PDA

Виж пълна версия : VPN на 2 PC-ta.как?

zombaio
10.06.03 г., 10:18
Значи въпроса ми е следния:
(понеже сме невежи :p )

Имам LAN и искаме да го делнеме с един пиятел.Как може да се направи това с минимум кинти и възможно ли е ако трафика дето ми идва е 16К и на него да му е толкова без да се ебаваме като точим?

QWERTY
10.06.03 г., 11:03
Бъди по-точен. Какво искате да му "разделите" на LAN-а? Това за трафика също го обясни по-надълго.

zombaio
10.06.03 г., 15:47
Ми кво искаме да му разделим-интрнета от един кабел- на 2 компа като от входни 16к да се цепне на 2x16.
Няма ли нещо дето да копира входния сиглал на два отделни изходни идентични на входния? А не от 16к да ми го цепне на 2x8K?
Това ме интересува по-точно:rolleyes:

SS_SGP
10.06.03 г., 16:01
Абе тука майна имам една петдесетачка и маийна значи, ако мои некой ми я цепне на 2 та да си имам стотачка :D

Mod Edit [QWERTY]: Безмисленото заяждане не е желателно.

zombaio
10.06.03 г., 18:22

Mod Edit [QWERTY] Още един път направи така и ще получиш бан моментално. Този форум си има првила - прочети ги.

QWERTY
10.06.03 г., 21:47
Originally posted by zombaio
Ми кво искаме да му разделим-интрнета от един кабел- на 2 компа като от входни 16к да се цепне на 2x16.
Няма ли нещо дето да копира входния сиглал на два отделни изходни идентични на входния? А не от 16к да ми го цепне на 2x8K?
Това ме интересува по-точно:rolleyes:

До колкото разбирам, ти си представяш че "интернета" би могъл да бъде разклонен подобно на каблената телевизия - слагаш сплитер и хоп гледаш телевизия на още един телевизор. Не може да стане това. "Интернета" е двупосочна комуникация, при която информацията се изпраща за точно определена точка.

Този канал от 16К може да бъде разделен на два компютъра, но ако и двата теглят едновременно скоростта ще е 2x8K. Това е.

Twinsis
10.06.03 г., 23:52
QWERTY е прав ако беше възможно това което искаш потенцияло всеки които има нет с добра връзка може да стане доставчик на нет 16/2 = 8 (не 16/2 = 16 :Р).