Виж пълна версия : Аватар
Как да си слойа аватар ама не искам от онея артинки дето ги има искам да си слойа линк кум него
Joredos
17.09.03 г., 00:21
HardwareBG Forums > User Control Panel For feart > Edit Options
най-долу е едита на аватара.
Dark Skywalker
17.09.03 г., 00:22
Като преди това трябва да направиш 50 поста (при 15 поста/ден опцията ще ти се появи в панела след около 1.5 дни).
;)
Собствения аватар е като бонус за натрупани 50 поста ;)
Edit: много си бърз :)
Stilian
17.09.03 г., 00:47
Originally posted by Dark Skywalker
(при 15 поста/ден опцията ще ти се появи в панела след около 1.5 дни).
;)
Dark-и, не подстрекавай човека към spam :ghi: !
METALMEN
17.09.03 г., 00:58
Ако след ден и половина има аватар, предлага да му връчим титлата "Спамър на годината".
Така че да внимава какво прави :D
cluster_bg
18.09.03 г., 02:11
А защо толкова много нови потребители питат за този аватар. Толкова ли не могат да четат. Аз като видях, че не мога да си го настроя прегледах хелпа и видях за какво иде реч.
А, ясно. Те просто трупат постове. Което ме навежда на един вече коментиран (струва ми се?!) въпрос: Дали не е по-добре да го няма това митично ограничение "50"?
Stilian
18.09.03 г., 02:27
Originally posted by cluster_bg
Което ме навежда на един вече коментиран (струва ми се?!) въпрос: Дали не е по-добре да го няма това митично ограничение "50"?
Мисля че на този въпрос е отговаряно много пъти ;) ...
Originally posted by cluster_bg
Което ме навежда на един вече коментиран (струва ми се?!) въпрос: Дали не е по-добре да го няма това митично ограничение "50"?
Сега поне пишат безобидни глупости... ако го махнем ще почнат да пишат "обидни" такива. Замисли се какви хора най-често питат за това ограничение... (feart, да, не си първия). Питането за ограничението върви в комбинация с непрочитане на правилата и хелпа, силно компетентни мнения и възраст между 14 и 18 години.
Аре у лево...
Metanoia
18.09.03 г., 17:26
Много се изнерви обстановката в този раздел нещо. Ако може по-спокойно от всички...
Originally posted by QWERTY
Сега поне пишат безобидни глупости... ако го махнем ще почнат да пишат "обидни" такива. Замисли се какви хора най-често питат за това ограничение... (feart, да, не си първия). Питането за ограничението върви в комбинация с непрочитане на правилата и хелпа, силно компетентни мнения и възраст между 14 и 18 години.
Аре у лево...
Не съм съвсем съгласен. Първата реакция на един грамотен юзер е, че "позволените" автари са идиотски и не са в състояние да го задоволят. Втората реакция е да се поправи положението, като се смени автара, но ядец, някой хитрец е решил, чрез сложна комбинация от постове и време да е достъпна чак тогава опцията. Бре ?!?!?. Ок. Нека е така. Но аз например не чета с какво съм се съгласил, защото това е формално. колко от вас са прочели и/или разбрали с какво са се съгласили при инсталирането на М$ офис пакета и/или Уиндоуса ?!? Май нито един, ако си признаете честно, нали?
Originally posted by ru-men
Но аз например не чета с какво съм се съгласил
Това си е твой проблем. Всичко във форума "се случва" спрямо тези правила, незнанието им и неспазването им ще ти се отрази пряко, а решението за това си остава твое.
Не аватара и не титлата правят авторитета. За да си изгради авторитет един участник се нуждае от време, достатъчен брой добри постове и най-вече знания. Това е. В този форум, като едно почти затворено общество, всеки нов участник започва от нулата и единственият багаж, който може да вземе със себе си от останалата част от живота си е акъла и знанията.
Originally posted by QWERTY
Това си е твой проблем. Всичко във форума "се случва" спрямо тези правила, незнанието им и неспазването им ще ти се отрази пряко, а решението за това си остава твое.
