Виж пълна версия : Новите 3D зверове - бързи, но колко?
GeniusLoci
24.07.03 г., 22:29
Ревюто прочетете ТУК (http://www.hardwarebg.com/reviews/dx91/vgadx9.html)
Своите коментари и въпроси може да направите тук.
Няма линк от сайта , има само тази тема .
GeniusLoci
24.07.03 г., 22:58
я натисни F5 :)
Е заслужаваше си чакането. GeniusLoci приеми адмирациите ми превъзходно review. Очаквах "ода за FX" но статията е писана безпристрастно и професионално.
А картите това за 5600 го очаквах, за 9600pro също, но 9800pro ме изненада неприятно. Май ще трябва да преосмисля представите си за "добър и заслужаващ парите си ъпгрейд".
Dark Skywalker
24.07.03 г., 23:15
Ники, струва ми се, че това е най-амбициозното ревю, което си правил някога. Поздравления!!
Old_Firehand
24.07.03 г., 23:27
браво GenuisLoci :bow: ти умора нямаш и не се предаваш;)
имам въпрос ако си купя картата която препоръчваш
колко ще ми дадеш за да си ги сменим с твоята,
която е в сигнатурата:D ...абе като му дойде времето предполагам ще е 9600Pro а пък ако има мъни и 9700...ех:conf: :cry:
наскоро гледах и сайта на Sapphire и не видях 9600Pro UE
а тези от ixbt споменават че е около 170$ а в БГ гледат да ти съдерат кожуха за 9600Pro без UE:mad:
да , добро ревю , може би най-доброто, което съм чел на страниците на www.hardwarebg.com :)
Много се дискутираше проблемите на серията карти ФХ на Нвидиа свързани с пиксел шейдърите в2.0, та дори и служителите от Нвидиа са си признали за наличието на такива ... но при Нвидиа всички хардуерни проблеми се оправят с драйверите! ;)
digital
24.07.03 г., 23:35
Луд умора нема (в добрия смисъл)... едно голямо БРАВО просто... ревюто наистина си заслужава.
Еххххх...това ревю направо ме размечта:)
Довечера ще сънувам само АТi и nVidia :lol: :lol: :lol:
P.S. Едно голямо БРАВО и от мене :bow:
GeniusLoci
25.07.03 г., 02:36
Благодаря :) радвам се че няма критика.
мене сега само 5900 ми е в главата. Другата седмица ще е тя на масата :)
Това , че RV350 е чист урязан R300 по 0.13м технология не е вярно . Иначе ревюто е много добро .
GeniusLoci
25.07.03 г., 15:13
не съм се изразил ясно..погледни сега :)
Еи направо откачам чета го на части :D .
Обаче тука са само зверовете ако имаше и 1,2 малки зверчета ех примерно чистия 9600. :)
gkirilov
27.07.03 г., 15:53
Абе тея карти ... много пари ...
Иначе ревюто е ОК .. направо си заслужаваше чакането .
Ама аз съм се спрял на Ти4200 :( .
препоръка .... пускай по един "спеллинг чек" :D
Satanail
27.07.03 г., 16:16
Браво, браво, отлично ревю!
Другия път можеш да вземеш и една Ti4200 за да разберем "къде сме ние?".:p
П.П. За 5600 и 50$ не бих дал.
GeniusLoci
27.07.03 г., 16:22
Originally posted by gkirilov
Абе тея карти ... много пари ...
Иначе ревюто е ОК .. направо си заслужаваше чакането .
Ама аз съм се спрял на Ти4200 :( .
препоръка .... пускай по един "спеллинг чек" :D
Тика ставъ къто пишъ посрид ношите напрао ин ултрадев-ъ :ghi: :ghi:
Ще добавя и по-малки зверчета индната седмица ;)
(4200, 5900, що не и 5200 и обикновения 9600..пък и като се замисля - 9500 бе..)
gkirilov
27.07.03 г., 18:32
Давай ... чакаме, че другата седмица е ТНЕ БИГ ДЕЙ ... ще се купува видео и ..др. работи :D
Ревюто е нечовешко! Много си му се престарал наистина този път. Само чакам да ида на бързия нет и да видя и шотовете по-добре.
