PDA

Виж пълна версия : Голям Проблем с Windows-a ... а може и да е нещо друго :?:

LadyCroftFan
15.09.03 г., 20:11
Хора помогнете ми ... значи преди няколко дена се получи следното нещо. Каквото и да изтрия от хдд-то ... виндовс-а незасича , че е било изтрито и не ми освобождава място на хдд-то. Пример изтрих warcraft3 и от 20gb free spice пак си остана на 20bg free spice ... кажете какво да направя. Ако тръгна да инсталирам каквоот и да е нямам проблеми. Виндовс-а си взима от свободното място по хдд-то , но като тръна да трия не ми го възвръща. Надявам се да можете да помогнете.

Благодаря предварително.

WorldEditor
15.09.03 г., 20:42
Win98 много често ми е правил такива номера пусни един scandisk и всичко ще се оправи.
п.с.Ако си с 98 де:)

LadyCroftFan
15.09.03 г., 22:17
Windows XP Professional с ей тоя чешит съм.

xts
15.09.03 г., 22:22
Без да се обиждаш, кошчето чистиш ли? Също ако си сложил Нортън (Protected Recycle Bin), трябва и него да чистиш :)

Tarambuka3500
16.09.03 г., 11:52
или просто при триене използвай Shift+Del вместо само Del

Kaligula
17.09.03 г., 00:16
Или просто както аз съм направил - махаш кошчето и готово. Ако не си прибързан и не можеш да се овладееш какво триеш не ти препоръчвам този номер, но и това не е боока за умиране има си лек.

King Nothing
17.09.03 г., 17:21
Ако имаш Norton Antivirus може да се получава така, щото той пази изтритите файлове няколко дни. Разгледай си опциите на NAV и ще намериш как се спира тая идиотщина.

LadyCroftFan
23.09.03 г., 13:57
мерси приятели ... това беше за един познат и найстина му се оказа от нортъна. Беше се бъгнал и му пазеше всички файлове ... :rolleyes:

GIPSON
23.09.03 г., 18:21
Originally posted by LadyCroftFan
мерси приятели ... това беше за един познат и найстина му се оказа от нортъна. Беше се бъгнал и му пазеше всички файлове ... :rolleyes:

Ми това не е бъг. Просто ако му е вклучен Norten Protected Files тои пази всички файлове които си изстрил. За това като триеш после отиди на кошчето и даи Empty Norton Protected Files.
А може и да го забраниш, но понякога е от полза да е включен.