Виж пълна версия : За триенето
Ако може когато се трие пост или се редактира
с коментара да се добавя и причина.
GeniusLoci
10.06.03 г., 15:11
Причината се казва СПАМ и е описана прилежно...
А ти искаш да изтрия СПАМ и да напиша нов с обяснения?
Ако причината е заяждането ти с Clockwork, което изтрих - ами да такива коментари има РМ, аз за неговия пост щях да се погрижа!
Няма да го бъде това, повярвай ми.
Originally posted by Ged
Ако може когато се трие пост или се редактира
с коментара да се добавя и причина.
Принципно никой не ти е длъжен да ти дава отчет за това защо и поради каква причина ти е редактирал поста... считай, че си написал нещо, дето не му е мястото тука.
Originally posted by Mollov
Принципно никой не ти е длъжен да ти дава отчет за това защо и поради каква причина ти е редактирал поста... считай, че си написал нещо, дето не му е мястото тука.
Оу нима?
Я погледни тук (http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?threadid=10121) и ми кажи защо поста със шотовете от Doom3 беше
редактиран и от |img|urlshot.jpg|/img| стана urlshot.jpg?
Вярно бяха няколко но пък в 640*480 пък и малко като обем.
Без да съм нарушил правилата а в хардуер Bloody img-ва
шот на феичката на Nvidia в 1600*1200!!!!!???!!!!????!!!!
Така че не паса трева по-добре да беше казал че съм цървул
пък Bloody е пич... Ае неам думи...
В "Game Galactic" и "Хардуер" модераторите са различни, можеш да се обърнеш конкретно към някого от тях, а не да говориш "по принцип". Аз лично картинка 1600х1200 в "Хардуер" ще обърна в линк, но в "Game Galactic" няма да го направя. Там си има хора да се занимава с това. Сещаш се, че да си прескачаме правата един на друг няма да е добре и съответно гледаме да не се получава. Освен това смисълът на текста на Mollov е малко по-различен от това, което ти даваш като пример.
GeniusLoci
21.06.03 г., 10:33
Originally posted by Ged
Оу нима?
Я погледни тук (http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?threadid=10121) и ми кажи защо поста със шотовете от Doom3 беше
редактиран и от |img|urlshot.jpg|/img| стана urlshot.jpg?
Вярно бяха няколко но пък в 640*480 пък и малко като обем.
Без да съм нарушил правилата а в хардуер Bloody img-ва
шот на феичката на Nvidia в 1600*1200!!!!!???!!!!????!!!!
Така че не паса трева по-добре да беше казал че съм цървул
пък Bloody е пич... Ае неам думи...
Доколкото аз виждам темичката за феичката в Хардуер, там отдавна има само линк (не съм го оправил аз). Така че спри се... никой не може да реагира на подобни неща моментално... а в Game Galactic наистина си има модератор, на който може да пишеш.
OK мир!
Понякога реакциите са ми малко прибързани.
Авторски права на vBulletin