Виж пълна версия : Max Payne 2
gtzvetkov
07.10.03 г., 09:32
Съвсем случайно си браузвам аз из геймърските сайтове и на какво попадам, на следното нещо:
Rockstar Games has today announced that Max Payne 2: The Fall of Max Payne for the PC has gone gold and is currently being prepared for retail. The game, which was developed by Remedy Entertainment, is currently scheduled for release in North America on October 15 and in Europe on October 24. PlayStation 2 and Xbox versions of the game are also in development and are scheduled for release in December.
о о о о о о обичам те, обичам те мили МАХХХ!!!
какви ли са минималните изисквания?
Limp_Fen
07.10.03 г., 23:31
Originally posted by lubb
о о о о о о обичам те, обичам те мили МАХХХ!!!
какви ли са минималните изисквания?
Ето ти минималните изисквания:
MINIMUM SYSTEM SPECIFICATIONS
1Ghz PIII/Athlon or 1.2Ghz Celeron/Duron processor
32MB AGP graphics card with hardware transform & lighting support
256MB RAM
1.5 GB hard drive space
Windows 98/ME/2000/XP
DirectX 9.0
Keyboard and mouse
...........Тези дни е очаквам по фрее-тата:cool:
това е минимума в смисъл иргата ще тръгне на такава машина или ще може да се играе що-годе добре :)
абе щяла да иска бая желязо за да тръгне кат свят ... и тоя път май не преувеличават ...
medunski
09.10.03 г., 02:00
що ли не се учудвам, то коя ли игра дето излиза напоследък не иска "бая желязо" - то не беше Halo, не беше HL2, сега Мах а по- нататък Deus-a , Stalker, Doom 3 ...
А от по-горе споменатите има ли някоя вече готова :)?
Originally posted by bugy_s
А от по-горе споменатите има ли някоя вече готова :)?
като изключим Halo- не
igrata we`e se prodawa w Amerika
a gledam i `e we`e q ima na nforce.nl
....
MNOGO E BLIZO
we`e i na free.techno-link.com q ima :) :) :)
След около 6 часа я имам, но не съм изпълнен с очакване. Сюжетът не прави играта:(
Originally posted by Gambit
След около 6 часа я имам, но не съм изпълнен с очакване. Сюжетът не прави играта:(
w smisyl?
Т.е. всички разправят супер сюжет, супер сюжет... Разгледах некви скриншоти, не ме впечатли много. Първата не ми допадна, и също много се дразня как всички са екзалтирани, опа глей са ква игра ще е... Също като с HL2, там пък пълни глупости, че ще е супер тежка играта. Джитах си алфата тука у нас, 1024х760, на r9100 и 512 Sdram, duron 1.3, детайли не съм настройвал, щото не намерих :)), си върви що-годе прилично. Пък и не е оптимизирано, поне така си мисля. Така че, некак си не се впечатлявам. Единственото нещо, което ще бъде в състояние да ме извади от релси ще бъде WoW. Демек, world of warcraft ;). Сега се чака бета, и аз мога да съм само радостен :)
дайте един линк към играта плс
medunski
16.10.03 г., 13:51
И на мен моля пуснете един линк на ПМ
PinochetBG
16.10.03 г., 16:32
ПУСНЕТЕ ЕДНО ЛИНКЧЕ ЗА ВСИЧКИ. ПЛС ИЛИ ДАИТЕ И НА МЕН ПМ
опссс капс-а, сори
Neotrace
16.10.03 г., 17:33
Originally posted by PinochetBG
ПУСНЕТЕ ЕДНО ЛИНКЧЕ ЗА ВСИЧКИ. ПЛС ИЛИ ДАИТЕ И НА МЕН ПМ
опссс капс-а, сори
Отиваш във форума на Дата.бг и виждаш линковете...има я и на датата и на ФТЛ /само че не във freeteam....щото е килнат...да се надяваме временно:)/
medunski
16.10.03 г., 22:55
мдаааа точим я вече ама ден и половина не ми мърда за двата диска така че ако някой вече има впечатления нека ги сподели
Ami we`e q probwah.Po`va se ot nqkakwa bolnitza.Igrata e neweroqtna.Sega sam na 2ro niwo.Prosto trqbwa da se widi
Shagrath
17.10.03 г., 13:07
cd1 - 252MB
cd2 - 258MB ?!?!?
