Виж пълна версия : Warning level и Ban-ване да се въведе!?
Milanoff
30.09.03 г., 22:14
Аз предлагам да се въведе т.нар warning level, тъй като някои хора във форума пишат постове, където има явни заяждания и обиди към други членове на форума!
Да се въведе такова "предупреждение" като примерно за 1 обиден пост да се повиши нивото на предуреждение за дадения човек (примерно 20% и така до 5 поста) като решенията за това кой пост е обиден да се взимат от админите и собствениците на форума (визирам GrigorBG и Ba4o Kiro).
Има хора дето, като като им гледам постовете към други участници, просто се чудя как до сега не се е стигнало до нещо повече от словесни дуели!?
Аз съм за!
MAD MAX
30.09.03 г., 22:44
Абе то хубаво ама....хайде погледни само темите от началото на седмицата. Ами то ако за 5 обидни поста следва бан трябва половината юзери да бъдат затрити. Иначе не е лошо да има някакви по-строги мерки към хората, които постоянно се заяждат и говорят не на място.
Dark Skywalker
30.09.03 г., 22:51
Не. Предпочитам да отправям предупреждения при "провинение" чрез РМ. Публична забележка отправям, когато поради незнание и т.н. и други участници биха могли да постъпят като този, на когото обръщам внимание. Но като цяло не съм привърженик на показните санкции и на поставянето на щампи a la романът "Алената буква".
Пък и софтуерът на форума май не го позволява.
georgebg
30.09.03 г., 22:58
.. то още малко и жълти картони ще искате да се показват :) .
И аз не съм съгласен за този нов "рейтинг" , защото лично аз бих избягвал да отговарям на хора с повишен "заядлив рейтинг" , за да избегна възможността да си вдигна нервите (въпреки че досега никой не е успял да ме ядоса :D).
То в такъв случай с толкова правила и ограничения - ами да го направим форума тогава платен и по този начин да отсяваме членовете ....
Originally posted by Dark Skywalker
[B]Не. Предпочитам да отправям предупреждения при "провинение" чрез РМ. /B]
А как когато има опция за забрана на ПМ?Например аз съм забранила моите.А сега да видим как можеш да ме предупредиш;)
GeniusLoci
01.10.03 г., 14:24
Е, теб само публично щете линчува в такъв случай :)
Или ще те банне :D :D
Това за банването е ясно.Той(и не само той) от доста време си тъси само повод да го направи.:D То не бяха басове, то не беш чудо.
Аз съм за. Младежите от дума не чуват а като се стигне до бан почват молбите и проблемите.
georgebg
01.10.03 г., 16:30
Originally posted by MK+
Аз съм за. Младежите от дума не чуват а като се стигне до бан почват молбите и проблемите.
.. а защо си мислиш че ще "чуят" от нещо друго :conf:
Svetlix
02.10.03 г., 15:07
Не ми харесва идеята!
По този начин половината ще излетим за отрицателно време от форума. Не вярвам да има железни тука.....един да те обижда, друг да те псува и ти да седиш и да гледаш. Мисля, че до сега ръководството на форума се справя много добре и това е предложение е излишно.
Не се подмазвай на ръководството!хм...:D
Аз съм За.
Много се прекалява.
Satanail
02.10.03 г., 19:53
.....пас....:rolleyes:
Loshia_NIKJAM
02.10.03 г., 20:03
Против!
Един случай на месец въобще не е причинада се стига до такива мерки, които като цяло ще увеличат работата н амодераторите в сравнение с бананването на некой като рсихито.
cluster_bg
02.10.03 г., 20:47
И аз пуснах своя глас "ПРОТИВ". Не мисля, че е нужно. Форума си е екстра и така. Иначе човек ще го е страх да пише :)
Така, де! Няма да правим глупости сега. Само си търсите как да отворите работа на админите :no:
Svetlix
02.10.03 г., 21:12
Originally posted by wild rain
Не се подмазвай на ръководството!хм...:D
Съвсем чесно не се подмазвам и даже не съм си го и помислил ;)
Евала ви правя момчета железни сте! Аз съм модератор в форума на Sniper но чесно казано такъв ред като тука няма да има колкото и да се страем :mad:
Предпочитам да отправям предупреждения при "провинение" чрез РМ. Публична забележка отправям, когато поради незнание и т.н. и други участници биха могли да постъпят като този, на когото обръщам внимание. Но като цяло не съм привърженик на показните санкции...
Поздравления за което!
Против!
Joredos
03.10.03 г., 03:55
Досега да съм изхвърчал 124 пъти!!!!!!!!!
Против!!
Не на насилието :D
Stilian
03.10.03 г., 08:07
Не на насилието ...
Да на правосъдието :rolleyes: (*cough* Светле *cough* трябва да те направят и теб Moderator :ghi: ;) ) !
За самата идея и аз съм против ...
Абе я да е*а майки** ви :p :p
аз се напсувах за тоя месец, хайде другия пак ше го отнесете :D :o :D :o :D :o
Против!
Originally posted by Stilian
Не на насилието ...
Светле *cough* трябва да те направят и теб Moderator :ghi: ;) ) !
Айде няма нужда. Най-много това да ме накара да спра да поствам:mad:
Stilian
03.10.03 г., 12:31
Originally posted by wild rain
Айде няма нужда. Най-много това да ме накара да спра да поствам:mad:
Именно :lol:
Хубаво е човек да има едно наум, а не изведнъж да се окаже баннат. Аз клоня към "ЗА"
Ако се направи такова нещо:
Първо, трябва да не е публично (т.е. човек да може да види само своя warning статус);
И второ, трябва да има някакъв aging, т.е статусът да намалява автоматично с едно деление на определен период от време ( например един месец :p :p )
Осъзнавам обаче, че това може би не е толкова лесно за изпълнение (вероятно трябва да се пипа базата на форума), така че...
А пък и да не споменаваме колко е безсмислено... :o
Metanoia
06.10.03 г., 00:52
Аз пък съм "ЗА". Трябва да има някакви по-твърди и показни мерки. Установих, че не мога да прочета целия форум и искам да знам ако някой потребител има склонността да еквилибрира по ръба на правилата... а всъщност по-важното е ТОЙ да разбере, че го прави и скоро ще има наказателни мерки.
Ако погледнете нагоре по постовете ще видите, че само тези, които има вероятност да изхвърчат по "тази система" са гласували против.... т'ва сигурно е нещо като защитна реакция....
Dark, мога от личен опит да ти кажа, че когато във всеки един момент даденият user си знае и сам вижда, че си е натрупал черните точки и му остава още малко да изхвърчи, сам си наляга парцалите..... иначе с предупрежденията можем и до утре да си откараме.... пример Joredos.
cluster_bg
08.10.03 г., 00:34
И аз съм гласувал против, а не мисля, че ще изхвърча, защото се стремя да спазвам благоприличие и да не обиждам никой. Но е гадно да се въвеждат такива драконови ограничения. Някой като сгази лука и въпреки предупреждение на модератор/админ продължава да тъпче там, ще си го отнесе. Да не визирам сега други форуми, където съм виждал подобни системи, ама не ми допадат. Някак атмосферата е друга.
Нека всички си правим сметката какво пишем и да сме толерантни с останалите. Надявам се, че няма да се налага да се въвежда такава система.
Авторски права на vBulletin