PDA

Виж пълна версия : От овърклокъри за...нас - дъната на Abit днес

GeniusLoci
25.08.03 г., 08:26
Забележки, коментари, въпроси и хвалби - в тази тема :)
Самото ревю може да прочетете
ТУК (http://www.hardwarebg.com/reviews/abit3/abits.html)

Mollov
25.08.03 г., 15:47
Абе някои от тестовете хич не разбрах за какво става дума...

Иначе дънцата са убави, само дето немаше да е лошо да сложиш и някое примерно ASUS P4C за сравнение :rolleyes:

MAD MAX
25.08.03 г., 16:55
Дребна, малка, незначиииителна забележчица :
"...Ясвсъсх Спьже SATA RAID..."
Това горе като Silicon Image ли да го превеждаме?

Dark Skywalker
25.08.03 г., 20:48
Ники, кефиш ме :) Ама пращай ми текстовете на статиите преди да ги налееш в html-а да им направя по една редакция за печатни грешки и пунктуация - вЕрвай ми, добър съм на тия неща....

:cool:

GeniusLoci
26.08.03 г., 02:21
Ох..днес ще го оправя. дарки - в 6-7 сутринта от зор да го кача още същия ден - има грешки :) Пък и пиша направо в Dreamwaver затова така..ще се постарая да ги махна ;)

Абе и с тия тестове какви пояснения съм дал..

Тодоре - нямах..:D

Mollov
26.08.03 г., 15:38
Originally posted by GeniusLoci

Тодоре - нямах..:D

Ми аз ли да те уча как да проимаш? :rolleyes:

Аз уж си говориме за изчерпателни ревюта...... бау, бау.....

GeniusLoci
28.08.03 г., 12:28
Абе аре бе, ще награбя сто дъна...то по тая логика още доста неща бих добавил...

А накрая, ама съвсем в края съм споменал нещо...дъната бяха в мен доста отдавна...и което е по-важно открих и по-важни неща от хардуера :)

Вариант беше пак да си играя с тях. Нищо, сега ми се налага с райда(овете) на IC7-G да си поборя и ще кажа какво е станало :)

heg
12.09.03 г., 14:16
Може ли да ми дадете линк със тестове и сравнения между двете дъна на Гигабайт 8PENXP c 8KNXP(non ultra)
Като ги гледах на страницата на гигабайт единствената разлика която жидя е че 8КNXP поддържа ECC памет а 8PENXP не я поддържа......

GeniusLoci
13.09.03 г., 14:10
Нямам никакво инфо..по-късно ще потърся някъде ако има и ще дам линк..

Zygot
13.09.03 г., 20:58
М/у другото най-агресивните настройки на паметта не са Ф1 ,а стриит рейсър .Но не вярвам да влият много на резултатите .

MartinBG
03.12.03 г., 17:58
Ще си позволя да сложа линк към една тема във форумите за ABIT NF7-S rev 2.0. Може да е полезна на някой...

ABIT NF7-S rev. 2.0 (http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=18129)