PDA

Виж пълна версия : Дайте съвет спешно моля!?

Bobo
30.09.03 г., 19:59
Кой кабален провайдер да избера:

1. БГ Кабел

2. България онлайн

3. Евроинтегра

4. Интернет България

5. Нет ис САТ

Моля дайте и някакъв аргумент?

Благодаря предварително!

Bobo
30.09.03 г., 20:05
Аз съм се ориентирал към Нетис сат или онлайн бг? Ако не съм прав ме поправете?

Bobo
04.10.03 г., 01:51
Благодаря на всички за отговорите!

Типично за тоя форум не си спомням да съм попитал някога нещо да съм получил конкретен отговор (освен общи прикзаки и глупости)

Dark Skywalker
04.10.03 г., 14:39
Ами недей да питаш повече! Намери си друг форум! :)

ru-men
04.10.03 г., 15:12
Originally posted by Bobo
Аз съм се ориентирал към Нетис сат или онлайн бг? Ако не съм прав ме поправете?
Защото ти е много кучи автара, за това не ти отговарят. Попитай нещо смислено и ще получиш смислен отговор.

Bobo
04.10.03 г., 18:22
Я ама вие можете и да отговаряте!? Аз мислех че на простосмъртните не трябва да им се отговаря.

Дарк - нищо лично и мерси за съвета. (Отдавна съм го намерил)

Dark Skywalker
04.10.03 г., 18:43
Дарк - нищо лично и мерси за съвета. (Отдавна съм го намерил) Ще споделиш ли с нас или.... ?

System Error
06.10.03 г., 21:15
Ако питаш мен Интернет България са добри.

ru-men
07.10.03 г., 20:05
Originally posted by System Error
Ако питаш мен Интернет България са добри.
Да се каже, че някой е добър, съвсем не е достатъчно.Можеш ли да се аргументираш?

GIPSON
08.10.03 г., 19:47
Аз лично ти препоръчвам България онлайн. Поддръжката им е много добра, как то и Интернета (те са към отбител, ако не се бъркам те са като клон на Орбител).
Админите много добре си разбират от работата и я вършат добре.

Valeri
08.10.03 г., 20:05
Я ама вие можете и да отговаряте!? Аз мислех че на простосмъртните не трябва да им се отговаря.

Абе ти да питаш ли я пусна тази тема или за се заяждаш (лаеш)? Гледай както си зло куче да не получиш зъл прът накрая! Кой е този потребител на HWBG, който да е ползвал ВСИЧКИ изброени от теб доставчици, че да ти препоръча измежду тях добър, че ако може и най-добрия? На такъв въпрос - такива отговори. Бегай където си си харесал (ако ти е достатъчно дълга каишката) и това е...

QWERTY
09.10.03 г., 01:04
Bobo, не виждам какво се сърдиш. Преди няколко седмици и аз питах за отзиви от центрум груп и някаква конкретна информация даде само един човек и то седмица след това. На такъв тип въпроси е трудно да се отговаря защото:

- качеството и вида на услугата зависи от района
- мненията са силно субективни
- малко са хората ползвали повече от един доставчик, а само те могат да кажат кое е по-добро (и то пак според тях)

Общо взето всички кабелни оператори предлагат почти едно и също - еднаква скорост, еднакви условия... еднакво спира (често) и така нататък. Един дол дренки...

Bobo
09.10.03 г., 22:35
Originally posted by QWERTY
Bobo, не виждам какво се сърдиш. Преди няколко седмици и аз питах за отзиви от центрум груп и някаква конкретна информация даде само един човек и то седмица след това. На такъв тип въпроси е трудно да се отговаря защото:

- качеството и вида на услугата зависи от района
- мненията са силно субективни
- малко са хората ползвали повече от един доставчик, а само те могат да кажат кое е по-добро (и то пак според тях)

Общо взето всички кабелни оператори предлагат почти едно и също - еднаква скорост, еднакви условия... еднакво спира (често) и така нататък. Един дол дренки...

Прав си! Просто мислех че ще има повече хора които са сменили няколко провайдера докато намерят по-добър.
В кабелната мрежа при мен има 5 провайдера и мога да ги сменям всеки месец стига да искам, предположих че други вече са привили това и имат мнение по въпроса за качеството.

Иначе цените и условията са еднакви навсякъде почти, но за качеството никой нищо не казва.

