PDA

Виж пълна версия : За триенето

Ged
10.06.03 г., 01:30
Ако може когато се трие пост или се редактира
с коментара да се добавя и причина.

GeniusLoci
10.06.03 г., 15:11
Причината се казва СПАМ и е описана прилежно...

А ти искаш да изтрия СПАМ и да напиша нов с обяснения?
Ако причината е заяждането ти с Clockwork, което изтрих - ами да такива коментари има РМ, аз за неговия пост щях да се погрижа!

Няма да го бъде това, повярвай ми.

Mollov
14.06.03 г., 01:24
Originally posted by Ged
Ако може когато се трие пост или се редактира
с коментара да се добавя и причина.

Принципно никой не ти е длъжен да ти дава отчет за това защо и поради каква причина ти е редактирал поста... считай, че си написал нещо, дето не му е мястото тука.

Ged
21.06.03 г., 00:26
Originally posted by Mollov
Принципно никой не ти е длъжен да ти дава отчет за това защо и поради каква причина ти е редактирал поста... считай, че си написал нещо, дето не му е мястото тука.
Оу нима?
Я погледни тук (http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?threadid=10121) и ми кажи защо поста със шотовете от Doom3 беше
редактиран и от |img|urlshot.jpg|/img| стана urlshot.jpg?
Вярно бяха няколко но пък в 640*480 пък и малко като обем.
Без да съм нарушил правилата а в хардуер Bloody img-ва
шот на феичката на Nvidia в 1600*1200!!!!!???!!!!????!!!!
Така че не паса трева по-добре да беше казал че съм цървул
пък Bloody е пич... Ае неам думи...

Valeri
21.06.03 г., 05:20
В "Game Galactic" и "Хардуер" модераторите са различни, можеш да се обърнеш конкретно към някого от тях, а не да говориш "по принцип". Аз лично картинка 1600х1200 в "Хардуер" ще обърна в линк, но в "Game Galactic" няма да го направя. Там си има хора да се занимава с това. Сещаш се, че да си прескачаме правата един на друг няма да е добре и съответно гледаме да не се получава. Освен това смисълът на текста на Mollov е малко по-различен от това, което ти даваш като пример.

GeniusLoci
21.06.03 г., 10:33
Originally posted by Ged
Оу нима?
Я погледни тук (http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?threadid=10121) и ми кажи защо поста със шотовете от Doom3 беше
редактиран и от |img|urlshot.jpg|/img| стана urlshot.jpg?
Вярно бяха няколко но пък в 640*480 пък и малко като обем.
Без да съм нарушил правилата а в хардуер Bloody img-ва
шот на феичката на Nvidia в 1600*1200!!!!!???!!!!????!!!!
Така че не паса трева по-добре да беше казал че съм цървул
пък Bloody е пич... Ае неам думи...
Доколкото аз виждам темичката за феичката в Хардуер, там отдавна има само линк (не съм го оправил аз). Така че спри се... никой не може да реагира на подобни неща моментално... а в Game Galactic наистина си има модератор, на който може да пишеш.

Ged
21.06.03 г., 10:56
OK мир!
Понякога реакциите са ми малко прибързани.