Виж пълна версия : пускам 3 сети да се кешират, и 3те с един и същи ми ресултат?!?
пускам 3 сети да се кешират, и 3те с един и същи ми ресултат?!? сори за голямата картинка - около 200к е... :)
Не мога дори да ти разбера проблема, но изчакай BeaZTiE да ти отговори. Той е маниак на тема сети@дома и сигура, че ще ти помогне и надъха за откриването на тези хищни зелени човечета както никой друг...
Аз предлагам за форум-маниаците на сети@дома по едно безплатно водно SWS от Sugar4o, че да не виждат разлика между idle и натоварен процесор и да се откажат от тая глупост до гроб :o :lol:
mralien
24.09.03 г., 22:23
хъхъхъхъ
недей дава идеи, че като се замисля как добре ще им се отрази на юнитите някой и друг Mhz направо посягам към чешмата :D :D :D
Originally posted by xatri3
Не мога дори да ти разбера проблема, но изчакай BeaZTiE да ти отговори. Той е маниак на тема сети@дома и сигура, че ще ти помогне и надъха за откриването на тези хищни зелени човечета както никой друг...
Аз предлагам за форум-маниаците на сети@дома по едно безплатно водно SWS от Sugar4o, че да не виждат разлика между idle и натоварен процесор и да се откажат от тая глупост до гроб :o :lol:
аз съм си достатъчно надъхан... :)
КАК да не виждаш бриа?!? има 3, три, Три, ТРИ прозореца и на картинаката и там и на 3-те пише все по един и същи резултати, а би трябвало всеки да е с едно по-голям от другия?!? :mad:
mralien
26.09.03 г., 23:10
ми сигурно защото се пращат едновременно...
може и нещо да се е бъг-ясало - отчете ли ти резултата?!?
еми така и не разбрах... :( дали го отчете де...
Originally posted by alexz
еми така и не разбрах... :( дали го отчете де...
много си тъп фе
много ясно че ти го е отчело
пусни като искаш да се свалят и 50 наведнъж
важно е колко си пратил все пак
Авторски права на vBulletin