Не аватара и не титлата правят авторитета. За да си изгради авторитет един участник се нуждае от време, достатъчен брой добри постове и най-вече знания. Това е. В този форум, като едно почти затворено общество, всеки нов участник започва от нулата и единственият багаж, който може да вземе със себе си от останалата част от живота си е акъла и знанията.
Изречението ми е извадено от контекста ... на поста ми. Аз нямам различия с мнението ти по този въпрос. "Не аватара и не титлата правят авторитета.", това го зня много добре, защото в един друг добър топ форум имам почти колкото твоите постове и оценката не е отрицателна. Но това само като допълнителна информация, а не по същество. :)
Dark Skywalker
07.10.03 г., 12:50
Понеже така и така "събудихме" темата.... Не може ли да помислим да разширим асортимента от стандартни аватари, за да намалим броя на оплакванията от страна на новите потребители?
Originally posted by Dark Skywalker
Понеже така и така "събудихме" темата.... Не може ли да помислим да разширим асортимента от стандартни аватари, за да намалим броя на оплакванията от страна на новите потребители?
Проблема е намирането им, а не слагането им във форума. Ще потърся, ама и вие потърсете.
V I P E R
07.10.03 г., 13:20
На този http://www.animefactory.com/ сайт има много анимирани гифчета, даже си имаше едитор от сайта да се оразмеряват гифовете.
Според мен това е една доста тъпа система, защо трябва да натрупваш някакви постове за да получиш аватар или текст над него по избор?Това може да бъде добро единствено за спамаджийте или тези на които им е все едно(като мен)
Originally posted by Boko
Според мен това е една доста тъпа система, защо трябва да натрупваш някакви постове за да получиш аватар или текст над него по избор?Това може да бъде добро единствено за спамаджийте или тези на които им е все едно(като мен)
Като ти е все едно, не се чувствай задължен да си даваш мнението занапред!
GeniusLoci
08.10.03 г., 04:13
Originally posted by ru-men
Не съм съвсем съгласен. Първата реакция на един грамотен юзер е, че "позволените" автари са идиотски и не са в състояние да го задоволят. Втората реакция е да се поправи положението, като се смени автара, но ядец, някой хитрец е решил, чрез сложна комбинация от постове и време да е достъпна чак тогава опцията. Бре ?!?!?. Ок. Нека е така. Но аз например не чета с какво съм се съгласил, защото това е формално. колко от вас са прочели и/или разбрали с какво са се съгласили при инсталирането на М$ офис пакета и/или Уиндоуса ?!? Май нито един, ако си признаете честно, нали? Да, не четем EULA и GPL (например), защото там се съгласяваме с нещо малко по-различно от ПРАВИЛАТА на форума, които ако не ти е известно или ти не приемаш, то ние налагаме като ЗАКОНИ на същия. Не знам защо даже някой не вземе и думата да смени ;) :D :D
ПП - аз пък познавам малко по-сериозните хора в началото по аватара - всички слагат като твоя ;) :D :p
Toва като забрана да пиша във форума ли да го приемам?:mad:
Toва като забрана да пиша във форума ли да го приемам?:mad:
Хехе, ако беше забрана, нямаше да имаш възможността да зададеш този въпрос ;)
Не, не е забрана. Просто ти напомням че не е нужно да взимаш думата в теми, от които не се интересуваш, ок? :)
Напротив, интересувам се и то много, защо е направена тази система по този начин..?
Stilian
09.10.03 г., 15:59
Защото е решено, че така е най-добре ...
Ти имаш ли по-добри идеи като си се размънкал толкова :rolleyes: ?
Виждам, че Valeri e пуснал една poll-тема отностно avatar-ите/custom title-те, ако искаш да промениш нещо гласувай там ... в случай, че има и други с твоето мислене (трябва да са над >50%) може и да се променят сегашните изисквания ... ;)
В същност системата е добра. Като се позамисли човек дори е полезна. На мен ми харесва, въпреки, че в началото ме поизнерви малко. Това е добър мини-филтър за не особенно упорити спамарчета.
Авторски права на vBulletin