Bobo
09.10.03 г., 22:38
Originally posted by Valeri
Абе ти да питаш ли я пусна тази тема или за се заяждаш (лаеш)? Гледай както си зло куче да не получиш зъл прът накрая! Кой е този потребител на HWBG, който да е ползвал ВСИЧКИ изброени от теб доставчици, че да ти препоръча измежду тях добър, че ако може и най-добрия? На такъв въпрос - такива отговори. Бегай където си си харесал (ако ти е достатъчно дълга каишката) и това е... ю

Абе Валери, това куче което го виждаш ми е на двора и ако те набара ще ти скъса гъзa:) Жалко че не мога да те адна в игнор листата...

sony_87
09.10.03 г., 22:58
Аз препорь4вам Online.bg - сега сьм кьм тях и сьм доволен имат си вьтрешен сьрвьр с доста музика а филмите са над 600!! Цените сьщо са добри...успех

Bobo
12.10.03 г., 00:37
Евала това не го знаех за техния сървър, аз съм точно със тях.

Valeri
12.10.03 г., 01:24
Абе Валери(й), това куче което го виждаш ми е на двора и ако те набара ще ти скъса гъзa:) Жалко че не мога да те адна в игнор листата...

1. Когато искаш съвет "спешно моля" не се прави така, както правиш ти.
2. За двете предполагаеми действия няма особени предпоставки.
3. Аз мога да те добавя в ignore листата, ако се зъбиш много често.

Айде! ;)

Bobo
12.10.03 г., 15:37
Originally posted by Valeri
1. Когато искаш съвет "спешно моля" не се прави така, както правиш ти.
2. За двете предполагаеми действия няма особени предпоставки.
3. Аз мога да те добавя в ignore листата, ако се зъбиш много често.

Айде! ;)

Ок Валери, след като не се прави така, хайде моля да ми обясниш как става работата!? Защото ми трябваха мнения и коментари спешно. На следващия ден се включвах и после мненията и коментарите ставаха излишни.

А това дали ще съм ти в игнор листата си е товй проблем.

Valeri
12.10.03 г., 20:02
Не можеш да вземеш от някого мнение насила. Още повече ти питаш неща, които нямат еднозначен отговор. Един е клиент на една фирма и е доволен, друг е клиент на друга и пак е доволен, трети е клиент на трета и не е доволен... понякога проблемите са технически, друг път са на лична основа, трети път са случайни и т.н. Както виждаш няма такъв, който да е ползвал всички изброени от теб доставчици, че да ти каже кой от тях е най-добър. Затова и нямаше мнения по темата ти. Ти обаче изкара целия форум крив. Въпросът ти е крив, не форума. Не вярвам да е било от жизнена важност да се включиш на следващия ден. Не си си организирал нещата добре. Всички бързи работи крият вероятност да сбъркаш.

Dark Skywalker
12.10.03 г., 20:03
На следващия ден се включвах и после мненията и коментарите ставаха излишни.И кой по-точно ти е крив, че си се сетил да питаш в последния момент? :rolleyes:

BeaZTiE
12.10.03 г., 20:14
...ами модераторите да затворят темата и въпроса да приключи...

Bobo
12.10.03 г., 22:22
Значи комплекса на българина е, че като го преебат си трае после за да не излезе глупак (вероятно затова никой не ми отговори). Сигурен съм че много хора от форума са използвали въпросните провайдери и ако не са сменили 5, то поне знаят техния как се държи. Щото като говориме за проблеми не виждам нещо в БГ което да е без проблеми, така че ставаше по скоро въпрос за ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ.

Валери, дали е било жизнено важно да се включа на следващия ден си е моя работа и не те засяга. Или предлагаш да бях изчакал още половин година докато някой благоволи да отговори.

Взех си полука и почвам по български и аз, като питат нещо и го знам - си трая, като не го знам дрънкам глупости и правя лаф моабет.

G-Point
12.10.03 г., 22:44
Ха, недей така с рогата напред бе пич...

Dark Skywalker
12.10.03 г., 23:04
Абе bobo, защо направо не го напуснеш тоя форум?!? :rolleyes:

snark
12.10.03 г., 23:07
Originally posted by Dark Skywalker
Абе bobo, защо направо не го напуснеш тоя форум?!? :rolleyes:

А защо направо не я затворите тая тема?

ru-men
13.10.03 г., 15:37
Чудя се, защо му се връзвате на bobo? От далече личи за какво става на въпрос ...

Bobo
13.10.03 г., 15:48
Originally posted by ru-men
Чудя се, защо му се връзвате на bobo? От далече личи за какво става на въпрос ...

Абе приятел ти не разбра ли че си личи, че ти си от далече:)

Аре затворете я че ми омръзна --> сигнатурата.

Dark Skywalker
13.10.03 г., 16:39
Опитах се да разбера какъв е проблемът на Bobo, но....

Затварям темата.