Виж пълна версия : Къде са модераторите?
Svetlix
06.10.03 г., 01:30
Това което ми направи впечатление в този форум, е че бая народ има модераторски права, а във всички раздели са описани по 2-3 макс. Вярно е че не ми е работа да задавам такива въпроси но какво лошо има все пак да знаем кой модерира и кой може да пипа тук там.
Originally posted by Svetlix
Това което ми направи впечатление в този форум, е че бая народ има модераторски права, а във всички раздели са описани по 2-3 макс. Вярно е че не ми е работа да задавам такива въпроси но какво лошо има все пак да знаем кой модерира и кой може да пипа тук там.
Aми ето тук си пише: Forum Leaders (http://hardwarebg.com/forum/showgroups.php?s=)
Satanail
06.10.03 г., 12:49
Originally posted by Creep
Aми ето тук си пише: Forum Leaders (http://hardwarebg.com/forum/showgroups.php?s=)
И ако сега обясниш разликата между модератор и супер модератор ще ти бъда много благодарен. :)
Joredos
06.10.03 г., 13:02
Няма майтап,ама доколкото знам супермодератора има по-малко права,а не знам кое му е суперското :D
The Penalty
06.10.03 г., 13:30
Originally posted by Joredos
Няма майтап,ама доколкото знам супермодератора има по-малко права,а не знам кое му е суперското :D
:lol:
Ами..съветвам те да се пазиш от тях (колкото можеш) защото те могат и да банват..:p
Stilian
06.10.03 г., 14:51
Originally posted by Satanail
И ако сега обясниш разликата между модератор и супер модератор ще ти бъда много благодарен. :)
Super Moderators имат права във/наглеждат всички раздели, докато Moderators само определени ... поправете ме ако греша :rolleyes:
Joredos, голяма логика имаш :lol: :lol: :lol: ...
Dark Skywalker
06.10.03 г., 14:55
Jor-ко, просто фани 'земи млъкни..... :lol:
Ванка, я по-спокойно. Момчето има право да попита.:D
Satanail
06.10.03 г., 15:48
Благодаря за разясненията.
Dark Skywalker
06.10.03 г., 15:51
Originally posted by wild rain
Ванка, я....Момчето не пита, а за пореден път се изказва неподготвено. Затова му давам приятелски съвет. Пък и наистина е смешно...
:lol:
Много интересно ... , поприказвайте още малко, после ще се кръстите, както казва един мой познат. :D
----
По принзип нещата стоят така (само и единствено по мои наблюдения). най старши са Админите, после по-надоло с по-малко права са Мародераторите. Това Супер Мародератор е някаква кръстоска между горните две. Ако някой Мародератор ви вбеси, може да се оплачите на Админа, той по правило би могил да издърпа ушите, ако юзера е прав, на Мародератора. Но това е почти невъзможно да се случи, защото подбора на Мародератори е на силно приятелска основа и без значение от пофесионални качества и квалификация, така, че като ми пееш Пенке ле, кой ли ми те слуша. Моите наблюдения са принципни (който се разпознае, да го смята за случайност :D ) и не са изградени на база наблюдение на настоящия форум, нека това се има пред вид при повторния прочит. :D
Заядливец!Можеше да му го кажеш с друг тон и в ПМ.
Originally posted by wild rain
Заядливец!Можеше да му го кажеш с друг тон и в ПМ.
Не мога да свикна с това ПМ, но май ще ми се наложи, а може би не ... ;)
Svetlix
07.10.03 г., 00:08
Е мерси много :)
Това даже не го бях видял къде е ..... Вече ще знам от кой да се пазя. Между другото някои от модераторите въобще не съм ги засичал но това е друга тема.
Originally posted by ru-men
Не мога да свикна с това ПМ, но май ще ми се наложи, а може би не ... ;)
Това не беше за теб, а за Дарк, ама не е лошо да свикнеш с ПМ-а.;)
Joredos
07.10.03 г., 12:35
Originally posted by Svetlix
Е мерси много :)
Това даже не го бях видял къде е ..... Вече ще знам от кой да се пазя. Между другото някои от модераторите въобще не съм ги засичал но това е друга тема.
Ами може да са Invisible mode :p ,ако имаш в предвид че не не постват и на мен това ми е интересно.
Joredos, сигурно си забелязал, че постването е по желание.Те не са задължени да го правят!
Ами може да са Invisible mode :p ,ако имаш в предвид че не не постват и на мен това ми е интересно.
wild rain сори за объркването и ти ползвай ПМ.
------------------------
Постването е нож с две остриета. Особенно ако не си простосмъртен юзер, а си да речем Модератор. Написването на некомпетентен въпрос и/или отговор от Модератор, ще доведе до дружен смях, а ако е от простосмъртен юзер, то му е простено.
:)
Aко говорите за fantasticMAX и Bognostroclum, ще ви кажа че и двамата рядко постват, и то предимно в раздел Game Galactic.
Колкото до BNN и BlaDeR - ами те имат доста постове, до скоро пишеха и двамата, но напоследък явно форумът им е омръзнал или пък си имат по-интересно (важно) занимание...
Ако пък някой се пита къде се губи нашият "баш-администратор", Goro, на него също в този момент не му е много-много до форума, защото работи върху доста по-важен проект, който отнема цялото му време.
Други въпроси? :ghi:
Originally posted by ru-men
wild rain сори за объркването и ти ползвай ПМ...
Аз съм си забранила ПМ(не мога и да изпращам дори).За тази цен имам icq;)
Joredos
08.10.03 г., 14:00
Originally posted by Stilian
Super Moderators имат права във/наглеждат всички раздели, докато Moderators само определени ... поправете ме ако греша :rolleyes:
Така ли е Creep?
Така ли е Creep?
Щом никой не го е поправил... ;)
Originally posted by Creep
Aко говорите за fantasticMAX и Bognostroclum, ще ви кажа че и двамата рядко постват, и то предимно в раздел Game Galactic.
Колкото до BNN и BlaDeR - ами те имат доста постове, до скоро пишеха и двамата, но напоследък явно форумът им е омръзнал или пък си имат по-интересно (важно) занимание...
Ако пък някой се пита къде се губи нашият "баш-администратор", Goro, на него също в този момент не му е много-много до форума, защото работи върху доста по-важен проект, който отнема цялото му време.
Други въпроси? :ghi:
Аз лично не визирам никого, просто говорех по принцип.
Авторски права на vBulletin