Виж пълна версия : Office 2003
Инсталирах си MICROSOFT OFFICE SYSTEM PROFESSIONAL V2003
Имам следния проблем, когато искам да отворя някой doc файл ми казва: The File is not Avalable.
В друг случай ми даде, че virus scana не искал да го пусне защото имало нещо грешно във файла, а преди си го отварях със стария.
Иначе някои екселски и тн файлове се отваррят (е и на тях им дава, че моя вирус скенер ......)
Дайте някаква идея.
Мерси предварително.
spritable
24.09.03 г., 21:05
Office 2003 е още в бета версия и не виждам смисъл да слагаш него, освен ако не си решил да ставаш бета тестер на Microsoft. Сложи си Office XP, който си е доста стабилен, дори и без ъпдейти...
Ок мерси. Иначе със Front Page нямам никакъв проблем с отварянето. Само един път се бъгна когато отворих 6 файла едновременно.
Иначе като дизайн и опции ми харесва.
Но явно ще чакаме файнъла.
Dark Skywalker
24.09.03 г., 23:24
Originally posted by spritable
Office 2003 е още в бета версия Кой каза? На 19 август Office 2003 беше пуснат за производство. Нали знаеш колко бързо идват добрите вести (софтуера по интернета)? :)
P.S. А за тази грешка нека се обади Dr. P - мисля, че той я беше срещал по времето, когато тестваше софтуера.
spritable
25.09.03 г., 01:16
Originally posted by Dark Skywalker
Кой каза? На 19 август Office 2003 беше пуснат за производство. Нали знаеш колко бързо идват добрите вести (софтуера по интернета)? :)
Значи погрешно подведох човека. Имам някакви бегли спомени, че скоро имаше една новина, че излязла поредната бета на този офис... явно паметта ми изневерява...
Edit: официалната дата за излизане в продажба на офиса е 21 Октомври в САЩ, но явно вече го има в инет......
Dark Skywalker
25.09.03 г., 09:08
За самостоятелната версия наистина официалната дата за излизане е някъде през октомври. Но ОЕМ производителите могат да качват MS Office 2003 на своите машини от началото на септември.
Мерси, и аз се чудех що да е бета като не ми пише такива неща но нищо. Интересно ми е защо казва, или че файла не е валиден или антиеирусната не ми позволявала защото файла не бил правилен.
А с фронт пейджа нямам проблем (аххах сигурно щото се иснталира от друго ЦД :>>>)
Бих бил благодарен на Dr. P ако ми помогне или който и да е, защото ми хареса 2003.
Tarambuka3500
25.09.03 г., 16:36
що не сложиш един скрийншот да видим за какво точно става въпрос?
--
пък що се отнася до бетите, аз съм с Бета2 още откакто излезе (че и аз се водя официален бета тестер), и такива груби проблеми не съм имал никога. Да не говорим че и майка ми го ползва, а по-лаик от нея на тема компютри няма :)
Тествам го Офис 2003 от бета 1 през октомври миналата година и за една година работа не съм имал абсолютно никакви проблеми с него. Ранната бета имаше един бъг с висока консумация на РАМ, ама то си е фирмена политика на МС:D
Иначе Офис 2003 е вече RTM-нат, така че на Славейков нищо чудно да се е появила и финалната версия.
Dark Skywalker
25.09.03 г., 18:36
Добре де, Павка, а какво беше онова съобщение за грешка, дето ми го прати веднъж като screen shot и ме кара да отварям разни файлове?
Това ми е офиса:
OFFICE SYSTEM PROFESSIONAL V2003 (c) MICROSOFT
date: 11th Sept 2003
type: COLLABORATION & PRODUCTIVITY SUITE
Ето и снимчици:
1 (http://iren.is.online.bg/o1.JPG)
2 (http://iren.is.online.bg/o2.JPG)
И когато тръгна да затварям word или друго и ми дава това:
http://iren.is.online.bg/o3.JPG
и да дам NO пак ми дава да го сейвам.
А на ACCESSA вместо да ми отвори файла ми отвате програмата и до там. не дава грешка но и не отваря файла.
Преинсралиеах го и пак същото. А по едно време от началото ги отваряше.
Брих, какъв фейс са му докарали - досущ като Win Longhorn:) - симпатяга..., че какво се дъни та иска презапис на Normal.dot - т'ва е темплейт файл, в който си съхранява настройките...
EDIT: 2 Days Later: Хаха - със серията софт 2003 - М$ започват да се издигат в очите ми, така де Win 2003 Ent. server & Office 2003 - ЦД1 & ЦД2 - каквото дигнах все стабилно работи - без никакви дънтежи. Прекалено хубаво не е на хубаво, е да се надяваме, че ще се задържи така...:cool: :cool: :cool:
Авторски права на vBulletin