Виж пълна версия : Tomb Rider 4 - как се минава това?
Преди седмица захванах тази версия на TR и още в началото не мога да прескоча един трап. Скача се като се хващам за едно въже, след което би трябвало да се озова на другия край. Да, ама не! Цъмбурвам в локвата под мен и това е! Вече доста време го мъча и все не става. Ето тук (http://free.hit.bg/mikis/problems/tr4.jpg) една картинка за да стане по-ясно. Ако някой знае как се скача, да сподели:rolleyes:
Можеше да се люлееш с една двойка копчета ама кои точно бяхааа... :shock: . Дали беше с page up & page down или ] и ". Пробвай ги всичките докато си на въжето. Копчетата бяха от дясната страна на клавиатурата :D .
Успех!
Ами открих, че с "/" се залюлява, но пак не успявам да скоча на другия край:mad: Повече от 40 минути се опитвах и нищо! А не е като да не съм играл до сега. Въобще такива изпитания "на ръба на възможностите" много ме дразнят. Личи си, че са правили играта за 10-15 годишни хлапета с много свободно време през ваканцията :( Въобще не съм доволен. Идеята на играта има много по-голям потенциал, а те са я оцапали лошо. И филма беше боза, за съжаление ...
има един тънък момент че в момента в който се пускаш натискаш и бутона за скок и трябва да успееш да се хванеш на отсрещната стена. и аз си играх 1 час докато го мина това ниво.... а иначе играта даже много си ми хареса...след Max Payne това е играта която най много ме е поглъщала и съм играел по няколко часа без да стана от пц-то:)
Скочих го! С 300 зора, но го скочих. В следващото ниво, обаче пак има въже :weep: и пак не мога да го скоча. Има една дразнеща особеност при тия въжета, а именно след като се залюлееш и се пуснеш, би трябвало по инерция да прелетиш известно растояние напред преди да паднеш. На играта обаче не е така. Щом се пуснеш въжето падаш директно надолу, което е неестествено :(
Иначе играта и на мен ми е любима, въпреки многото глупости в нея. До тук съм превъртял TR1 и TR3;)
Още нещо - някой да знае кода за оръжията на TR4?
Авторски права на vBulletin