Виж пълна версия : Дайте идеи за бои или някакви други материи реагиращи на UV светлина.
V I P E R
22.08.03 г., 17:38
Ами трябва ми малко помощ. Искам да си намеря някакви бои или маркери които да реагират на UV светлина. Но искам да се намират в БГ все пак :). Ако някой е купувал такива работи да каже. Аз разузнах малко и ми казаха че иам такива бои и в БГ но тук в Благоевград са свършили. Знам също че има и такива маркери, но и от тях не можах да намеря така че давайте предложения от къде да си купя. А също дайте идеи и какви материи реагират на UV светлина (само не казвайте бели :)) защото искам да си увия кабелите на захранването и да ми светят :).
PARADOX_sf
22.08.03 г., 17:49
С маркер надали ще можеш да покриеш добре кабелите.
Има спрейове. Потърси такива.
V I P E R
22.08.03 г., 18:00
Не с маркера искам да нашаря някои метални части на перката примерно или други неща които няма да продавам.
Знам че има спрейове ама проблема е че тук в Благоевград няма и затова питам ако някой е купувал такива работи в София да каже от къде.
А кабелите на захранването искам просто да ги увия в някаква материя която отразява UV светлината, защото така ще се получи страхотен ефект.
mralien
22.08.03 г., 18:05
малко встрани
Аз имам УВ неонка в моята стая и по тавана съм налепил съвсем малки късчета хартия (ooпс - бяла ;P ) - ефектът е като лед-ове, предполагам, че ще стане супер яко ако лепнеш такива върху перките на вентилатора/ите - ще стане (ако стане) като онзи мод на alex_matrix - аз поне така съм го замислил - ама първо трябва да оправя кутията че не е пробита още ;)
ЕДИТ: абе коректор - за хартия не се ли отразява?!?
абе не става ли и със флоурисцентна боя. Такава която почва да свети на всякаква светлина? или в кутията няма достатъчно неон за да накара флоурисцентната боя да свети?
п.с. offtopic а в Underground като седим до някоя UV лампа много светим ;) , питай ги откъде ги купуват :p
KENWOOD`
22.08.03 г., 23:21
Аз ползвам самозалепващ фолио и става перфектно ! Взимаш си такова оранжево или зелено от тиа искрящите цветове те "светят" супер яко. Можеш да си набавиш такова фолио от някоя рекламна фирма схте ти го дадат" без пари " неможе да нямат парчета разни ... :)
Паста за зъби. Сериозно :p
Stilian
23.08.03 г., 03:16
В "Мосю Бриколаж" има различни UV спрейове ...
Аз имам такъв :
http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/uv/index_eng
Става точно както е на снимките ...
V I P E R
24.08.03 г., 12:36
Еййй един човек да разбере какво искам. Благодаря Стиляне :). Ще се разходя до Бриколажа да взема един Спрей. Я кажи предварително колко струват тези срейове.
Stilian
24.08.03 г., 14:22
Мисля че беше към 7-8лв ...
Авторски права на vBulletin