Виж пълна версия : VPN връзка
jaasmine
06.07.07 г., 11:02
Извинете искам пак да се допитам до вас,защото тук дават мненията си много големи специалисти.Проблема,ако мога да го нарека така е следният:работя във фирма,която има офиси в страната и интернета е през VPN.Много често обаче връзката се губи -по-точно не се усвояват ип-тата и трябва де се настройват ръчно.Каква според вас може да е причината?:cool:
imweasel
06.07.07 г., 11:21
Ако те боли зъб - не ходи на врачка.
Колкото и големи специалисти да има тук те не могат да ти помогнат по разказ.
След като връзката се използва за бизнес веднага трябва да ескалирате проблема към този които е изградил и поддържа въпросния ВПН. Сами няма да излекувате "усвояването". Този които взима пари всеки месец за ВПН-връзката има специалисти които да намерят проблема.
Причината никога не е банална и най-често е в специфични бъгове на използваните устройства. Понякога това е познат проблем и се оправя с ъпгрейд на фърмуера, но друг път е нещо ново и трябва много дебнене докато се хване къде е.
Накратко - звънете в София ако имате ИТ-отдел или на този дето ви съпортва. По друг начин не става.
jaasmine
06.07.07 г., 12:26
;)Накратко-аз съм си в София и работя във въпросният ИТ отдел,които е прокарал ВПН до локалните си офиси в страната.Там естествено ги снабдяват с нет или местни доставчици или АДСЛ-та мисълта ми беше,че често се повтаря описаният от мен проблем и трябва да настроя ип-тата ръчно,но се чудех от какво ли се провокира тази гадост?!Съжалявам ако съм досадила:rolleyes:
imweasel
06.07.07 г., 12:51
Пак казвам, че това е много специфичен проблем за които трябва да се отдели много време за наблюдение и събиране на информация която да се анализира и после да се предположи как може да бъде разрешен.
Едва ли си изграждала сама ВПН-а. И не вярвам целия ви ИТ отдел да разчита на теб за отстраняване на проблема. Обсъди въпроса с колегите по-нагоре. Ако те отсвирват пиши "докладна" до техническия директор :)
Като начало разбери с какви устройства се реализира ВПН-а на проблемните места. Има ли връзка между прекъсването и оборудването или прекъсва само през определен вид пренос/доставчик.
Изолирай проблемната част с рестарт на устройствата едно по едно.
Ако събирате лог-ове от тях погледни какво пише в тях.
jaasmine
06.07.07 г., 13:12
imweasel,благодаря ти за отговорите!То е ясно,че ме отсвирват-аз затова питам;)-май не им се занимава много с този проблем-затова.ВПН-а,както правилно предположи не съм го изграждала аз.Само да добавя,че прекъсването се получава при АДСЛ,а офисите имат техен модем и бъфало от наша страна.
А какво значи "не се усвояват IP-тата"?
Тези офиси имат ли достъп до Интернет? Ако да, откъде минава връзката към Интернет - през VPN и вашия централен офис или през модема и БТК?
Иначе един колега ми обясняваше, че при него от време на време VPN през ADSL (в София) забива, въпреки че компютърът не забелязва. В смисъл, че Windows не казва disconnected, но връзка няма. Аз не съм забелязвал такива проблеми, но пък ползвам VPN през ADSL за много кратко време, макар и всеки ден.
jaasmine
06.07.07 г., 14:16
ВПН-а ни минава през главния офис и съответно към офисите в страната през АДСЛ.Може би в крайна сметка тези крашвания се дължат на прословутото забиване на кеша на днс-а.
Какъв е ВПН сървъра? С windows ли е изграден? Звучи ми познато - в една държавна институция и в частна фирма имат подобни проблеми и са на уин. Според мен проблемът не е в модемите на отдалечените машини, а в настройките на сесиите. Разгледай различните параметри, които имаш възможност да бърникаш за изградените сесии към сървъра. Какво можеш да манипулираш, нямам пред себе си, за да разгледам подробно.
И все пак - какво е "не се усвояват IP-тата"?
Предполагам, че клиента виси на оторизация известно време и след като не успее да се автентикира пренабира връзката отново.
Дава ли въобще някаква грешка при клиента - сървъра не отговаря, секюрити несъответствия..?
jaasmine
06.07.07 г., 16:51
ВПН-ския сървър е под Уиндоус-да.Обаче за съжаление проблема засега отшумя,можи би макар и временно,така че не мога да направя рисърч спрямо клиентите от офисите.Но все пак всичко води към АДСЛ,тъй като част от другата клиентска мрежа,която се съпортва от други провайдери не е имала този проблем.
imweasel
06.07.07 г., 17:10
ВПН-а ни минава през главния офис и съответно към офисите в страната през АДСЛ.Може би в крайна сметка тези крашвания се дължат на прословутото забиване на кеша на днс-а.
Не е това. Много рядко се пуска ВПН които да разчита на ДНС - адресите на сървъра са настроени статично. Ако вашите разчитат на ДНС за да ресолвнат адреса им го задай директно на ръка. Предполагам, че не го сменяте всеки месец.
Виждал съм такова "зависване" при Linksys BEFSX41 дето го оправиха в следващия фърмуер и после пак го насраха в последния.
Пак напомням да повдигнеш въпроса към колегите си щото сама няма да го пребориш.
jaasmine
06.07.07 г., 18:49
Imweasel направо да полудее човек:crazy:.ето сега имаше пак същия случай,обаче поне разбрах със сигурност,че проблема си е в нашия впн,щтото като го изключеха там хората и нета си тръгна,а като го ръгнаха в бъфалото-нъц нет:rolleyes:и трябва само ръчно да прьвиме ристор на конфигурацията.:mad:
P.S-то лошото е че на колегите ми въобще не им пука как да изчистиме проблема.Мерси на теб за заинтересоваността,която проявяваш.
Авторски права на vBulletin