PDA

Виж пълна версия : Бетата на Halo

Gambit
10.09.03 г., 17:47
Скоро ще имам играта. Който я е пробвал, нека сподели впечатления!

Snake
12.09.03 г., 00:13
LINK (http://rolf.data.bg/Gamez/Halo_beta/)

Айде със здраве...
:devil:

Ged
12.09.03 г., 00:57
тенкз

MAD MAX
12.09.03 г., 01:28
данке майна!

dexxa
12.09.03 г., 01:57
Някой пробвал ли е тази бета? Питам дали си заслужава или да изчакам крайния продукт.

Gambit
12.09.03 г., 15:27
Ами, противно на очакванията ми, в играта има забава! В началото почва по класическия начин, хората воюват с извънземни, лошите нападат некъв космически кораб, и ти трябва да спасиш неква виртуална пичка, щото от нея зависи изхода на войната. Зимаш диска с нея и тръгваш да пуцаш. Може да носиш само 2 оръжия, всичк е опростено максимално. Но е весело! Гадовете излизат по повечко, да кажем по 10 гадинки за един път, тепаш ги, ама е весело! Прилича на SS, ама не е така. Ходиш натам насам, пробваш готините оръжия. Особенно ми хареса ефекта, който се получава при zoom с пистолета - нещо средно между замъгляване и ефекта от старите филми, онея чернобелите. Готина игричка, само че ако предпочиташ завършените работи, ти препоръчвам да изчакаш цялата. На картинката виждаш какви бъгове има, все още не е изчистена игричката. А пък може да е от моето видео. Ама едва ли. Най-вероятно, защото играта е бета. Който друг я е играл, нека каже, има ли същите бъгове и той? Моето видео е Yuan R9100.

MAD MAX
12.09.03 г., 15:48
Не е от видеото ти, защото и при мен си е бъгава графиката. Иначе има динамика в играта, като за бета версия мисля, че не е зле.

stani
14.09.03 г., 01:06
И на мене много ми харесва играта, супер зарибяваща е, но тази бета има отвратителни бъгове - тия невидими стени направо ми изядоха нервите. И има още бая да се оптимизира - като се появят 10 зверчета и насича страшно.
Едно нещо не ми стана ясно - тия извънземни щом са толкова страшни защо пищят толкова смешно :D

nike_d
14.09.03 г., 13:00
Originally posted by stani
И на мене много ми харесва играта, супер зарибяваща е, но тази бета има отвратителни бъгове - тия невидими стени направо ми изядоха нервите. И има още бая да се оптимизира - като се появят 10 зверчета и насича страшно.
Едно нещо не ми стана ясно - тия извънземни щом са толкова страшни защо пищят толкова смешно :D

Да бе, прав си , супер смешно пищят :)))
Много ме кефят като почна да ги пуцам и се разкрякат :))))

Gambit
14.09.03 г., 13:41
Ами те са като някакви такива ужасни създанийца, ако сте гледали Пришълеца, се сещате за какво говоря. Пробвайте да играете Halo в 4 през ноща, на тъмно, да видите как се стрясвате от пищенето им. Психария :):D

Neotrace
14.09.03 г., 14:32
Абе пичове...що си разваляте кефа с тая бета бре....що не изчаката финалната да излезе и тогаз да ги мачкате тия гниди?:)

Gambit
14.09.03 г., 20:47
Ами за да знаем горе-долу какво да очакваме. Аз 100% ще си преиграя и пълната версия, а пък бетата си изтеглих от интерес, каква е играта, преди това само скриншоти бях виждал.
Бтв, кефите ли се на джипчето Warthog? Това бебче много ме радва, има супер здрава проходимост и изглежда готино!

Snake
27.09.03 г., 23:06
Има вече и пълна версия. За заинтересованите да направят бекъп копие на оригинално закупената игра ето линк:

Link (ftp://xdex.mine.nu/GAMES/ISO-NEW/Halo_Combat_Evolved-FLT/)

Скоро ще го има в евро.нет ако някой няма връзка към хdex

Snake
28.09.03 г., 19:31
линк към евро.нет (http://rack4.free.evro.net/frantic/GameZ/Halo_Combat_Evolved-FLT/)

Neotrace
30.09.03 г., 12:13
И на Freeteam на техното я има.....ама снощи липсваше единя архив...май 38 или 39:)