PDA

Виж пълна версия : Какво е кеширане...

NoDude!
24.09.03 г., 21:13
Съжалявам ако въпроса ви се струва глупав, но ще ми каже ли някой що е кеширане на UDAgent(респективно SETI) и има ли то почва у нас? Предполагам, че става въпрос за увеличаване размера на процесорния кеш използвам от Агента и дотук... та ако може някой да ме просветли, ще съм му благодарен :)

Fo
24.09.03 г., 21:33
Не е това, сваляш повече от един пакет за смятане и като е готов резултата не трябва да сваля нов пакет а ползва тези които си свалил (кеширал) това е, полезно е ако нямаш постоянно интернет и да го оставиш да смята примерно докато те няма за седмица.

NoDude!
24.09.03 г., 22:56
Едва ли някой ще си остави компа да работи дни наред само заради Агента, колкото и добросърдечен да е :) ... Иначе е полезно ако ти се наложи с карти за нет и дайъл-ъп да караш... Благодаря за бързия отговор.

Metanoia
08.10.03 г., 01:53
Originally posted by NoDude!
Едва ли някой ще си остави компа да работи дни наред само заради Агента,
Идея си нямаш колко хора го правят. :cool:

gorgar
19.10.03 г., 03:56
Originally posted by NoDude!
Едва ли някой ще си остави компа да работи дни наред само заради Агента, колкото и добросърдечен да е :) ... Иначе е полезно ако ти се наложи с карти за нет и дайъл-ъп да караш... Благодаря за бързия отговор.
Наистина си нямаш идея :)
На мен само в къщи ми вървят 5 машини.

pharaon
17.11.03 г., 13:29
che si niamash predstava si niamash ama az sum nabluskal edno seti dve himichni i edno za razbivane na kodove da bachkat 24 h !!! taka che ;))) s dve dumi "ima hora" koito si ostaviat mashnite ...

pharaon
17.11.03 г., 13:31
`e si nqma[ predstawa si nqma[ ama az sym nablyskal edno seti 2 himi`ni i edno za razbiwane na kodowe da ba`kat 24 ` !!! taka `e ;))) s 2 dumi "ima hora" koito si ostawqt ma[inite ...

mralien
17.11.03 г., 19:25
NoDude, предполагам доби представа още след поста на Metanoia - няма какво да му обяснявате и то по два пъти -> pharaon използвай Едит !

pharaon
18.11.03 г., 14:22
ot skoro pi[a wyw foruma taka `e ako ima gre[ki ]e me izwinqwate ;)