PDA

Виж пълна версия : Затварят ми се всички програми и прозорци в Windows

hazka
05.08.08 г., 17:13
изтриване

666
05.08.08 г., 17:33
Здравейте на всички , които четат тази тема. Наскоро хванах вирус - троянски кон, който ми разказа играта на Windows-a, уж го изчистих , обаче ми се бъгна целия компютър. Когато зареждам каквото и да било (програми, таск мениджера, експлорера, интернет експлорера, антивирусната) всичко се затваря автоматично след 10-15-секунди. Има ли някакъв вариант да се оправи без да се преинсталира или repair-ва. Пробвах какво ли не - регистри клинъри, хайджак и нищо не помага. Ще съм ви много благодарен, ако дадете някой съвет.

Съвета ми е да посетиш училището си по спешност. Имаш нужда от помощ от специалист по БЕЛ.

hazka
05.08.08 г., 17:41
Абе ти да не си учителка по Български език. Я по добре иди в кварталното училище да правиш свирки.

tux-bg
05.08.08 г., 19:35
@666 Ако трябва да сме точни думи като "бъгна, таск мениджера, експлорера, клинъри, хайджак и repair-ва" не съществуват в българският език.
И не се пише "мениджера" а "менажер". :D

Hajduk
05.08.08 г., 21:01
Абе ти да не си учителка по Български език. Я по добре иди в кварталното училище да правиш свирки.
Очевидно добре знаеш къде се правят свирките ... да беше си уплътнявал времето с нещо по-полезно ... например БЕЛ

666
05.08.08 г., 21:31

Отидох, правиха ми :lolo: и пак мога да пиша по-добре на български език от теб. :ghi:
Та сподели...на поправката по БЕЛ изкара ли тройка? :conf: :)

@tux-bg: Айде пък и ти , аз реших да му спестя малко червено,че съвсем щеше да липсва бяло в онзи пост. :D

tux-bg
05.08.08 г., 22:57
Трябва под форум рецикле бин да има друг "Проба за летене" :yahoo: