Виж пълна версия : Струва ли си този лаптоп ? (ACER - 996.00 BGN)
http://stealtech.org/?_cid=2&spid=4043
Има доста много екстри, но ми се стори много евтин. Какво Ви е мнението за ACER и може да си кажете какво мислите специално за този модел :)
Red_Leader
13.07.07 г., 23:23
В момента съм с ACERa от подписа. Представя се отлично модела е 5613. моят съвет е ако твърдо си решил да го купуваш да му добавиш още рам.
Разбира се, ще му добавя още една 512тка може би.. Наистина много ме израдва факта че са го наблъскали с един куп екстри и е на такава цена, може би пък има грешка в цената...
Ще разгледам и други подобни евтини моделчета, тъй като си търся нещо до 1000-1200 максимум и по възможност с видео аут.
Май ще се спра на предложенията на техномаркета :)
Red_Leader
13.07.07 г., 23:36
Ако можеш вземи модел с Core dual - много съм доволен от моя
nomatter
14.07.07 г., 13:17
Не забраниха ли вече да се дават цени без ДДС?
Едва ли някой ще им каже нещо, отностно цената посочена в сайта им...
Иначе аз в заглавието съм посочил цената с ддс, защото тя е най-обективна :)
Svetul4o
14.07.07 г., 21:19
Ми как няма да е ефтин като е възможно най - слабата машина заседяла по рафтовете на въпросната фирма.
Кое му е слабото бе човече, има къде къде по-слаби машини за повече пари, съответно от друга марка ...
*Blacky*
15.07.07 г., 00:00
Кое му е слабото бе човече, има къде къде по-слаби машини за повече пари, съответно от друга марка ...
Което според мен трябва да те навежда на въпроси отностно качеството на изработка на конкретния лаптоп....Както и да е, моя съвет е ако имам как да го поръчкаш малко въпросния лаптоп преди да го закупиш.( отвори го затвори го няколко пъти, виж как е на усукване как чувстваш клавиатурата и така нататек....)С асер никакав досег не съм имал, та лично впечетление немога да дам.
Аз лично не виждам нещо, което ме впечатлява в този лаптоп. Предполагам знаеш, че Celeron M-ите нямат SpeedStep, този на 1.86GHz постянно и с 533 шина ще грее като печка. И тези 2 часа на батерията са логични. За мен и дисплея е с ниска резолюция за лаптоп и видеото е вградено...
От екстрите - не виждам нещо специално, но ако някоя екстра наистина ти е ценна (като напр. мирофон, card reader или нещо друго) - тогава вече не даваш въпрос, а отговор.
Това за процесора ме заинтригува, за съжеление не разбирам, кои процесори точно имат опция да понижават мощността си, а е доста важно да се вземе такъв. А що се отнася до екстрите, не ми трябва въпросният четец и т.н., държа само да има тв изход.
Ако реша да го купя, разбира се първо ще се го разгледам преди покупката, ако е възможно разбира се, ако не е - няма да го взимам ;)
Последно Acer 5613 с 1 GB DDR2 е добър вариант? Така ли се оказва:)
Цената му е съмнително ниска, та за това се зачудих. Смятам такъв да си взема. Ако имате по-добри идеи - споделете, моля:)
ACER Aspire 5613ZNWLMi
- Intel® Core™ Duo Processor T2080 1.73GHz
- 1024MB DDR2
- 80GB, 5400 SATA
- DVD записващо устройство
- Wireless LAN 802.11b/g
- 15.4" TFT WXGA, CrystalBrite
- 5-in-1 Card Reader, TV-Out
- Една година гаранция
1100 lv
Авторски права на vBulletin