PDA

Виж пълна версия : Струва ли си този лаптоп ? (ACER - 996.00 BGN)

gld
13.07.07 г., 23:09
http://stealtech.org/?_cid=2&spid=4043
Има доста много екстри, но ми се стори много евтин. Какво Ви е мнението за ACER и може да си кажете какво мислите специално за този модел :)

Red_Leader
13.07.07 г., 23:23
В момента съм с ACERa от подписа. Представя се отлично модела е 5613. моят съвет е ако твърдо си решил да го купуваш да му добавиш още рам.

gld
13.07.07 г., 23:29
Разбира се, ще му добавя още една 512тка може би.. Наистина много ме израдва факта че са го наблъскали с един куп екстри и е на такава цена, може би пък има грешка в цената...
Ще разгледам и други подобни евтини моделчета, тъй като си търся нещо до 1000-1200 максимум и по възможност с видео аут.
Май ще се спра на предложенията на техномаркета :)

Red_Leader
13.07.07 г., 23:36
Ако можеш вземи модел с Core dual - много съм доволен от моя

nomatter
14.07.07 г., 13:17
Не забраниха ли вече да се дават цени без ДДС?

gld
14.07.07 г., 21:04
Едва ли някой ще им каже нещо, отностно цената посочена в сайта им...
Иначе аз в заглавието съм посочил цената с ддс, защото тя е най-обективна :)

Svetul4o
14.07.07 г., 21:19
Ми как няма да е ефтин като е възможно най - слабата машина заседяла по рафтовете на въпросната фирма.

gld
14.07.07 г., 23:04
Кое му е слабото бе човече, има къде къде по-слаби машини за повече пари, съответно от друга марка ...

*Blacky*
15.07.07 г., 00:00
Кое му е слабото бе човече, има къде къде по-слаби машини за повече пари, съответно от друга марка ...

Което според мен трябва да те навежда на въпроси отностно качеството на изработка на конкретния лаптоп....Както и да е, моя съвет е ако имам как да го поръчкаш малко въпросния лаптоп преди да го закупиш.( отвори го затвори го няколко пъти, виж как е на усукване как чувстваш клавиатурата и така нататек....)С асер никакав досег не съм имал, та лично впечетление немога да дам.

Vesu
15.07.07 г., 00:44
Аз лично не виждам нещо, което ме впечатлява в този лаптоп. Предполагам знаеш, че Celeron M-ите нямат SpeedStep, този на 1.86GHz постянно и с 533 шина ще грее като печка. И тези 2 часа на батерията са логични. За мен и дисплея е с ниска резолюция за лаптоп и видеото е вградено...
От екстрите - не виждам нещо специално, но ако някоя екстра наистина ти е ценна (като напр. мирофон, card reader или нещо друго) - тогава вече не даваш въпрос, а отговор.

gld
15.07.07 г., 10:03
Това за процесора ме заинтригува, за съжеление не разбирам, кои процесори точно имат опция да понижават мощността си, а е доста важно да се вземе такъв. А що се отнася до екстрите, не ми трябва въпросният четец и т.н., държа само да има тв изход.
Ако реша да го купя, разбира се първо ще се го разгледам преди покупката, ако е възможно разбира се, ако не е - няма да го взимам ;)

kapet
28.07.07 г., 21:15
Последно Acer 5613 с 1 GB DDR2 е добър вариант? Така ли се оказва:)
Цената му е съмнително ниска, та за това се зачудих. Смятам такъв да си взема. Ако имате по-добри идеи - споделете, моля:)

ACER Aspire 5613ZNWLMi
- Intel® Core™ Duo Processor T2080 1.73GHz
- 1024MB DDR2
- 80GB, 5400 SATA
- DVD записващо устройство
- Wireless LAN 802.11b/g
- 15.4" TFT WXGA, CrystalBrite
- 5-in-1 Card Reader, TV-Out
- Една година гаранция
1100 lv