PS1 TNT2 Rulez
PS2 Check the ComputerOffice Link.
GeniusLoci
28.07.03 г., 14:40
PS2 -няма такъв хехе
Картите бяха предоставени за теста от фирмите: Reset Computers, Most Computers, Computer Office, VooDoo Computers
...както и линка за твоя меил. :)
GeniusLoci
29.07.03 г., 05:30
;) ;) :)
Оправих ги..
Поздравления, наистина доста работа си отхвърлил, само две забележки :)
- размера на шрифта! не е много удобно за четене - що не го сетнеш маалко по-едър, също разделянето на 2/3 страници би помогнало за прегледност (примерно - 1-карти+снимки+сетинги, 2-тестове, 3 -заключение)
- GunMetal изобщо казано Не е ДХ9 игра - в цялата игра има 2(два) vertex shaders 2.0, всички п.ш. са 1.1(ДХ8.0), а Benchmark-a му не е играта - т.е. със същия енджин , но със специални нива (доколкото знам, лично на мен не ми хареса играта).
http://www.yetistudios.com/gunmetal/Gun%20Metal/Benchmark/Gun_Metal_FAQ.htm
Иначе мисля си свършил перфектна работа - що не преведеш този преглед и го пратиш на някой "международен" сайт? (примерно savagenews :) )
Нема критика ли? Чекай да почвам тогава.....
Хехе.... няма бе.... може би само факта, че трябва да скролираш по хоризонталата ако в ляво ти е навигационния frame и си на резолюция под 1280х1024...
Иначе каква 5900 мислиш да включваш?
GeniusLoci
05.08.03 г., 14:03
бъф...нищо не мога да оправям сега, нямам и интернет да бъда честен...а и се занимавам с друго.
това за шрифта..ами винаги си е бил такъв, затова го оставих..а не съм разделял на страници по лична преценка, винаги съм се дразнел като има стр.1, 2 и т.н.. де да знам, като си пусна нета може и да го оправя.. с превода - ами оправям се с английския, като се напъна излиза нещо, но чаак толкова май.-..не..
The Penalty
06.08.03 г., 10:41
БРАВО!
Много ми хареса ревюто.
Бих искал да предложа нещо обаче, дали можеш да включиш и по-слаби карти в съответното ревю.
Т.е. идеята ми е да стане нещо като Tom's VGA charts (http://www6.tomshardware.com/graphic/20021218/index.html) за територията на БГ. С продукти които могат да се намерят на НАШИЯ пазар.
Иначе още веднъж БРАВО!
Originally posted by GeniusLoci
като се напъна излиза нещо,
Да, то реално всеки човек като се напъне и излиза нещо :laugh: :ghi: :super: :laugh: :ghi: :super:
GeniusLoci
06.08.03 г., 20:52
При някои повече :ghi: :ghi: :lol:
абе вие двамата да не сте гаджета
:talk:
GeniusLoci
07.08.03 г., 15:47
Ми не може да се разбереме кой да е жената. Той все иска да е жената във връзката ни, но аз с такава огромна жена не мога да се изживея като мъж..то таква добиче храни ли се бре :lol: :lol: :lol: :lol:
Originally posted by GeniusLoci
Ми не може да се разбереме кой да е жената. Той все иска да е жената във връзката ни, но аз с такава огромна жена не мога да се изживея като мъж..то таква добиче храни ли се бре :lol: :lol: :lol: :lol:
Хехехеххе, отворко..... аз кат казвам, че съм лесбийка ти съвсем грешно си ме разбрал....... освен ако нямаш едно нещо, дето принципно само при жените се среща..... :D
Тогава може и да се омешаме.... :ghi: :ghi: :ghi:
GeniusLoci
08.08.03 г., 06:52
Мда, имам - инат :beer: :ghi: :ghi:
Авторски права на vBulletin