Виж пълна версия : кърпене на 8RDA
Издрани са около 10-тина писти точно под цокъла.Не знам как е могло да стане това,но резултат е,че дъното не пали.Драскотината не е дълбока, съвсем малко навътрее е. Но пистите са прекъснати. Може ли да се поправи по някакъв начин? Да се запои или нещо друго?
ето две снимки.
http://junkeree.data.bg/8rda.JPG
http://junkeree.data.bg/Picture%20082.jpg
GrigorBG
24.08.03 г., 22:33
Джъст кол ме :-)
Такива неща са оправяни и предполагам, че и това ще може да се оправи.... но все пак трябва да се обадиш :-)
И следващия път по-леко с острите предмети :-)
Малеееееееееее......... кой "майстор" го е направил това?!?
Трябва бая желание.... дано само под пистите нещо още не сте преевали, че тогава вече ще ти пеят "I'm sorry Mrs Jackson...."
Аз пък имам едно k7s5a дето като му махах охладителя и........изтървах отверката:rolleyes: отгоре и сега не пали...обаче проблема е, че не се забелязва къде е издраскано. Това, ако някой може да го оправи да взема да му го пратя...:)
Ba4o Kiro
25.08.03 г., 02:08
"Изтърва" или "заби" отвертката?!
От "изтърваване" не може да му се случи нищо (освен ако не си я изтървал докато е работел компютъра или не си я "изтръвал" от 1,5m с върха надолу)...
Обзалагам се, че му пищи и на памет. :D
Направо се е забила отверката. Навремето и аз при слагане на един радиатор пак на k7s5a се отплесна отверката и се заби в предпазната лепенка под зъбчето на сокета. И естествено бяха заминали няколко писти. Не си играх да го правя, ами просто му смених предпазната лепенка и го рейламирах, защото беше ново:D :D :D
ВЕЛИНСКИ
25.08.03 г., 10:59
Originally posted by acdc
ами просто му смених предпазната лепенка и го рейламирах, защото беше ново:D :D :D
гадняр :ghi:
Не знам кой е виновника...дъното ми попадна случайно.
Драскотината е от задната страна на дънната платка- няма какво да търси човек с отверка там. ;)
Имах малко свободно време и ето резултата едно "ново" работещо дъно. Костваше ми доста нерви да запоя допълнителните жички, но все пай чудото стана-както се казваше :D
Дъното си хвърчи на 221 Фсб и даже за още пита :)
Изпълнението "не е за пред хора" както се казва ;) ама важното е, че бачка :)
Originally posted by mitku
Изпълнението "не е за пред хора" както се казва ;) ама важното е, че бачка :)
Блоахахахха :D наистина се посмях като го прочетох
Жените се кефят на белези, нали знаеш? ;)
Авторски права на vBulletin