PDA

Виж пълна версия : Няма ли кой да ги взриви тия копелдаци от КабелБГ

Joredos
07.10.03 г., 02:56
Тия некадърници са най-големите муфтаджии в света.Скапаняците от КабелБГ са такива некадърници,че нета им спира поне по 10 пъти на ден.Е,вярно е спират го около минута-две,но това ми е достатъчно,за да ме извади от батълнет.От там идват и половината ми ядове.А другата ми част идва от това,че заради неограничения си трафик,на който нямам лимит и като даунлоуд и като отваряне на сайтове(уж) изведнъж тия умреняци си измислят нови правила,който разбира се не са упоменати в договора,но нали по стара традиция в България първо ти се милват,а после направо те заколват в гръб.И скоростта от бг пийринга от 60 кб ми го намалиха на 30кб(това още през април месец).Звъня им в техническа поддръжка(чак октомври) им викам "Защо свалям с 30,а не с 60 кб."Оня хитрец ми вика"Ами надвишили сте трафика".Питам го-"Колко е трафика по принцип и как да разбера кога да спра да свалям".И със всичката си наглост ми каза "Ами трябва да сваляте умерено".Питам го "Какво значи умерено".Тъпанарят отсреща ми казва "Ами умерено".Казвам как да се коригира това.Каза ми еди кой си е-мейл пишеш МОЛБА да ти увеличат пак скоростта.Изпратих е-писмото и отговор няма вече 2 седмици.И така аз 7 месеца си плащам чинно таксата за нет,но мене си ми ме муфтят с кеф.В Америка как стоят нещата-носят ти модем(безплатно),свързват те до 2 дни,не за един защото има много желаещи(тук се чака 30 дни) и ти ЗВЪНЯТ ДА ПИТАТ ДАЛИ ИМАШ ПРОБЛЕМИ НЯКАКВИ.Открийте 7те разлики и ако се нервирате просто отидете в Зона-Б5 и се качете на 25 етаж и се хвърлете от там,от яд че си плащаш,за да те е***т банда некадънини и безотговорници.Нека модераторите да стикнат темата,за да не се опарят хората от форума като мен.

xts
07.10.03 г., 03:09
Originally posted by Joredos
Нека модераторите да стикнат темата...
Според мен темата трябва да ходи "у лево"
Доста клиенти има тук на съответната фирма и не всички мислят като теб. Както повечето фирми в България и те си имат проблеми с качеството на предлаганата от тях услуга. А колкото до battle.net , мисля че си голям оптимист да очакваш, за тези пари, перфектен външен нет за игра.

Joredos
07.10.03 г., 03:31
Originally posted by xts
А колкото до battle.net , мисля че си голям оптимист да очакваш, за тези пари, перфектен външен нет за игра.

Ами безпроблемно играя в чуждите сървери.Пинга ми е в червено,но лагване нямам никакво.Аз по принцип говорех и за нашето хофф-че,но няма значение.

Айде стига с това лево.КабелБг са тъпаци и трябва да го проумеят.Не могат да си променят правилата на играта в последстие.Аз и те сме се подписали под едни клаузи и ще си ги изпълняват,ако бяхме бяла държава досега "да ми е щракнало" и да съм ги осъдил и да им ползвам нета безплатно.Като има юзери дето са хипердоволни от техните услуги нека каже,защото ще ми е интересно какво ще кажат.

Neotrace
07.10.03 г., 12:20
Аз само не разбрах в договора ти пише ли изрично каква скорост ще ти предоставят за peering/външен или не. Щото ако пише отивай в офиса да се разправяте...обаче ако не пише пий два аналгина с чаша СТУДЕНА вода и си трай.

Dark Skywalker
07.10.03 г., 12:21
Аз съм доволен от cablebg.net

Освен това ми писна да ти чета простотиите, поради което или ще се научиш да пишеш като хората, или ще си ходиш оттук. Затварям ти темата заради тона й.

Телефонът за поддръжка на cablebg е 97000.