PDA

Виж пълна версия : Egati problema

Sertys
10.09.03 г., 20:54
Imam egati kuriozniq problem.
Purwo pc-to e s XP ne-SP1 i e celeron@1000 512 ram, 40 gb hard drive maxtor 20f40... ne6to si i geforce mx440 se..
Sled mnovestwo spiraniq na toka mi izkarwa slednoto ne6to - UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME - az nqmam partition -ha, puskam chkdsk i mi go opravq uv, ama ne - dawa mi slednoto - Error loading operating system, puskax fixmbr, fixboot, bootcfg i ni6to , preinstalirah nqkolko pyti hp,no i towa ne pomaga - wse sy6toto .Prawq wsi4ko towa pod ntfs. sega prawq low-level format ot maxblast3, no znam li....6E partitiram fat32 puk da vidim dali 6e trygne sled install. any ideas???

mio
10.09.03 г., 21:02
no ideas, щот туй не се чете брато. А помогни ни малко и на нас и го оправи.... :smack:

avalanche
12.09.03 г., 11:57
Миии... и аз... такова... каквото успях да декодирам. Но преблемът звучи малко прозаично. Обърна ли внимание на настройките на HDD в BIOS-а? А, като, така и така ще го преформатираш на FAT32, що профилактично не употребиш fdisk /mbr ако си сигурен какво правиш обаче.

mio
12.09.03 г., 14:50
Много е интересен проблема наистина, направил си всичко което трябва и няма резултат, хмм.... chkdsk със /r съветват от microsoft, ама щом и fixboot не е помогнал лошо..... предполагам си видял това (http://support.microsoft.com/?kbid=297185), кажи ако нещо направиш. Дано да не hardware проблем!

Sertys
12.09.03 г., 18:39
Oprawih go toq lud problem, sega sym na sedmoto nebe ot shtastie!!!! Spored men problema beshe w towa 4e ot `estite spiraniq na toka kontolera na dynoto e izgorql, no 4asti4no :)) i ne iska da formatira pyrvite sektori na diska. Formatirah go na drug pk i posle zaraboti.