Виж пълна версия : Малко Off Forum ама...:)
Аз съм голям фен на Half Life...превъртял съм абсолютно всички базирани на Half Life engine-а игри до който съм успял да се докопам...та искам да ви питам...(знам че на този въпрос тук не му е мястото обаче тоя форум е най-посещавания и най-компетентния според мен)...XP 2600+ Ati SAPPHIRE RADEON 9100 128MB i 512 DDR400...ще ми бъдат ли достатъчни за да се насладя на Half Life II...и въобще какви ще и бъдат изискванията и кога точно ще излезе...:)
Dark Skywalker
05.09.03 г., 12:11
Хайде да ти преместя темата в Game Galactic форума..... ;)
Da ]e warwi-igrata ne e koi znae kakwo-samo interaktiwnostta q prawi welika za sega-kato gledah treilarite-BINK-owete sys super ka`estwo ne e koj znae kakwo kato detailnost-dave ima mnogo bug-owe.Perkata na mela`kata e wyw wyzduha,bubole`kite minawat prez obektite.Prosto DOOM si e DOOM :)
massacre
05.09.03 г., 13:06
Originally posted by prot
Аз съм голям фен на Half Life...превъртял съм абсолютно всички базирани на Half Life engine-а игри до който съм успял да се докопам...та искам да ви питам...(знам че на този въпрос тук не му е мястото обаче тоя форум е най-посещавания и най-компетентния според мен)...XP 2600+ Ati SAPPHIRE RADEON 9100 128MB i 512 DDR400...ще ми бъдат ли достатъчни за да се насладя на Half Life II...и въобще какви ще и бъдат изискванията и кога точно ще излезе...:)
Не знам датата на излизането, но ресурсите, които ще ползва играта ще са доста по-ниски от тези на Doom 3. А иначе.. просто няма друга такава игра. Аз никога не съм и бил фен, но това, което са направили (гледах разни трейлъри) - невероятно красиво, реалистично и .. смазващо!
gtzvetkov
05.09.03 г., 23:01
Originally posted by prot
Аз съм голям фен на Half Life...и въобще какви ще и бъдат изискванията и кога точно ще излезе...:)
За момента няма от какво да се притесняваш. С твоята конфигурация спокойно можеш да си играеш играта дори и на по-високи резолюции. Малко ме опасява факта, че част от ефектите и други глезотийки няма да ги виждаш (заради DirectX-а) или ще трябва да ги изключиш (прекалено натоварване на видео картата) за по-високите разделителни способности.
Авторски права на vBulletin