.10.03 г., 00:38
Не си споменал дали играта ти е оригинална, тоест имаш ли уникален сериен номер. Другото което можеш да направиш е да попиташ твоя интернет доставчик да ти даде реално IP и срещу колко пари.

Unreal
12.10.03 г., 20:08
Не играта ми не е оригинална. Не искам да си взимама реално IP защото тогава ще ми отчита трафик към free server-а на доставчика ми.

По важен ми е втория проблем. Има ли някой крак за world editor-а на The Frozen Throne.

gtzvetkov
13.10.03 г., 00:12
Значи щом копието на играта не ти е оригинално забравяш да играеш на battle.net. Единственият ти вариант е да се пуснеш на някои от българските еквиваленти, за повече подробности можеш да видиш сайтовете на Headoff и Data.bg.

Daisy
13.10.03 г., 23:37
[QUOTE]Originally posted by Unreal
[B]Така имам 2 въпроса:

1) аз съм с виртуално IP (LAN internet) може ли да си играя war3 в bnet. Защото аз не мога да вляза в bnet. Изобщо не ме конектва. Преди съм пробвал с модем и нямаше проблеми, връзвах си се (тогава бях с реално IP).

къде се връзва преди? - ми ти нямаш оригиналната игра

ако говориш за karamba.ru това е друг въпрос