Виж пълна версия : Нечовешка кутия
Joredos
07.10.03 г., 12:59
Ето го това чудо
http://free.techno-link.com/wimpara/FUN_co484.jpg
Не знам дали темата е за тук,но аз съм длъжен да постна тази нечовешка кутия.Колко ли кинти струва?
V I P E R
07.10.03 г., 13:12
Тази съм я виждал. Общо взето е като "пернишки москвич". Има доста по-добри моднати кутии. В нета съм виждал какво ли не - от вградени телевизори в кутиите, през кутии покрити с козина, та чак до кутии с вградени аквариуми ... абе който няма работа, а има пари ги мисли всякакви :). Аз съм привърженик на модовете които усъвършенстват или подобряват дадено нещо, като не го правят кичозно. Затова сега правя новата си кутия с доста умерен мод, които на пръв поглед няма да изглежда нищо особено, но като се вгледаш където трябва се виждат малките детайли.
Ами не е чак толкова трудно за изработка, но заслужава ли си?
Joredos
07.10.03 г., 13:24
Originally posted by V I P E R
Общо взето е като "пернишки москвич". .
Хахахахах.Як лаф.Обаче защо не те кефи.Мене освен черепа и страничната част ме кефи,че флопито е над сд-рома.
digital
07.10.03 г., 14:38
Тая кутия е много стара... иначе е добра, много е куейкърска :)
daka242
07.10.03 г., 14:45
абе не знам ама в сравнение с изродщините на http://www.koreamod.com тая кутия направо бледнее. не че е лоша де :)
V I P E R
07.10.03 г., 14:48
Originally posted by Joredos
Хахахахах.Як лаф.Обаче защо не те кефи.Мене освен черепа и страничната част ме кефи,че флопито е над сд-рома.
Ами казах че е прекалено кичозна за мен. Аз обичам кутията да има само изчанчен прозорец и отвътре да лъха на мощ :devil: , а отвън да е възможно по-семпла. Като си подготвя моята ще постна снимки .. но няма да се скоро че много пари гълтат такива модове ... има и други по-важни неща.
Някой се е опитал да бъде екстравагантен, но това.. е на ръба на кича. Не бих си я купила.
V I P E R
07.10.03 г., 15:09
Originally posted by wild rain
Някой се е опитал да бъде екстравагантен, но това.. е на ръба на кича. Не бих си я купила.
Тук не става въпрос за покупка или продажба. Хората които си модват кутиите се стремят да направят нещо уникално, което никой друг няма и много трудно ще се навият да си продадат творението, защото за тях кутиите им са един вид изкуство, а и ако трябва да се продаде такава кутия никой не би я купил защото ще е прекалено скъпа, защото материалите вложени в мода хич не са евтини. Тук визирам обаче не фабрично моднатите кутии или такива с леки модове, а тези които се правят от ентусиасти в единични бройки със голяма страст и креативно мислене.
daka242
07.10.03 г., 15:31
Originally posted by wild rain
тръпката е в правенето не в купуването . и аз мога да си купя баница ама друго си е на баба ми баницата :D
Drakaris
07.10.03 г., 15:43
Originally posted by daka242
и аз мога да си купя баница ама друго си е на баба ми баницата :D
Хахааааа! :) Това ме уби! :)
Но все пак и аз се придържам към мнението на Вайпъра - само един готин джам да има и "да лъха на мощ" от вътре! :) :) :)
абе тва за кутия с аквариум е супер маниашко бе - само си представете - безплатно осветление нощем за гадинките(неонки), чат пат ще им мяташ от чипса до компа... а водата непрекъснато ще циркулира - все пак тва ще е аквариун за водно :D само не знам дали няма да им е топличко...:rolleyes:
Авторски права на vBulletin