така ли трябва да са или не съм намерил правилния линк ??? ако някой го има нека го прати на ПМ плс
Neotrace
17.10.03 г., 14:07
Originally posted by Shagrath
cd1 - 252MB
cd2 - 258MB ?!?!?
така ли трябва да са или не съм намерил правилния линк ??? ако някой го има нека го прати на ПМ плс
Мноооого си далече от истината:))...и двата диска са големи...по 700+ МБ
Shagrath
17.10.03 г., 15:31
мерси :)
Tова за системните изиосквания не мога да го разбера? Играта си върви на пушка и на компутер средна работа. (като моя)
1024x760, всичко на Max, звука na Medium, никакво засичане... Според мен в геймплея няма НИКАКВИ промени, освен добавените още 2-3 движения в bullet time режима.. Определено ще изхвърчи от харда ми, когато я врътна.
А какъв е точно компа ти ? На пц-то от сигнатурата как ще върви в 1024 ?
Dumb me, забравих да кажа :)
Duron 1.3 Ghz, Yuan Radeon9100 128ram, 512 sdram, то другото не е важно. Ами сигурно ще ти върви прилично, знам ли....
Joredos
19.10.03 г., 01:15
Originally posted by FGI
дайте един линк към играта плс
веднага
цензура!
Еее върховна е... Преди малко си я инсталнах и много се кефа :) Харесва ми това, че не е нужно да спираш движението си ако искаш да влезнеш в постоянен булет тайм... Графиката хм ми по-красива е от първата част, но не мога да я сравня с някоя нова игра... Щото не съм играл :o Най-интересното е, че на абсолютно фул дитайлс ми върви перфектно... А аз съм с Duron 1300, MX 440 64 и 512DDR... :D Ще падне яко думкане, особено като гледам как приятно са смесили вече известни персонажи с исторята... Интересно ми е дали ше изчукам Мона Сакс :D :D Кой ли ще е новят общ враг? М? :p
Супер е, но много кратка.
medunski
20.10.03 г., 13:59
Е това е игра - запазва традициите от първата част(най-важното атмосферата) върви ок на по-слаби машини , има си добра фабула, добра интерактивност, добре анимирани герои.Единственото което ми прави впечатление е че Мах тича някак неестествено(но това са бели кахъри).Играя я на 1280х960х32 с 4хАА и 4хАф и повече от графиката не искам:D
medunski
20.10.03 г., 14:01
Какво значи много кратка?!По-кратка ли е от първата?:(
Не, малко по-дълга е. Ако имаш опит в екшъни, без проблем я минаваш под 6 часа. Аз я минах за около 8.
ъ? кви са тия нови булет тайме ефекти..аз нищо не сам фанал..а се намирам на трети чапетер ?!
само ръшвам с калашника и мачкам...което си е яко фън:)
Играта е много яка според мен...Ама аз по принцип съм голям фен не Max Payne...и последната седмица отново хванах та изиграх 1-та част за да съм готов и за втората...и като я взеех
4 часа не можах да се отлепя от монитора...Много ме кефи. Графиката е доста добре.....и интерактивноста с странични обекти е на добро ниво....ако както се говори при HL2 e още по-добре.....направо незнам:) :) :)
PinochetBG
22.10.03 г., 22:12
Н'еам думи, баси яката мания, много съм доволен, заслужаваше си чаканетууууу:)
Svetlix
19.11.03 г., 00:45
Originally posted by PinochetBG
Н'еам думи, баси яката мания, много съм доволен, заслужаваше си чаканетууууу:)
Прекалено къса е обаче .... но пък е супер лека :)
Авторски права на vBulletin