PDA

Виж пълна версия : кърпене на 8RDA

Adrian
24.08.03 г., 21:38
Издрани са около 10-тина писти точно под цокъла.Не знам как е могло да стане това,но резултат е,че дъното не пали.Драскотината не е дълбока, съвсем малко навътрее е. Но пистите са прекъснати. Може ли да се поправи по някакъв начин? Да се запои или нещо друго?
ето две снимки.
http://junkeree.data.bg/8rda.JPG
http://junkeree.data.bg/Picture%20082.jpg

GrigorBG
24.08.03 г., 22:33
Джъст кол ме :-)

Такива неща са оправяни и предполагам, че и това ще може да се оправи.... но все пак трябва да се обадиш :-)

И следващия път по-леко с острите предмети :-)

Mollov
25.08.03 г., 00:14
Малеееееееееее......... кой "майстор" го е направил това?!?
Трябва бая желание.... дано само под пистите нещо още не сте преевали, че тогава вече ще ти пеят "I'm sorry Mrs Jackson...."

nECA
25.08.03 г., 01:20
Аз пък имам едно k7s5a дето като му махах охладителя и........изтървах отверката:rolleyes: отгоре и сега не пали...обаче проблема е, че не се забелязва къде е издраскано. Това, ако някой може да го оправи да взема да му го пратя...:)

Ba4o Kiro
25.08.03 г., 02:08
"Изтърва" или "заби" отвертката?!
От "изтърваване" не може да му се случи нищо (освен ако не си я изтървал докато е работел компютъра или не си я "изтръвал" от 1,5m с върха надолу)...

acdc
25.08.03 г., 10:30
Обзалагам се, че му пищи и на памет. :D
Направо се е забила отверката. Навремето и аз при слагане на един радиатор пак на k7s5a се отплесна отверката и се заби в предпазната лепенка под зъбчето на сокета. И естествено бяха заминали няколко писти. Не си играх да го правя, ами просто му смених предпазната лепенка и го рейламирах, защото беше ново:D :D :D

ВЕЛИНСКИ
25.08.03 г., 10:59
Originally posted by acdc
ами просто му смених предпазната лепенка и го рейламирах, защото беше ново:D :D :D

гадняр :ghi:

Adrian
26.08.03 г., 12:04
Не знам кой е виновника...дъното ми попадна случайно.
Драскотината е от задната страна на дънната платка- няма какво да търси човек с отверка там. ;)

Adrian
01.12.03 г., 15:31
Имах малко свободно време и ето резултата едно "ново" работещо дъно. Костваше ми доста нерви да запоя допълнителните жички, но все пай чудото стана-както се казваше :D
Дъното си хвърчи на 221 Фсб и даже за още пита :)

mitku
01.12.03 г., 16:02
Изпълнението "не е за пред хора" както се казва ;) ама важното е, че бачка :)

Adrian
01.12.03 г., 17:54
Originally posted by mitku
Изпълнението "не е за пред хора" както се казва ;) ама важното е, че бачка :)
Блоахахахха :D наистина се посмях като го прочетох
Жените се кефят на белези, нали знаеш? ;)