PDA

Виж пълна версия : Call of duty demo-мнения

Ged
06.10.03 г., 21:40
какво мислите
какво очаквате
Аз вчера изиграх демото (с една мисия) и мога да ви кажа че играта е лудница. Не знам какъв енджин ползва(май е q3 ама не съм сигурен) обаче тежи. Графиката иначе е приятна за окото. Звук-брилянтен навсякъде се чуват звуците на войната, зенитни картечници, виковете на швабите и на другарите ви от взвода. Прелитат самолети чува се тътен-абе въобще лудница.
Геймплей-какво да ви кажа Medal of Honor X 2.
Добавено е и така любимото ми от Vietcong ръчно прицелване.
Т.е. не гледаш crosshair ами подопечния ти солджър се прицелва през мушката на оръжието. Екшъна е, ъм как да кажа - безспирен и скриптиран. Е предполагам че ще има и "стелт" мисии като в MOH.
Озъртайте се за играта.

Ето го и демото (ftp://ftp.headoff.com/GameDemos/CallOfDuty/Call_Of_Duty_Demo.exe) - 175MB

stani
06.10.03 г., 22:06
Аз също го играх и страшно ми хареса, направо имах чувството че играя с хора, а не ботки. Графиката е добра, но не е нищо супер специално, примерно на нивото на BF1942 е, тоест много добра :). Поиграх демото 15 минути и веднага го разкарах и сега чакам цялата игра с нетърпение.

FIREMAX
06.10.03 г., 22:48
Демото беше уникално ..предполагам и цялата игра ще е такава :cool: :rolleyes: :D

Neotrace
07.10.03 г., 13:17
Демото определено беше доста екшънско....голямо меле беше пред и вътре в онази къщичка:)...обаче си личи кой прави играта /прилича ми на MOHAA, но това не е лошо/. Та чакам да си я дръпна като излезе:)

Limp_Fen
07.10.03 г., 23:29
Играта наистина е на много добро ниво.Впечатлих се от добрата графика и интелекта на съотборниците ви.Въобще МОHA-2 :) oчаквам с нетърпение тази пуцалка:cool:

Neotrace
02.11.03 г., 01:26
Таз игрица май е излязла...някой да я е мяркал някъде...да подскаже лекичко от къде да я дръпнем:)

Ged
02.11.03 г., 01:36
Game info from http://izonews.com/
Title: Call of Duty
Url: n/a
Group: DEViANCE
Released: Thursday October 30th, 2003
Size: 2 CDs

Сега чакаме freeteam ъм тоест cowteam :D или някой друг да я качи някъде
.
.
.
някой така също да я пробва и да си каже мнението

Snake
02.11.03 г., 02:04
... . Мисля че там ще намерите това, което търсите...

Gambit
02.11.03 г., 03:46
Играя някъде от малко преди полунощ и мога да кажа че е невероятна! Интересни мисии, които не те пускат, докато не ги довършиш, много екшън на места, на други пък без stealth не можеш да се оправиш. Историята е интересно преплетена, т.е. виждате едни войници от други армии през погледа на съюзниците им, след това обратното, разсказват се техните истории и т.н. Изключително интересно, аз продължавам да играя.

Neotrace
02.11.03 г., 04:08
Originally posted by Snake
... . Мисля че там ще намерите това, което търсите...

Tank you man:)...ей сега я засмуквам:)

jor
03.11.03 г., 11:32
Хм... това ме заинтригува, дайте линк на ПМ. ;)

Опс... намерих го.

gtzvetkov
10.11.03 г., 11:39
Няма ли някой да сподели с останалите, дали и финалната версия е толкова добра като демото?

Gambit
10.11.03 г., 12:16
Ами... Зависи какъв тип геймър си. Ако си падаш по просто пукотевицата, без грам да вникваш в историята може и да ти хареса. В смисъл, има супер много екшън, но за съжаление играта е доста кратичка - под 6 часа, ако си по-добър, под 5. Аз я врътнах за една нощ, т.е. откогато я свалих ( 02:00 ) до 9 сутринта. Мисиите са забавни, има каране на танк, има и стреляне от кола в движение.. Абе играта е доста добра, само да беше по-дълга. Мултито също е забавно, но може да се характеризира като Quake 3 с текстури от WW2.