PDA

Виж пълна версия : Bulgarian interface pack за Windows XP x64

Buccaneer
15.07.07 г., 00:01
Интерсува ме има ли такова животно - българизатор за 64 битовия Windows XP?Нещо като онова файлче - lipsetup.msi.Доста рових из google, обаче никъде не намерих информация по въпроса.

Buccaneer
15.07.07 г., 13:19
Никой ли не знае :rolleyes: ?

Dzverbg
15.07.07 г., 13:27
Здравей

И мен ме интерисува обаче от информацията която успях да се добера все още няма Language Pack за Vista поне аз не можах да открия на официалния сайт. По принцип с update идват Language Packs за каквото е излезло но ние сме прекалено малък пазар да ни обърнат внимание май ще трябва да почакаме.

Поздрави

Владимир.

Buccaneer
15.07.07 г., 14:54
Мерси за отговора, обаче не си ме разбрал.Става дума не за Vista, а за WindowsXP x64.За 32-битовия си има Language Pack и не би трябвало да има проблем да се качи и на 64-битовия, защото менютата и интерфейса са едни и също, само трябва подходящ инсталатор, който обаче не намирам, включително и на microsoft.com, макар че може и да не търся както трябва.
Vista, доколкото знам е излязла на Български като изцяло нова версия, както е по белия свят, а не се прави с Language Pack.Тук, обаче става дума за добрият стар WindowsXP, само че в 64-битовия си вариант.