PDA

Виж пълна версия : модератори, лято, отпуски

XaMaB
10.07.07 г., 23:24
Вярно, че сега е сезона на отпуски, бира, море, и т.н.

Обаче нещо последно време изглежда все едно форума е съвсем зарязан откъм администрацията (разбира се преувеличено, ама това е от яд че съм в офиса вместо на плаж)

Първо една тема за "каква е тази бръкма" седя 3-4 дни в общ софтуерен, после на разни юзъри (примерно nutter) им седят подвеждащи линкове в подписите (учудващо точно към игра с хапане на вампири и косматковци)

Айде наздраве на хората които вместо на море са във форума!

Едит: ако може някой да оправи "лято" в заглавието
Едит2: темата за колата още си стояла

SunShine
10.07.07 г., 23:34
Аде с тебе на бира примерно събота над вечер?

mad_presley
10.07.07 г., 23:39
Аз имам по-добра идея!
Я вие двамата до Варна на по бира:drinks: :drunk: :D

Roshav
11.07.07 г., 00:34
XaMaB
Послушай mad_presley - лятото ще свърши, модераторите ще се завърнат, но и предложението няма вече да е така примамливо ;-)

CYPER
11.07.07 г., 00:36
ТУКА (http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=106365) се заформя некъв луд купон :)

GeniusLoci
11.07.07 г., 02:03
Аз не смогвам. Нашият нов сатанински приятел е първият човек, който пише по-бързо, отколкото модераторите трият :ghi:

vARIEC
11.07.07 г., 02:31
Според мен изби натрупаното след сериозните теми за любов, жени, котенца и още нещо...

vbTheKing
11.07.07 г., 11:27
XaMaB, дори да е така, както казваш и модераторите да са се поотпуснали заради летните горещини - какво ще помогне тази тема?
Наистина има пропуски в модерирането, които и аз забелязах, но винаги е имало, а в момента доста от модераторите са на почивка. Скоро нещата ще се нормализират.

Призовавам всеки, който види някакви нередности по форума (било то подпис, тема, пост...) да пуска рапорт до модераторите.

Thread Closed!