Виж пълна версия : Откакто сложих VIA 4in1 4.49p всичко тръгна надолу!
CELERON-new
21.09.03 г., 14:40
На ДМА тулчето не ми се изписва моментния режим на трансфериране на данни.Мисля,че при всяко стартира се вкл. скандиска.Когато се покаже логото на ХР и започне да отброява (след ПОСТ-а) първоначално се показва много бавно-имаш чувството,че ще забие.Как да ги махна тия драйвери?
П.С.Сложих ги,защото ЦД-то ми не беще на ПИО и не искаше да мине на MW-DMA 2.а поп ринцип може!
Човече, трябваше първо да питаш относно DMA-то и нямаше нужда да ти се налга сега да оправяш мазни.
За VIA драйвера пробвай като го пуснеш наново и там има едно опция "Uninstall". Малко е странно, ама си работеше до времето когато бях все още с VIA. Не вярвам да са го променяли
Imam podoben problem s 4.49, zapiswa`kata prosto otkaza da pi[e, smenqh softa, aspi-ta - ni]o. Wyrnah starite 4.48 i si wyrwi bezproblemno.
аз слава богу разкарах ВИА-та ... ама с 4.49 наистина става мазало ... при мен само като ги инсталирах и после успях единствено да се докопам до сейф мод за да ги разкарам, така се омота сичко ... ама поне се махнаха без проблем и сложих по старите и сичко де оправи
Вчера си играь с един Гигадръв, но нямаше проблеми с 4.49, да упомена, че иде реч за 2003 сървър, писна му на пича от ХР, "зор" - айде да "дигна" 2003, пише ЦДта на Тийка с Неро 6/без никакви Upd./ Има вероятност да са оптимизирани за 2003, абе VIA:D
И аз преди имах подобен проблем като си сложих записвачката. Компютъра просто не щеше да зареди Win-а. След неуспешхи опити да разкарам програмата за DMA на VIA си форматирах диска и след това сичко си бачка OK.После последователно включваш DMA-то на всички устройства без DMA Tool на VIA и нямаш проблеми.
мдааа... мойте наблюдения за detonator i via 4in1 са, че ако някоя от версиите работи, не се напъвай на по-нова щтото може да стане по-лошо. и с двата pack-а съм имал такива проблеми. сега съм си намерил работещите с мойта конфигурация и не ги сменям за нищо на света.
Авторски права на vBulletin