Виж пълна версия : Студен катод (т. н. ледове)???
извинявам се ако този въпрос е бил разискван вече, но не намерих отговор в старите постове които разгледах (а да си кажа чесно и ме домързя да мина всичките)
та вапроса ми е от къде най-евтино да си намериа един студен катод супер синьо в София. питах в 1 фирма (няма да я кажа) и ми искаха 12$, което е неимоверно много по мое мнение.
във варна успях да намеря за 20лв. + някво там просто мини захранване дори(не че може да сварши за нещо работа ама...)
кажете може ли да се намери нещо по-изгодно и то тук в Сф или да си поръчвам някой да ми мъкне от там???
10х
Originally posted by Jin
извинявам се ако този въпрос е бил разискван вече, но не намерих отговор в старите постове които разгледах (а да си кажа чесно и ме домързя да мина всичките)
та вапроса ми е от къде най-евтино да си намериа един студен катод супер синьо в София. питах в 1 фирма (няма да я кажа) и ми искаха 12$, което е неимоверно много по мое мнение.
във варна успях да намеря за 20лв. + някво там просто мини захранване дори(не че може да сварши за нещо работа ама...)
кажете може ли да се намери нещо по-изгодно и то тук в Сф или да си поръчвам някой да ми мъкне от там???
10х
Е ти колко искаш да струва? $5?! :mad:
Stilian
23.09.03 г., 19:11
Creep, ти го е казал ...
А аз искам да ти кажа, че има голяма разлика между CC-то и LED-a ... ;)
даааааааааааа знам.... просто останах с убеждението че на няколко места във форума хора говореха точно за студен катод и го нарекоха 'ледове' (помислих че така сме му побългарили названието :) ). (вярно че имам 3 по полупроводници ама чак LED да не знам :) )
а за цената не очаквах да е толкова и просто питам дали няма по-евтино. явно не! и ще се купува за толкова.
(за тези които се интересуват във варна, имаше в жичкаджийския магазин на конрад - до осма гимназия)
alex_matrix
23.09.03 г., 20:27
както вече сам си разбрал разликата между студен катод и ледове е огрмна
занимавам се доста отдавна с модове и горедолу това е цената няма как
към студения катод винаги върви и инвертор --- все пак не можеш да го пуснеш на 12 или 220 волта
Авторски права на vBulletin